Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Kako deluje E-Market?

Preprosto izberite ponudnika in naročite storitev, ki jo potrebujete!

E-Market je spletna aplikacija, s katero želimo vsem našim naročnikom, ki nimajo zadostnega znanja na področju grafične priprave, marketinga, priprave za tisk, Copywritinga, fotografiranja ipd, ponuditi čim večjo izbiro ponudnikov, za katere verjamemo, da bodo naročeno storitev opravili kvalitetno in v skladu z dogovorom. 

Naš namen je privabiti čim večje število ponudnikov, ki razpolagajo z različnimi znanji na področju oblikovanja in marketinga, vam pa ponuditi primerno izbiro.

Ker pa vemo, da tisk in oblikovanje hodita z roko v roki in vam želimo tudi na tem področju pomagati oz. prihraniti tako čas kot denar, vas vljudno vabimo, da si ogledate ponudnike, ki so na voljo.

Uporaba spletne aplikacije je zelo preprosta. Pri vsakem od ponudnikov so prikazani podatki, kot so urna postavka, datum registracije, kratek opis ponudnika in področja za katera je ponudnik usposobljen.

Če želite ponudnika podrobneje spoznati, kliknite na gumb Vstopi (1) in preusmerjeni boste na podstran, kjer si lahko ogledate fotografije njegovih referenčnih del in kontaktne podatke.

V kolikor vas je ponudnik zainteresiral in ustreza vašim željam ga preprosto kontaktirajte. Pri nekaterih od ponudnikov boste našli tudi ocene realiziranih naročil, ki so jih podali naročniki storitve.
E-market