Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Kako deluje E-Market?

Z nekaj kliki do grafičnega oblikovalca, programerja ali tekstopisca!

Spletna aplikacija E-Market je posrednik med ponudniki in naročniki storitev grafičnega oblikovanja, programiranja, fotografiranja, digitalnega marketinga... Za ceno storitve, način plačila, rok izdelave velja izključno dogovor med ponudnikom dela in naročnikom, zato upravljalec spletne aplikacije Demago d.o.o., nima nobenega vpliva na dogovore med naročnikom in ponudnikom.

Kaj je E-Market?

 

E-Market je preprosta spletna aplikacija, s katero želimo vsem našim naročnikom, ki nimajo zadostnega znanja na področju grafične priprave, marketinga, priprave za tisk, Copywritinga, fotografiranja ipd, ponuditi čim večjo izbiro ponudnikov, za katere verjamemo, da bodo naročeno storitev opravili kvalitetno in v skladu z dogovorom. 

Naš namen je privabiti čim večje število ponudnikov, ki razpolagajo z različnimi znanji na področju oblikovnja in marketinga, vam pa ponuditi primerno izbiro. Kot rečeno smo v podjetju Demago d.o.o. odlični tiskarji in to želimo tudi ostati, zato sami storitve oblikovanja žal ne nudimo.

Ker pa vemo, da tisk in oblikovanje hodita z roko v roki in vam želimo tudi na tem področju pomagati oz. prihraniti tako čas kot denar, vas vljudno vabimo, da si ogledate ponudnike, ki so na voljo.

Uporaba spletne aplikacije je zelo preprosta. S klikom na gumbom (1), se vam bo odprla aplikacija E-market, kjer so predstavljeni najrazličnejši ponudniki storitev.

Pri vsakem od njih so prikazani podatki, kot so urna postavka, datum registracije, kratek opis ponudnika in področja za katera je ponudnik usposobljen.

Če želite ponudnika podrobneje spoznati, kliknite na gumb Vstopi (2) in preusmerjeni boste na podstran, kjer si lahko ogledate fotografije njegovih referenčnih del in kontaktne podatke (4).

V kolikor vas je ponudnik zainteresiral in ustreza vašim željam ga preprosto kontaktirajte. Pri nekaterih od ponudnikov boste našli tudi ocene realiziranih naročil, ki so jih podali naročniki storitve.

Če ste pa eden izmed tistih, ki imate grafično pripravo in marketing v malem prstu, pa izkoristite možnost brezplačne prijave. Sprejmite izziv in kliknite na gumb (4) Predstavi se!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si