Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Industrija pijač (vina, piva, olja, žgane pijače,...)

Etikete za industrijo pijač so bistven del embalaže izdelkov, saj z njimi zagotovimo informacije o izdelku, varnostna opozorila, sestavine in rok uporabe izdelka.

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
Etikete-za-vina-piva-pijace.jpg
Etikete-za-vina-piva-pijace.jpg
Etikete za pijače so zelo pomemben del trženja, saj privabljajo pozornost potrošnikov in posredujejo informacije o izdelku.

Prav tako so pomembne za skladnost s predpisi in zagotavljanje varnosti in kakovosti pijač, zato je ključno, da proizvajalci in distributerji upoštevajo te predpise, saj je označevanje in uporaba etiket zelo pomembna za varnost potrošnikov.

Etikete za industrijo pijač so bistven del embalaže izdelkov, saj z njimi zagotovimo informacije o izdelku, varnostna opozorila, sestavine in rok uporabe izdelka.

Osnovne informacije etikete za uporabo v industriji pijač so ime izdelka, blagovna znamka proizvajalca, ime in vrsta pijače (pivo, vino, sok , mineralna voda...), količina in volumen (običajno v litrih ali mililitrih), odstotek alkohola v pijači, datum, do katerega je pijača priporočljiva za uživanje (pomembno za hitro pokvarljive pijače, kot so sveže stiskani sokovi).
Med pomembne informacije, ki jih ne smemo izpustiti so tudi oznaka za geografsko poreklo, seznam vseh sestavin, ki so v pijači, vključno s konzervansi, sladkorjem in drugimi dodatki, oznake, ki označujejo posebne lastnosti pijače, (na primer "brezalkoholno," "brez kofeina," "brez sladkorja" ali "ekološko."), opozorila o vsebnosti alergenov, kofeina ali drugih sestavin, ki lahko povzročijo reakcije, opozorila o alkoholu in odgovornem uživanju alkohola, oznake, ki potrjujejo kakovost, ekološko pridelavo ali druge certifikate, slike, ilustracije in oblikovni elementi, ki izboljšujejo privlačnost embalaže in blagovne znamke, sledljive oznake, kot so QR kode ali črtne kode, ki omogočajo potrošnikom dostop do dodatnih informacij o izdelku...

S pravilnim označevanjem in uporabo etiket v industriji pijač prav tako ustvarjamo zaupanje potrošnikov v blagovno znamko, zato poskrbite, da bodo vsi podatki na etiketi točni, nedvoumni in dobro vidni, ter z njimi ne zavajajte potrošnika.
Etikete so ključno orodje za učinkovito upravljanje izdelkov in procesov v različnih industrijah in se uporabljajo za različne namene, kot so identifikacija izdelkov, označevanje, sledenje izdelkom in materialom, obveščanje, promocija...

Etikete igrajo pomembno vlogo pri komuniciranju informacij o izdelku in ustvarjanju zaupanja potrošnikov v blagovno znamko in so bistven del embalaže izdelkov, saj zagotavljajo informacije o izdelku, varnostna opozorila, sestavine izdelka, rokovanje za izdelkom, datum poteka roka uporabe...

Pravilno označevanje in uporaba etiket je ključno zaradi varnosti potrošnikov, zakonskih predpisov in trženja izdelkov, zato je ključno, da proizvajalci in distributerji upoštevajo te predpise, saj s tem zagotovijo varnost potrošnikov in skladnost z zakoni.

Izberite panogo in nadaljujte spletno naročilo!