Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Razglednice

Tisk unikatnih razglednic z vašim sporočilom oziroma motivom!

Klasične papirnate razglednice so priljubljena oblika komunikacije med ljudmi!

 

Le kdo ne pozna tistih ličnih kartic s privlačno fotografijo na prvi strani in prostorom za krajše sporočilo na drugi strani. Razglednice so ena najbolj priljubljenih oblik pisemskih komunikacij, ki so v uporabi že več kot stoletje.

Lahko se uporabljajo za promocijo vašega izdelka, za izvedbo nagradnih iger ali kot nova generacija razglednic, ki na hrbtni strani nosijo ciljne podatke oz. QR kodo, s katero lahko stranko povežete z vašo spletno stranjo, GPS lokacijo...

Razglednice se tiskajo na debelejše oz. trše papirje, torej gramature 300 ali 350 g/m2. Priporočamo izbiro voluminoznega papirja Metsa Board, v debelini 500 µm. Omenjeni papir je po eni strani premazni in po drugi strani nepremazni, kar omogoča tisk vrhunskih razglednic.

Na premazni strani se tako tiska fotografija, medtem ko je druga nepremazna stran primerna za pisanje sporočil s pisalom.

Standardni format razglednic je A6 format, lahko pa izberete tudi večji A5 format ali podlolgovat format 210x99 mm, na voljo pa imate tudi opcijo poljubne dimenzije.
V primeru plastifikacije, je edina smiselna izbira enostranska plastifikacija. Najpogosteje je izbrana gloss plastifikacija, ki da grafiki sijoč videz.

Na izbiro je tudi opcija 3D parcialnega lakiranja ali opcija digitalnega toplotnega tiska metalik zlate ali srebrne folije. Napredna tehnologija odpira popolnoma novo dimenzijo oblikovanja razglednic, kjer se združuje estetika in tehnološka inovacija.

Ker se razglednice pošiljajo po pošti, vam lahko s pomočjo personalizacije, olajšamo delo in prihranimo čas. Z vaše strani potrebujemo samo podatke - adremo v Excel datoteki, s katerimi želite, da so vaše razglednice personalizirane. Najpogosteje so to naslovi, lahko so tudi kode za popust, različna gesla, oznake…

Izberite kategorijo razglednic, ki vam ustreza in nadaljujte spletni nakup!