Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Zloženke, zgibanke

Hiter in kvaliteten tisk zloženk na standardne ali eko papirje, z opcijo premium dovršitev (3D UV Spot lak ali tisk metalik folije). Izberite skupino in nadaljujte!

Zloženke so zelo pogost marketinški material za promocijo in predstavitev podjetja, izdelkov ali storitve!

Kot pove že samo ime, gre za letake, ki so iz večjega formata preloženi na manjši format. Zloženi so lahko različno, enkrat, dvakrat ali večkrat. Tako poznamo več različnih zgibov, in sicer V, G, C in Z.

Gre za strojno zgibanje, kar pomeni, da papir tudi v primeru barvne pokritosti, ne poka.

Treba je razlikovati med zgibanjem in žlebljenjem. Žlebljenje je potrebno pri papirjih od gramature 170 g/m2 naprej, medtem, ko papirje nižjih gramatur zgibamo.

Spekter primernih papirjev za zloženko je širok, saj se lahko tiskajo tako na papirje nižjih gramatur od 90-130 g/m2, kot debelejše 170-300 g/m2.

Izbirate lahko med premaznimi, kot najpogosteje izbranimi papirji, nepremaznimi in recikliranimi papirji.

Prav tako vam lahko zloženke tudi plastificiramo z gloss, mat ali Soft touch plastifikacijo. Ta možnost je primerna predvsem v primerih, ko je zloženka namenjena za uporabo v nekem daljšem časovnem obdobju in se ne bo uporabljala za vsesplošno deljenje.

Edini pogoj za plastifikacijo je izbira papirja od gramature 170 g/m2 naprej. Prav tako je najbolj smiselna plastifikacija premaznih papirjev. Nepremazni in reciklirani papirji namreč s plastifikacijo izgubijo svoj naravni videz.
Za piko na I pa vam lahko zloženko na željenem mestu lakiramo s 3D svetlečim lakom ali tiskom metalik folije v zlati ali srebrni barvi. Zlata in srebrna folija sta že dolgo simbola prestiža, luksuza in elegance. Sijaj in bleščeči učinek dodata vsakemu izdelku poseben čar in ekskluzivnost. Verjemite, efekti so fantastični!

Pogosto zloženke zaradi atraktivnosti vsebujejo tudi fotomaterial, zato so tiskane barvno v CMYK barvnem spektru in sicer po obeh straneh, saj je smiselno izkoristiti prostor, ki je na voljo.

Tako lahko navedete čim več zanimivih informacij o vašem podjetju, izdelkih, produktih, ponudbi, dogodku, ter vse skupaj podprete še s slikami in zanimivo grafiko.

Prepričani smo, da bo taka zloženka dosegla svoj namen promocije.

Izberite skupino in nadaljujte spletno naročilo!

Zloženke vam lahko natisnemo tudi na kreativne - posebne papirje: Vabila, voščilnice