Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Katalog medijev za tisk

Na vseh nivojih se trudimo, da vam zagotovimo vrhunsko kvaliteto končnega izdelka.

Materiale za tisk dobavljamo samo od priznanih dobaviteljev!

  • Garda Cartiere
  • Aryowiggins
  • Mondi
  • Fasson
  • Avery Dennison
  • Mactac
  • 3A Composites
  • Guandong

Katalog papirjev za digitalni tisk (Cutsheet)

Katalog materialov za digitalni tisk etiket na roli

Katalog materialov za XXL tisk

Opis materialov za tisk

Papirji za digitalni in offset tisk

V digitalnem in offset tisku lahko izbirate med kvalitetnimi premaznimi, nepremaznimi ali recikliranimi papirji. Večina standardnih papirjev je dobavljiva v gramaturah od 70-400 g/m2. Za prestižnejše tiskovine so na voljo kreativni-posebni papirji, s katerimi boste naslovniku že z vizualnim učinkom predstavili pomembnost vašega sporočila.


Standardni premazni papirji:


» GardaMatt Art - visoko kvaliteten, brezlesni premazni papir z gladko mat površino in visoko briljanco tiska. Brezkislinski in neobčutljiv na staranje, gladka mat površina, zelo primeren za tisk letakov, zloženk, katalogov, vizitk, koledarjev, knjig, foto albumov, letnih poročil... Širok asortiman gramatur od 90-350 g/m2. Papir ima certifikat FSC.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.gardacartiere.it

» Board One - okolju prijazen ECF (elemental chlorine free) karton (SBS, GZ), s certifikatom FSC. Karton je po eni strani premazan, s satenastim zaključkom, druga stran je nepremazna. Board One karton je bio-razgradljiv in obnovljiv. Izvrsten za tisk embalaže, platnic, razglednic, brošur, CD ovitkov in podobnih aplikacij. Na voljo v gramaturi 300 in 350 g/m2.


Standardni nepremazni papirji:


» IQ Print - nepremazni, brezlesni ofset papir z izvrstnimi površinskimi značilnostmi in gladkostjo za neproblematično tiskanje. IQ print je dobavljiv v gramaturah od 90-400 g/m2. Papir je primeren za tisk knjig, katalogov, revij, foto albumov, voščilnic, vabil, publikacij, celostnih podob, otroške literature, učbenikov... Certificiran z FSC ali PEFC certifikati in EU Ecolabel.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.mondigroup.com

» Cyclus Offset - nepremazni ofset papir, narejen iz 100% obnovljivih vlaken, naravni odtenek brez optičnih belilnih agentov, je okolju prijazen, proizveden po najbolj striktnih okoljevarstvenih certifikatih. Primeren za velike površine teksta v kombinaciji z svetlimi slikami, kot so voščilnice in vabila, knjige, publikacije, celostne podobe,... Dobavljiv v gramaturah od 90-300 g/m2.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.arjowigginsgraphic.comSamolepilni materiali:


» Muflon - brezlesen, bel samolepilni premazni mat ali gloss papir za tisk nalepk, etiket za kratkoročne do srednjeročne aplikacije. Samolepilni papir je dobavljiv v polah z nasekom ali brez, lepilo je permanentno standardno. Material primeren za označevanje, embalažo, steklenice...
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.muflon.si

» JAC - brezlesen, bel samolepilni premazni gloss papir za tisk nalepk, etiket za kratkoročne do srednjeročne aplikacije. Samolepilni papir je dobavljiv v polah z nasekom, lepilo je permanentno sivo. Material primeren za označevanje, embalažo...

» Raflatac Polylaser White - bela premazna mat, polyester samolepilna folija, odporna na vlago, toploto, kemikalije... Folija je dobavljiva v formatu SRA3, brez naseka, permanentno klasično lepilo. Gramatura folije 75g/m2. Vodoodporen material primeren za označevanje izdelkov na prostem.

» Raflatac Polylaser Clear - prozorna premazna gloss, polyester samolepilna folija, odporna na vlago, toploto, kemikalije... Folija je dobavljiva v formatu SRA3, brez naseka, permanentno klasično lepilo. Gramatura folije 75g/m2. Vodoodporen material primeren za označevanje izdelkov na prostem.

» Raflatac Green, Red, Pink, Orange, Yellow - Lignin-free samolepilni papir v petih fluorescentnih barvah. Zaradi vpadljivih barv je material primeren za označevanje izdelkov, ki jih želite izpostaviti. Močno permanentno lepilo, primerno za lepljenje na ravne in rahlo ukrivljene površine. Priporočamo tisk teksta v temnih barvah.

» Raflatac antique white - bel, brezlesen visoko kvaliteten, vodoodporen, rahlo rebren papir, ki je odporen tudi na plesen. Primeren za lepljenje na vinske steklenice in podobne aplikacije.

» Raflatac antique cream - rahlo obarvan, brezlesen visoko kvaliteten, vodoodporen, rahlo rebren papir, ki je odporen tudi na plesen. Primeren za lepljenje na vinske steklenice in podobne aplikacije.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.upmraflatac.com/na/enKreativni - posebni papirji
in kuverte:


»
SENDME HOCHWEISS / IVORY - bel ali v barvi slonovine, brezlesen, visokokvaliteten rahlo strukturiran papir, odporen na staranje. Rebra so vzporedna s krajšo stranico. Papir je dobavljiv v gramaturi 100, 250 in 300 g/m2. Primeren za tisk dopisov, vabil, vizitk, certifikatov, celostnih podob... Papir je FSC certificiran.
SENDME kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 229x324 mm.

» SIRIO PEARL CSX AURUM - obojestransko metaliziran papir v zlati barvi, dobavljiv v gramaturi 125 g/m2. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil...

» SIRIO PEARL CSX PLATINUM - obojestransko metaliziran papir v srebrni barvi, dobavljiv v gramaturi 125 g/m2. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil...

» CONSTELLATION JADE CSX - premijski enostransko prevlečen papir z rahlo reliefnim vzorcem v srebrni barvi, druga stran papirja je nepremazana bela. Papir se odlično obnese v digitalnem tisku. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil... Dobavljiv v gramaturi 215g/m2.

» CURIOUS METALLIC IRISEREND OXYGEN WHITE - bel premijski papir, obojestransko prevlečen s perlami, ki se pod različnimi koti zasvetijo. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil... Papir je dobavljiv v gramaturi 240 g/m2.
CURIOUS METALLIC IRISEREND OXYGEN WHITE kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» STARDREAM QUARTZ - obojestransko metaliziran papir, prevlečen s finimi bisernimi pigmenti. Glavna značilnost papirja je večbarvnost, mavričnost in svetleč učinek pod različnimi koti gledanja. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev...
STARDREAM QUARTZ kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» GALAXY VANILLA CREAM - obojestransko premazan metaliziran papir v vanilija barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
GALAXY VANILLA CREAM kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 170x170 mm.

» GALAXY SUN GOLD - obojestransko premazan metaliziran papir v zlati barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
GALAXY SUN GOLD kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 170x170 mm.

» GALAXY SILVER STAR - obojestransko premazan metaliziran papir v srebrni barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
GALAXY SILVER STAR kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 170x170 mm.

» CONQUEROR IRIDESCENT SILICA BLUE - obojestransko premazan metaliziran papir v nežno modrikasti barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.

» KEAYKOLOUR PARTICLES MOONLIGHT - premijski papir z vidnimi belimi, barvnimi ali metaliziranimi vlakni. Vsebuje 75% recikliranih vlaken. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
KEAYKOLOUR PARTICLES MOONLIGHT kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm.

» COLOR SMOOTH MARMOR MARBLE WHITE - zelo kakovosten naravni papir z vzorcem oz. videzom pravega marmorja. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
COLOR SMOOTH MARMOR MARBLE WHITE kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm.

» GARDAPAT 13 Klassica - kakovosten, brezlesen, nepremazan papir z žametno mat površino, naravne tople barve. Papir ima visok volumen 1,3 in je odporen proti staranju. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 200 g/m2.

» IQ COLOR - popoln nepremazni barvni papir za kvalitetno tiskanje, dobavljiv v 6 barvnih odtenkih: Coral red, Orange, Sun Yellow, Pink, Green in Aqua. Celotni IQ barvni izbor je FSC in EU Ecolabel certificiran, nestrupene, varne barve so certificirane s strani Evropskega standarda za varnost igrač. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 230 g/m2.
IQ COLOR kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm.

» MOHAWK VIA FELT 04 - rahlo strukturiran brezlesen premijski papir, s 30 % odtenkov jute in lana, ki doda teksturo in karakter grafiki in tekstu. Papir je arhivski, brezkislinski, proizveden brez ogljika in 100% uporabo vetrne energije, FSC certifikat. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 220 g/m2.
MOHAWK VIA FELT 04 kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm.

» CONSTELLATION SNOW CSX - premijski, rahlo strukturiran, nepremazni bel papir, izdelan iz ECF celuloze. Odličen za tisk  večjih, prekrivnih fotografij, s katerimi strukturo - raster papirja še poudarite. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 240 g/m2.

» CONSTELLATION IVORY CSX - premijski, rahlo strukturiran, nepremazni papir, slonokoščene barve, izdelan iz ECF celuloze. Odličen za tisk  večjih, prekrivnih fotografij, s katerimi strukturo - raster papirja še poudarite. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 240 g/m2.

» RIVES TRADITION BRIGHT WHITE - bel, brezlesen, visokokvaliteten rahlo strukturiran papir, odporen na staranje. Rebra so vzporedna s krajšo stranico. Primeren za tisk vabil, vizitk, certifikatov, celostnih podob... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 250 in 320 g/m2.
RIVES TRADITION BRIGHT WHITE kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» CURIOUS TOUCH ARCHES WEISS - bel, brezlesen, visokokvaliteten rahlo strukturiran 100% bombažni papir, odporen na staranje. Papir je dobavljiv v gramaturi 250 g/m2. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, certifikatov, celostnih podob... Papir je FSC certificiran.
CURIOUS TOUCH ARCHES WEISS kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» STARDREAM CANNETE - srebren, obojestransko metaliziran papir, ena stran rahlo rebrena, druga stran gladka. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev, vizitk... Papir je dobavljiv v gramaturi 285 g/m2.

» BUSSINESS STRIPE ICE / IVORY - brezlesen, visokokvaliteten rebrast papir, odporen na staranje v beli ivory barvi. Rebra so vzporedna s krajšo stranico. Primeren za tisk vizitk. Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

»
 VALENTINOISE EXTRA BLANC - eleganten reliefni papir z vzorcem lana v beli barvi. Papir je iz čiste celuloze, beljen brez uporabe elementarnega klora, odporen proti bledenju in pH-nevtralen. Primeren za tisk vizitk, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

» COLORSTYLE LEATHER WHITE - atraktiven reliefni papir, prijeten na otip, z usnjenim reliefnim potiskom, kar da papirju izgled in občutek usnja. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev, vizitk... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

» KEAYKOLOUR REKREATE SANDY - 100% recikliran, brezlesen papir v naravni barvi. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev, vizitk... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

»
 CURIOUS METALLICS / perlgold, weissegold, gelbgold, oxygenwhite, antimon - obojestransko premazan metaliziran papir v različnih metalik barvah. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob, vizitk... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

» GLAMA BASIC TRANSPARENT - luksuzen nepremazni prosojni papir izdelan iz celuloze, beljene brez uporabe elementarnega klora z gladko površino. Elegantna in čista formacija vlaken, superiorna prosojnost, pregibna odpornost ga naredijo za popolno izbiro za množico aplikacij, kot so vizitke, certifikati, diplome, vabila, čestitke, posamezni listi v katalogih, brošurah... Papir je dobavljiv v gramaturi 100 in 280 g/m2.
GLAMA BASIC TRANSPARENT kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» AGFA SYNAPS XM SYNTHETIC - sintetični (PET), vodoodporen, neraztrgljiv papir, brez PVC-ja. Primeren za tisk aplikacij z visokimi zahtevami vzdržljivosti, kot so jedilniki, gostinski ceniki, zemljevidi, tekmovalne številke, vizitke... Papir je dobavljiv v gramaturi 135 in 300 g/m2.Ostali materiali


»
Formula 60 CFB - kvaliteten samokopirni papir brez ogljika, idealen za vse vrste obrazcev, dobavnic, računov in drugih dokumentov, ki potrebujejo večkratne kopije. Premazna zadnja in sprednja stran, z aktivirano glino na sprednji strani in mikrokapsulami na zadnji strani. Na voljo v gramaturi 60 g/m2.

» Xerox Carbonless Paper - kvaliteten samokopirni papir, na voljo v 3 različnih barvnih tonih: White (CB) + Yellow (CFB) + Pink (CF). Papir je idealen za vse vrste obrazcev, dobavnic, računov in drugih dokumentov, ki potrebujejo večkratne kopije. Premazna zadnja in sprednja stran, z aktivirano glino na sprednji strani in mikrokapsulami na zadnji strani. Na voljo v gramaturi 80 g/m2.

» Mohawk Superfine MultiLoft - je inovativen papir, namenjen za digitalni tisk luksuznih ultra debelih aplikacij. Natiskane pole med seboj zlepimo oz. sestavimo s pomočjo kohezivnega lepila in viskogega pritiska. Tako lahko med seboj zlepimo 3 ali 4 liste in dosežemo debelino 920 ali 1190 g/m2. Možnost izbire barvne sredice. Papir je primeren za tisk prestižnih vabil, čestitk, voščilnic, certifikatov, vizitk...

Mediji za velikoformatni digitalni XXL tisk

Velikoformatni digitalni XXL tiskalniki nudijo potisk raznovrstnih materialov, ki jih v osnovi lahko razdelimo na mehke in trde materiale. Med mehke materiale tako spadajo papirji, folije, samolepilne folije, tkanine oz. tekstil, PVC platna, foto materiali... Mehki materiali so naviti na role, medtem ko so trdi materiali dobavljivi v ploščah.


Papirji za velikoformatni digitalni tisk:


» Blue back / BB paper - cenovno ugoden dvoslojni bel papir z modrim neprosojnim ozadjem za tisk kratkoročnih notranjih in zunanjih aplikacij, brez lastnega nanosa lepila, zato ga je potrebno na nosilni material nalepiti s pomočjo dodatnega lepila. Primeren za tisk plakatov, Jumbo plakatov, večjih reklamnih sporočil... Material je dobavljiv v roli, širine 150 cm, gramature 120 g/m2.

» Poster paper - bel, cenovno ugoden brezlesni obojestransko premazni papir za tisk kratkoročnih notranjih in zunanjih aplikacij, brez lastnega nanosa lepila, zato ga je potrebno na nosilni material nalepiti s pomočjo dodatnega lepila. Primeren za tisk plakatov, Jumbo plakatov, večjih reklamnih sporočil... Material je dobavljiv v roli, širine 160 cm, gramature 150 g/m2.

» Backlite paper - bel prosojen papir za tisk kratkoročnih notranjih in zunanjih aplikacij, namenjen za oglaševanje v osvetljenih panojih, kot so Citylight panoji, reklamne svetlobne kasete... Material je dobavljiv v roli, širine 160 cm, gramature 120 g/m2.

» Tango Photo RC - kvaliteten bel papir s saten ali gloss premazom za tisk visokoresolucijskij fotografij, primernih za umetniške razstave ali za dekoracijo prostorov. Za lažje obešanje vam papir lahko kaširamo na trdo podlago ali okvirimo v ličen alu okvir. Material je dobavljiv v roli, širine do 111 cm, gramature 255 g/m2.

» Hahnemuhle William Turner - 315 g/m2 - bel, arhivski, rahlo strukturiran akvarelni papir sestavljen iz 100% bombaža. Papir izpolnjuje in zagotavlja najvišje standarde, barvni razpon, barvne prehode in ostrino, hkrati pa ohranja poseben pridih in občutek pravega umetniškega papirja. Papir je primeren predvsem za reprodukcijo originalnih likovnih del, grafičnih listov z omejeno naklado, arhiviranje... Material je dobavljiv v roli, širine do 111 cm, gramature 315 g/m2.

» Somerset Enhanced Velvet - 255 g/m2 - bel, arhivski, rahlo strukturiran akvarelni papir sestavljen iz 100% bombaža. Papir izpolnjuje in zagotavlja najvišje standarde, barvni razpon, barvne prehode in ostrino, hkrati pa ohranja poseben pridih in občutek pravega umetniškega papirja. Papir je primeren predvsem za reprodukcijo originalnih likovnih del, grafičnih listov z omejeno naklado, arhiviranje... Material je dobavljiv v roli, širine do 111 cm, gramature 255 g/m2.


Platna za velikoformatni digitalni tisk
:

» PVC Banner Frontlite - cenovno ugodno in trpežno ceradno PVC platno za tisk srednjeročnih zunanjih in notranjih aplikacij. Material je primeren za enostranski tisk transparentov oz. cerad. Za lažje obešanje na nosilno konstrukcijo vam material ob robovih rinkamo in dodatno ojačamo oz. varimo. Material je dobavljiv v roli, širine do 500 cm, gramature 450 ali 510 g/m2.

» PVC Banner Blockout - cenovno ugodno in trpežno ceradno PVC platno s črno sredico, ki zagotavlja popolno neprosojnost za tisk srednjeročnih zunanjih in notranjih aplikacij. Material je primeren za enostranski ali obojestranski tisk transparentov oz. cerad.  Za lažje obešanje na nosilno konstrukcijo, vam material ob robovih rinkamo in dodatno ojačamo oz. zvarimo. Material je dobavljiv v roli, širine do 500 cm, gramature 450 ali 610 g/m2.

» Mesh Banner - trpežno luknjičasto ceradno PVC platno za tisk srednjeročnih zunanjih in notranjih aplikacij. Ker je material luknjičast in prepušča veter ter svetlobo je zelo primeren za zunanje oglaševanje na fasadah oz. pročeljih stavb, gradbenih odrih, prireditvah... Za lažje obešanje na nosilno konstrukcijo, vam material ob robovih rinkamo in dodatno ojačamo oz. zvarimo. Mesh transparente tiskamo samo enostransko! Material je dobavljiv v roli, širine do 500 cm, gramature 370 g/m2.Tkanine oz. tekstilni materiali za velikoformatni digitalni tisk:

» Samba tekstil - bel, prožen in trpežen poliesterski tekstil, primeren za tisk srednjeročnih zunanjih in notranjih aplikacij. Material je primeren za enostranski UV tisk, izdelki so odporni na vremenske vplive in UV-sevanje, če pa so natisnjeni z veliko črnilno pokritostjo, so primerni tudi za uporabo z osvetlitvijo od zadaj. Izdelek ob robovih strojno zarobimo, za lažje obešanje na izbiro alu rinčki, samolepilni ježki, žepki, silikonski trak... Material je dobavljiv v roli, širine do 320 cm, gramature 195 g/m2.

» B1 tekstil - bel, ognjevaren tekstil s certifikatom o negorljivosti je namenjen za sublimacijski tisk aplikacij, ki so primerne za oglaševanje in obveščanje v zaprtih prostorih, kot so sejmi, konference, trgovski centri... Izdelek je ob robovih strojno zarobljen, za lažje obešanje na izbiro alu rinčki, samolepilni ježki, žepki, silikonski trak... Material je dobavljiv v roli, širine do 320 cm, gramature 210 g/m2.

» Frametex tekstil - bel, trpežen tekstil s certifikatom o negorljivosti je namenjen za sublimacijski tisk aplikacij, ki so primerne za oglaševanje in obveščanje v zaprtih prostorih, kot so sejmi, konference, trgovski centri... Izdelek je ob robovih strojno zarobljen, za lažje obešanje na izbiro alu rinčki, samolepilni ježki, žepki, silikonski trak za fiksiranje v lične alu okvirje. ... Material je dobavljiv v roli, širine do 320 cm, gramature 190 g/m2.

» Jetflag tekstil - lahka in trpežna ognjevarna tkanina iz poliestra, odporna na trganje za tisk s sublimacijskim tiskalnikom. Material je namenjen predvsem za tisk zastav za zunanjo ali notranjo uporabo. Slika je vidna iz obeh strani, zadnja stran je pri tem zrcaljena (vidnost tiska cca. 90%). Natiskan material je primeren tudi za pranje do 60°C. Izdelek je ob robovih strojno zarobljen, za lažje obešanje na izbiro alu rinčki, samolepilni ježki, žepki, PVC karabini... Material je dobavljiv v roli, širine do 320 cm, gramature 110 g/m2.

» Umetniško platno - bel, 100% bombaž za tisk visokoresolucijskij fotografij, ki so primerne za dekoracijo prostorov. Za lažje obešanje vam platno napnemo na lesen podokvir. Material je dobavljiv v roli, širine do 160 cm, gramature 380 g/m2.Samolepilne bele print folije:


» MACTAC monomeric Matt - 100 μm / 2 Years, 829 P - Monomeric Gloss - 100 μm / 2 Years - monomerna mat in gloss samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno permanentno prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne zunanje in srednejeročne notranje aplikacije, obsojnost do dveh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 162 cm, gramature 100 μm.

» MACTAC JT 5122 P - Monomeric Matt - 100 μm / 3 Years, JT 5124 P - Monomeric Gloss - 100 μm / 3 Years - monomerna mat in gloss samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno permanentno sivo lepilo. Namenjena za kratkoročne do srednejeročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do dveh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 162 cm, gramature 100 μm.

» MACTAC JT 5928 P - Polymeric Matt - 70 μm / 7 Years, JT 5929 P - Polymeric Gloss - 70 μm / 7 Years - polimerna mat in gloss samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne in rahlo okrivljene površine, akrilno permanentno sivo lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do sedem let. Material je dobavljiv v roli, širine do 152 cm, gramature 70 μm.

» MACTAC JT 5827 P - Translucent, Monomeric Gloss - 80 μm / 2 Year - monomerna gloss samolepilna translucentna bela PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno permanentno prozorno lepilo. Tranluscentna folija prepušča svetlobo, primerna za svetlobne kasete, za kratkoročne do srednejeročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do dveh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.

» MACTAC JT 5728 P - Translucent, Polymeric Matt - 80 μm / 7 Years - polimerna mat samolepilna translucentna bela PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno permanentno prozorno lepilo. Tranluscentna folija prepušča svetlobo, primerna za svetlobne kasete, za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do sedem leti. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.Samolepilne luknjičaste print folije:

» MACTAC
JT 5837 P - One-way vision - 135 μm / 1 Year - luknjičasta (1,5 mm) samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno pol-permanentno prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne zunanje in srednejeročne notranje aplikacije, obstojnost do enega leta. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 135 μm.

» MACTAC JT 5917 P - One-way vision - 180 μm / 2 Years - luknjičasta (1,6 mm) samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno pol-permanentno prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne zunanje in srednjeročne notranje aplikacije, obstojnost do dveh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 180 μm.

» DGCP One-way vision P 160 - 160 μm / 5 Years - polimerna samolepilna luknjičasta PVC folija za lepljenje na ravne in rahlo okrivljene površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 160 μm.


Samolepilne prozorne print folije:

»
ATP 410 cg - Clear, Monomeric Gloss - 100 μm / 2 Years - monomerna gloss samolepilna prozorna PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne zunanje in srednejeročne notranje aplikacije, obstojnost do dveh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 100 μm.

» ATP 410 Pc - Clear, Polymeric Gloss - 75 μm / 7 Years - polimerna gloss samolepilna prozorna PVC folija za ravne in rahlo okrivljene površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do sedem let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 75 μm.

» JT 5899 R- Clear, Monomeric Gloss - 100 μm / 3 Years - monomerna gloss samolepilna prozorna PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne do srednejeročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do treh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 100 μm.

» JT 5499 R PET film - Optical Clear - 75 μm / 1 Year (Indoor) - optično prozorna samolepilna PET folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne zunanje in srednjeročne notranje aplikacije, obstojnost do enega leta. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 75 μm.


Samolepilne peskane print folije:

» DGCP Glass Etch MBF - Polymeric Matt - 80 μm / 5 Years - polimer samolepilna PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Mokro nanašanje folije! Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.

» MACTAC JT 5796 MBF Bubble free - Frosted, Polym. Matt - 80 μm / 5 Years
- polimerna samolepilna mat peskana PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Suho nanašanje folije - Bubble Free! Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.

» MACTAC JT 5798 MBF Bubble free - Dusted, Polym. Matt - 80 μm / 5 Years
- polimerna samolepilna mat peskana PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Suho nanašanje folije - Bubble Free! Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.

» ATP GL 410 PMS AE2 / Bubble free, Polym. Matt - 80 μm / 5 Years
- polimerna samolepilna mat peskana PVC folija za lepljenje na ravne površine, akrilno odlepljivo - removable prozorno lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Suho nanašanje folije - Bubble Free! Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.


Samolepilne talne print folije:


» MACTAC JT 5822 P - calendered Gloss soft vinyl film / 100 μm - monomerna gloss samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne talne površine, akrilno permanentno prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne do srednejeročne notranje aplikacije. Obstojnost talne nalepke od 1-9 mesecev (odvisna od izbire laminacije), na nepohodnih površinah do štirih let. Material je dobavljiv v roli, širine do 152 cm, gramature 100 μm.

» MACTAC JT 5829 RM - calendered Gloss soft vinyl film / 100 μm - monomerna gloss samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ravne talne površine, akrilno odstranljivo sivo lepilo. Namenjena za kratkoročne do srednejeročne notranje aplikacije. Obstojnost talne nalepke od 1-9 mesecev (odvisna od izbire laminacije), na nepohodnih površinah do štirih let. Material je dobavljiv v roli, širine do 152 cm, gramature 100 μm.

» MACTAC StreetRap - White Matt calendered PVC film - 85 μm - samolepilna mat folija za lepljenje na ravne talne površine, akrilno agresivno permanentno prozorno lepilo. Folijo lahko lepite neposredno na asfalt, beton, kamen, keramiko in podobne talne površine, ki se nahajajo zunaj. Obstojnost talne nalepke do 3 mesecev (obvezna zaščitna laminacija Streetrap Protect). Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 85 μm.


Samolepilne arhitekturne print folije:

» Easy Deco 1300 - Matt - PET - 360 g/m2
- samolepilna dekorativna rahlo strukturirana tekstilna folija iz 100% tkanega poliestra z odstranljivim lepilom je namenjena za dekoracijo ravnih sten v notranjih prostorih kot so pisarne, spalnice, otroške sobe... Zaradi odstranljivega lepila je lepljenje enostavno, saj je material mogoče odstraniti in ponovno zalepiti. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 360g/m2.

» MACTAC JT
WW 100 - Polymeric Gloss - 55 μm / 2 Years - arhitekturna polimerna, prilagodljiva, mat samolepilna bela PVC folija za lepljenje na zunanje površine, kot so opeka, beton, kamen, akrilno High Tack permanentno prozorno lepilo. Apliciranje z industrijskim fenom (450 C). Obstojnost do dveh let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 55 μm.

» MACTAC WW 300 - Polymeric Matt - 100 μm / 4 Years - arhitekturna polimerna mat samolepilna bela PVC folija za lepljenje na zahtevne površine v zaprtih prostorih. Folija je primerna tudi za lepljenje na stene z latex barvo, akrilno High Tack permanentno sivo lepilo, obstojnost do štirih let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 100 μm.


Samolepilne print folije - avtografika:


»
ATP GP-407 Pg AE2 - Bubble free, Polymeric Gloss - 50 μm / 7 Year - polimerna, Bubble free, gloss samolepilna bela PVC folija, lastnosti Cast folije za lepljenje na ukrivljene in izbočene površine, akrilno permanentno sivo lepilo. Kompatibilna z laminacijsko folijo ATP GL-407 PG. Obstojnost do sedem let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 50 μm.

» MACTAC JT 5529 MBF Bubble free- calendered Gloss - 55 μm / 10 Years - prilagodljiva, Bubble free, gloss samolepilna bela PVC folija za lepljenje na ukrivljene in izbočene površine, akrilno permanentno sivo lepilo. Kompatibilna z laminacijsko folijo LUV 3399 - Clear Cast. Obstojnost do deset let. Material je dobavljiv v roli, širine do 152 cm, gramature 55 μm.


Barvne samolepilne folije za izrez:

»
MACal serija 8300 PRO - 70 µm / 4-5 Years - monomerna, barvna samolepilna gloss PVC folija v različnih barvah za lepljenje na ravne površine, kot so steklo, napisne table, stene,... Akrilno permanentno prozorno lepilo. Namenjena za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije, obstojnost štiri do pet let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 70 μm.

» MACal serija 9800 PRO - 66 µm / 7 Years - polimerna, barvna, mehka, zelo stabilna samolepilna gloss PVC folija v različnih barvah za lepljenje na ravne in rahlo ukrivljene površine, kot so vozila, čolni, jahte, steklene površine, napisne table, stene,... Akrilno permanentno prozorno lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do sedem let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 66 μm.

» MACal serija 9700 PRO - 80 µm / 5-7 Years - polimerna barvna, mehka zelo stabilna translucentna samolepilna mat PVC folija v različnih barvah za lepljenje na površine, ki so osvetljene iz zadnje strani (steklo, pleksi, svetlobne kasete...). Folija prepušča svetlobo, le ko je osvetljena iz zadnje strani, brez osvetlitve je folija neprosojna. Akrilno permanentno prozorno lepilo. Namenjena za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije, obstojnost do sedem let. Material je dobavljiv v roli, širine do 137 cm, gramature 80 μm.


Odsevne samolepilne folije za izrez:

» 
MAClite 4700 - 115 µm / 4-5 Years - reflektivna folija za ravne površine, permanentno prozorno lepilo. Namenjena za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije. Folija zagotavlja širok kot odbojnosti, ki je viden podnevi in ponoči, obstojnost štiri do pet let. Material je dobavljiv v roli, širine do 122 cm, gramature 115 μm.

» MAClite 5700 - 115 µm / 7 Years - prilagodljiva, fleksibilna odsevna folija za ravne in ukrivljene površine, permanentno prozorno lepilo. Namenjena za dolgoročne zunanje in notranje aplikacije. Folija sestoji iz plasti mikroskopskih kroglic, ki reagirajo na svetlobo kot leče, kar zagotavlja širok kot odbojnosti, ki je viden podnevi in ponoči, obstojnost do sedem let. Material je dobavljiv v roli, širine do 122 cm, gramature 115 μm.


Fluorescentne samolepilne folije za izrez:

»
MACal serija 8000 - 135 gsm / 3-6 months - fluorescentna samolepilna folija v petih različnih vpadljivih fluorescentnih barvah za lepljenje na ravne površine, kot so steklo, napisne table, stene... Akrilno polpermanentno repozicijsko prozorno lepilo. Namenjena za kratkoročne zunanje in notranje aplikacije, obstojnost do šest mesecev. Material je dobavljiv v roli, širine do 123 cm, gramature 135 g/m2.


Car Wrapping samolepilne folije za izrez:

»
MACTAC Carbon BF - 175 µm / 5 Years - reliefna polimerna samolepilna folija z efektom karbonskih vlaken v petih različnih barvnih tonih za lepljenje avtomobilov, elektronske opreme kot so prenosni računalniki, telefoni... Enostavno lepljenje zahvaljujoč Bubble Free lepilni površini, akrilno permanentno prozorno lepilo. Folija namenjena za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Material je dobavljiv v roli, širine do 152 cm, gramature 175 µm.


Metalizirane samolepilne folije za izrez:

» RTape VinylEfx Durable - Outdoor / 5 Years - samolepilna metalizirana (zlata, srebrna, brušeno zlato, brušeno srebro) PVC folija za lepljenje na ravne in rahlo ukrivljene površine, akrilno permanentno prozorno lepilo. Namenjena za srednjeročne zunanje in dolgoročne notranje aplikacije, obstojnost do pet let. Material je dobavljiv v roli, širine do 122 cm, gramature 175 µm.


Piši-briši samolepilne folije za izrez:

» RTape ChalkTalk - Indoor / 1 Year - črna samolepilna odstranljiva, repozicijska folija za pisanje s kredo, akrilno prozorno removable lepilo, za lepljenje na gladke, ravne in čiste površine. Folija je primerna za široko paleto ustvarjalnih in promocijskih namenov kot so lepljenje na kuhinjske omare, hladilnike, otroške sobe, dnevni meniji v restavraciji... Folija je po uporabi enostavno odstranljiva, brez puščanja lepila na površini. Obstojnost folije do enega leta. Material je dobavljiv v roli, širine do 122 cm, gramature 175 µm.


Ostali materiali za digitalni tisk:

» ROLL-UP PVC + POLYESTER - White/White - bela poliesterska vodoodporna folija, primerna za zunanje in notranje oglaševanje. Material je primeren za enostranski ali obojestranski tisk aplikacij, ki jih največkrat montiramo v reklamne pripomočke, kot so roll up stojala, X-stojala, A table, sejemske stojnice... Material je dobavljiv v roli, širine do 250 cm, gramature 250 g/m2.

» POLI-PRINT 150 - White - Gloss in Clear - Gloss - 150μm / 1 Year - monomerna gloss bela in gloss prozorna elektrostatična PVC folija za apliciranje na ravne, gladke steklene površine na katero se folija "prilepi" s pomočjo elektrostatike. Apliciranje je enostavno, brez neželjenih mehurčkov. Statično folijo lahko med uporabo večkrat prestavimo, na površinah lepljenja po uporabi ne pušča sledov lepila. Namenjena za kratkoročne notranje aplikacije, obstojnost folije do enega leta. Material je dobavljiv v roli, širine do 100 cm, gramature 150 µm.

» MAGNETOFLEX - White - 500 μm - rjava magnetna folija, primerna za apliciranje na vse ravne kovinske površine (avtomobili, kovinski regali, hladilniki...). Material je dobavljiv v roli, širine 110 cm, gramature 500 µm.Trdi materiali za digitalni tisk:

» Forex classic - je plošča iz trdega ekstrudiranega pvc-ja z izredno fino in homogeno zaprto celično strukturo. Material ne vpija vode in je ognjevaren, trden, odporen proti udarcem, se ne zlomi in ima odlične toplotno-izolacijske lastnosti. Primeren je tako za notranjo kot zunanjo uporabo, saj ne reagira na klimatske spremembe. Različne debeline in dimenzije plošč ponujajo vrsto rešitev, zato je uporaba Forex plošč skorajda neomejena: razstavni prostori, notranje in zunanje reklamno označevanje, razstavni in reklamni panoji, notranja oprema prostorov, dekoracija in oprema izložb... Forex classic je idealen tudi kot podlaga za kaširanje. Material je dobavljiv v ploščah, formata 300x200 cm, debeline od 1 do 20 mm.

» Dibond dilite - sendvič material, ki ima na spodnji in zgornji strani tanko aluminijasto ploščo (0.3 mm, bela/bela ali bela/srebrna-RAL 9006), vmes pa posebno poliethilensko zmes, ki preprečuje prekomerne deformacije pod različnimi vremenskimi pogoji. Dibond plošče so trdne, trpežne, odporne proti udarcem z visoko odpornostjo proti koroziji in so zato primerne za zahtevne dolgoročne zunanje in notranje aplikacije. Material je dobavljiv v ploščah, formata 300x200 cm, debeline 2 ali 3 mm.

» Perspex -
lite akrilne plošče oz. pleksi steklo so odličen material kot nadomestek stekla. V primerjavi s steklom je material lažji, odpornejši proti udarcem, se ne razbije tako zlahka, je upogljiv in enostaven za oblikovanje. Zaradi homogene strukture je material UV obstojen, odlikuje ga izredna čistost (97%). Pleksi steklo je primerno za notranjo in zunanjo uporabo, največkrat ga koristimo za tisk informacijskih tabel, znakov podjetja, kot dekoracijo prostorov, za tisk fotografij... Material je primeren tudi za mehansko, toplotno in lasersko obdelavo in je dobavljiv v ploščah formata 300x200 cm, v beli ali prozorni barvi, debeline 3 in 5 mm.

» Foam-X -
je izredno lahka penasta plošča iz poliuretanske pene, na obeh straneh prevlečena z večplastnim recikliranim premazanim papirjem. Material je primeren za notranjo uporabo, kot so npr. POS/POP aplikacije, za dekoracijo izložb, za viseča reklamna sporočila in je odličen kot podlaga za kaširanje plakatov, fotografij... Material je dobavljiv v ploščah, formata 300x200 cm, debeline 5 in 10 mm.

» KAPA Plast -
je izredno lahka penasta plošča iz poliuretanske pene, na obeh straneh prevlečena z kombinacijo plastike in celuloze, katera poveča odpornost pred vlago. Material je primeren za notranjo uporabo, kot so npr. POS/POP aplikacije, za dekoracijo izložb, za viseča reklamna sporočila in je odličen kot podlaga za kaširanje plakatov, fotografij... Material je dobavljiv v ploščah, formata 300x200 cm, debeline 5 in 10 mm.

» KAPA-mount -
je lahka penasta plošča iz poliuretanske pene, na obeh straneh ojačana s tanko plastjo aluminija. Plošča je ognjevarna v skladu z DIN 4102 B2. Zaradi aluminijaste plasti, ki preprečujeje upogibanje so plošče primerne tudi za plastificiranje. Material je primeren za notranjo uporabo, kot so npr. POS/POP aplikacije, za dekoracijo izložb, za viseča reklamna sporočila in je odličen kot podlaga za kaširanje plakatov, fotografij... Material je dobavljiv v ploščah, formata 300x200 cm, debeline 5 in 10 mm.

» Polyplak -
lahka rebrasta plošča v beli barvi iz polipropilena. Zaradi votle satovinske sestave je material izredno lahek, zato je zelo primeren za montažo na strop, kot so viseča reklamna sporočila, označevanje izdelkov in prodajnih akcij... Material je vodoodporen zato je primeren za zunanjo in notranjo uporabo, dobavljiv v ploščah, formata 300x200 cm, debeline 3,5, 5 in 10 mm.

» EB-VAL - cenovno ugoden, rjav valovit karton sestavljen iz ravnega in valovitega papirja, ki je med seboj zlepljen. S konstrukcijo, ki je sestavljena iz papirja in zraka dobimo material, ki je izredno lahek, močan, mehek in atraktivnega videza, zato je primeren za raznovrstne promocijske aplikacije, kot so viseče stropne označbe, reklamna stojala, embalaža za izdelke... Material je dobavljiv v ploščah, formata 115x165 cm.

» MICROVAL - cenovno ugoden, bel valovit karton sestavljen iz ravnega in valovitega papirja, ki je med seboj zlepljen. Microval je najtanjši material v skupini valovitega kartona in je izredno lahek, močan, mehek, primeren za tisk raznovrstnih kratkotrajnih promocijskih aplikacij, kot so viseče stropne označbe, embalaža za manjše izdelke... Material je dobavljiv v ploščah, formata 115x165 cm.


Zaščitne folije - laminacija:

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si