Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Materiali za tisk

Na vseh nivojih se trudimo, da vam zagotovimo vrhunsko kvaliteto končnega izdelka, zato materiale za tisk dobavljamo samo od priznanih dobaviteljev!

Katalog papirjev za digitalni tisk (Cutsheet)

Katalog materialov za digitalni tisk etiket na roli

Opis materialov za tisk

Papirji za digitalni in offset tisk

V digitalnem in offset tisku lahko izbirate med kvalitetnimi premaznimi, nepremaznimi ali recikliranimi papirji. Večina standardnih papirjev je dobavljiva v gramaturah od 70-400 g/m2. Za prestižnejše tiskovine so na voljo kreativni-posebni papirji, s katerimi boste naslovniku že z vizualnim učinkom predstavili pomembnost vašega sporočila.


Standardni premazni papirji:


» GardaMatt Art - visoko kvaliteten, brezlesni premazni papir z gladko mat površino in visoko briljanco tiska. Brezkislinski in neobčutljiv na staranje, gladka mat površina, zelo primeren za tisk letakov, zloženk, katalogov, vizitk, koledarjev, knjig, foto albumov, letnih poročil... Širok asortiman gramatur od 90-350 g/m2. Papir ima certifikat FSC.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.gardacartiere.it

» Board One - okolju prijazen ECF (elemental chlorine free) karton (SBS, GZ), s certifikatom FSC. Karton je po eni strani premazan, s satenastim zaključkom, druga stran je nepremazna. Board One karton je bio-razgradljiv in obnovljiv. Izvrsten za tisk embalaže, platnic, razglednic, brošur, CD ovitkov in podobnih aplikacij. Na voljo v gramaturi 300 in 350 g/m2.


Standardni nepremazni papirji:


» IQ Print - nepremazni, brezlesni ofset papir z izvrstnimi površinskimi značilnostmi in gladkostjo za neproblematično tiskanje. IQ print je dobavljiv v gramaturah od 90-400 g/m2. Papir je primeren za tisk knjig, katalogov, revij, foto albumov, voščilnic, vabil, publikacij, celostnih podob, otroške literature, učbenikov... Certificiran z FSC ali PEFC certifikati in EU Ecolabel.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.mondigroup.com

» Cyclus Offset - nepremazni ofset papir, narejen iz 100% obnovljivih vlaken, naravni odtenek brez optičnih belilnih agentov, je okolju prijazen, proizveden po najbolj striktnih okoljevarstvenih certifikatih. Primeren za velike površine teksta v kombinaciji z svetlimi slikami, kot so voščilnice in vabila, knjige, publikacije, celostne podobe,... Dobavljiv v gramaturah od 90-300 g/m2.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.arjowigginsgraphic.comSamolepilni materiali:


» Muflon - brezlesen, bel samolepilni premazni mat ali gloss papir za tisk nalepk, etiket za kratkoročne do srednjeročne aplikacije. Samolepilni papir je dobavljiv v polah z nasekom ali brez, lepilo je permanentno standardno. Material primeren za označevanje, embalažo, steklenice...
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.muflon.si

» JAC - brezlesen, bel samolepilni premazni gloss papir za tisk nalepk, etiket za kratkoročne do srednjeročne aplikacije. Samolepilni papir je dobavljiv v polah z nasekom, lepilo je permanentno sivo. Material primeren za označevanje, embalažo...

» Raflatac Polylaser White - bela premazna mat, polyester samolepilna folija, odporna na vlago, toploto, kemikalije... Folija je dobavljiva v formatu SRA3, brez naseka, permanentno klasično lepilo. Gramatura folije 75g/m2. Vodoodporen material primeren za označevanje izdelkov na prostem.

» Raflatac Polylaser Clear - prozorna premazna gloss, polyester samolepilna folija, odporna na vlago, toploto, kemikalije... Folija je dobavljiva v formatu SRA3, brez naseka, permanentno klasično lepilo. Gramatura folije 75g/m2. Vodoodporen material primeren za označevanje izdelkov na prostem.

» Raflatac Green, Red, Pink, Orange, Yellow - Lignin-free samolepilni papir v petih fluorescentnih barvah. Zaradi vpadljivih barv je material primeren za označevanje izdelkov, ki jih želite izpostaviti. Močno permanentno lepilo, primerno za lepljenje na ravne in rahlo ukrivljene površine. Priporočamo tisk teksta v temnih barvah.

» Raflatac antique white - bel, brezlesen visoko kvaliteten, vodoodporen, rahlo rebren papir, ki je odporen tudi na plesen. Primeren za lepljenje na vinske steklenice in podobne aplikacije.

» Raflatac antique cream - rahlo obarvan, brezlesen visoko kvaliteten, vodoodporen, rahlo rebren papir, ki je odporen tudi na plesen. Primeren za lepljenje na vinske steklenice in podobne aplikacije.
Povezava na spletno stran proizvajalca: www.upmraflatac.com/na/enKreativni - posebni papirji
in kuverte:


»
SENDME HOCHWEISS / IVORY - bel ali v barvi slonovine, brezlesen, visokokvaliteten rahlo strukturiran papir, odporen na staranje. Rebra so vzporedna s krajšo stranico. Papir je dobavljiv v gramaturi 100, 250 in 300 g/m2. Primeren za tisk dopisov, vabil, vizitk, certifikatov, celostnih podob... Papir je FSC certificiran.
SENDME kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 229x324 mm.

» SIRIO PEARL CSX AURUM - obojestransko metaliziran papir v zlati barvi, dobavljiv v gramaturi 125 g/m2. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil...

» SIRIO PEARL CSX PLATINUM - obojestransko metaliziran papir v srebrni barvi, dobavljiv v gramaturi 125 g/m2. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil...

» CONSTELLATION JADE CSX - premijski enostransko prevlečen papir z rahlo reliefnim vzorcem v srebrni barvi, druga stran papirja je nepremazana bela. Papir se odlično obnese v digitalnem tisku. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil... Dobavljiv v gramaturi 215g/m2.

» CURIOUS METALLIC IRISEREND OXYGEN WHITE - bel premijski papir, obojestransko prevlečen s perlami, ki se pod različnimi koti zasvetijo. Primeren za tisk pomembnih dopisov, certifikatov, vabil... Papir je dobavljiv v gramaturi 240 g/m2.
CURIOUS METALLIC IRISEREND OXYGEN WHITE kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» STARDREAM QUARTZ - obojestransko metaliziran papir, prevlečen s finimi bisernimi pigmenti. Glavna značilnost papirja je večbarvnost, mavričnost in svetleč učinek pod različnimi koti gledanja. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev...
STARDREAM QUARTZ kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» GALAXY VANILLA CREAM - obojestransko premazan metaliziran papir v vanilija barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
GALAXY VANILLA CREAM kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 170x170 mm.

» GALAXY SUN GOLD - obojestransko premazan metaliziran papir v zlati barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
GALAXY SUN GOLD kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 170x170 mm.

» GALAXY SILVER STAR - obojestransko premazan metaliziran papir v srebrni barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
GALAXY SILVER STAR kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 170x170 mm.

» CONQUEROR IRIDESCENT SILICA BLUE - obojestransko premazan metaliziran papir v nežno modrikasti barvi. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.

» KEAYKOLOUR PARTICLES MOONLIGHT - premijski papir z vidnimi belimi, barvnimi ali metaliziranimi vlakni. Vsebuje 75% recikliranih vlaken. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
KEAYKOLOUR PARTICLES MOONLIGHT kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm.

» COLOR SMOOTH MARMOR MARBLE WHITE - zelo kakovosten naravni papir z vzorcem oz. videzom pravega marmorja. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 250 g/m2.
COLOR SMOOTH MARMOR MARBLE WHITE kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm.

» GARDAPAT 13 Klassica - kakovosten, brezlesen, nepremazan papir z žametno mat površino, naravne tople barve. Papir ima visok volumen 1,3 in je odporen proti staranju. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 200 g/m2.

» IQ COLOR - popoln nepremazni barvni papir za kvalitetno tiskanje, dobavljiv v 6 barvnih odtenkih: Coral red, Orange, Sun Yellow, Pink, Green in Aqua. Celotni IQ barvni izbor je FSC in EU Ecolabel certificiran, nestrupene, varne barve so certificirane s strani Evropskega standarda za varnost igrač. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 230 g/m2.
IQ COLOR kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm.

» MOHAWK VIA FELT 04 - rahlo strukturiran brezlesen premijski papir, s 30 % odtenkov jute in lana, ki doda teksturo in karakter grafiki in tekstu. Papir je arhivski, brezkislinski, proizveden brez ogljika in 100% uporabo vetrne energije, FSC certifikat. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 220 g/m2.
MOHAWK VIA FELT 04 kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm.

» CONSTELLATION SNOW CSX - premijski, rahlo strukturiran, nepremazni bel papir, izdelan iz ECF celuloze. Odličen za tisk  večjih, prekrivnih fotografij, s katerimi strukturo - raster papirja še poudarite. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 240 g/m2.

» CONSTELLATION IVORY CSX - premijski, rahlo strukturiran, nepremazni papir, slonokoščene barve, izdelan iz ECF celuloze. Odličen za tisk  večjih, prekrivnih fotografij, s katerimi strukturo - raster papirja še poudarite. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob... Dobavljiv v gramaturi 240 g/m2.

» RIVES TRADITION BRIGHT WHITE - bel, brezlesen, visokokvaliteten rahlo strukturiran papir, odporen na staranje. Rebra so vzporedna s krajšo stranico. Primeren za tisk vabil, vizitk, certifikatov, celostnih podob... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 250 in 320 g/m2.
RIVES TRADITION BRIGHT WHITE kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» CURIOUS TOUCH ARCHES WEISS - bel, brezlesen, visokokvaliteten rahlo strukturiran 100% bombažni papir, odporen na staranje. Papir je dobavljiv v gramaturi 250 g/m2. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, certifikatov, celostnih podob... Papir je FSC certificiran.
CURIOUS TOUCH ARCHES WEISS kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» STARDREAM CANNETE - srebren, obojestransko metaliziran papir, ena stran rahlo rebrena, druga stran gladka. Papir je izdelan iz ECF celuloze in je bio razgradljiv. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev, vizitk... Papir je dobavljiv v gramaturi 285 g/m2.

» BUSSINESS STRIPE ICE / IVORY - brezlesen, visokokvaliteten rebrast papir, odporen na staranje v beli ivory barvi. Rebra so vzporedna s krajšo stranico. Primeren za tisk vizitk. Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

»
 VALENTINOISE EXTRA BLANC - eleganten reliefni papir z vzorcem lana v beli barvi. Papir je iz čiste celuloze, beljen brez uporabe elementarnega klora, odporen proti bledenju in pH-nevtralen. Primeren za tisk vizitk, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

» COLORSTYLE LEATHER WHITE - atraktiven reliefni papir, prijeten na otip, z usnjenim reliefnim potiskom, kar da papirju izgled in občutek usnja. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev, vizitk... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

» KEAYKOLOUR REKREATE SANDY - 100% recikliran, brezlesen papir v naravni barvi. Primeren za tisk certifikatov, diplom, vabil, voščilnic, menijev, vizitk... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

»
 CURIOUS METALLICS / perlgold, weissegold, gelbgold, oxygenwhite, antimon - obojestransko premazan metaliziran papir v različnih metalik barvah. Primeren za tisk vabil, čestitk, diplom, voščilnic, certifikatov, celostnih podob, vizitk... Papir je FSC certificiran, dobavljiv v gramaturi 300 g/m2.

» GLAMA BASIC TRANSPARENT - luksuzen nepremazni prosojni papir izdelan iz celuloze, beljene brez uporabe elementarnega klora z gladko površino. Elegantna in čista formacija vlaken, superiorna prosojnost, pregibna odpornost ga naredijo za popolno izbiro za množico aplikacij, kot so vizitke, certifikati, diplome, vabila, čestitke, posamezni listi v katalogih, brošurah... Papir je dobavljiv v gramaturi 100 in 280 g/m2.
GLAMA BASIC TRANSPARENT kuverte - 120 g/m2, silikonski trak: 110x220 mm, 162x229 mm, 170x170 mm.

» AGFA SYNAPS XM SYNTHETIC - sintetični (PET), vodoodporen, neraztrgljiv papir, brez PVC-ja. Primeren za tisk aplikacij z visokimi zahtevami vzdržljivosti, kot so jedilniki, gostinski ceniki, zemljevidi, tekmovalne številke, vizitke... Papir je dobavljiv v gramaturi 135 in 300 g/m2.Ostali materiali


»
Formula 60 CFB - kvaliteten samokopirni papir brez ogljika, idealen za vse vrste obrazcev, dobavnic, računov in drugih dokumentov, ki potrebujejo večkratne kopije. Premazna zadnja in sprednja stran, z aktivirano glino na sprednji strani in mikrokapsulami na zadnji strani. Na voljo v gramaturi 60 g/m2.

» Xerox Carbonless Paper - kvaliteten samokopirni papir, na voljo v 3 različnih barvnih tonih: White (CB) + Yellow (CFB) + Pink (CF). Papir je idealen za vse vrste obrazcev, dobavnic, računov in drugih dokumentov, ki potrebujejo večkratne kopije. Premazna zadnja in sprednja stran, z aktivirano glino na sprednji strani in mikrokapsulami na zadnji strani. Na voljo v gramaturi 80 g/m2.

» Mohawk Superfine MultiLoft - je inovativen papir, namenjen za digitalni tisk luksuznih ultra debelih aplikacij. Natiskane pole med seboj zlepimo oz. sestavimo s pomočjo kohezivnega lepila in viskogega pritiska. Tako lahko med seboj zlepimo 3 ali 4 liste in dosežemo debelino 920 ali 1190 g/m2. Možnost izbire barvne sredice. Papir je primeren za tisk prestižnih vabil, čestitk, voščilnic, certifikatov, vizitk...