Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 059 934 933 (pon–pet: 8.00–16.00)

04.04.2018 Spomladanska nagradna igra

[SPOMLADANSKA NAGRADNA IGRA] Mmmmm jo vohate, jo čutite?  POMLADA namreč. Tisti občutek, ko te zjutraj prebudi ptičje petje in te pobožajo sončni žarki. Le kako bi se lahko dan še lepše začel?!

Če želiš sodelovati:

  1. všečkaj našo objavo na FB
  2. všečkaj našo stran na FB
  3. v komentar napiši 3 asociacije ob besedi POMLAD

 P.s.: Seveda bomo veseli tudi, če boš objavo delil!Pravila sodelovanja v nagradni igri

April 2018


1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je podjetje Demago d.o.o., Titova 49, 2000 Maribor (v nadaljevanju: organizator).

 

2. Sodelujoči

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

3. Pravila in pogoji nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo.

4. Način sodelovanja in potek nagradne igre

Udeleženci v nagradni igri sodelujejo tako, da:

  • všečkajo Facebook stran Tiskarna Demago,
  • všečkajo objavo na Facebook strani Tiskarna Demago,
  • objavijo komentar pod objavo na Facebook strani Tiskarna Demago.

5. Trajanja nagradne igre

Nagradna igra traja od 4.4. do 11.4.2018 do 12.00 ure

6. Nagrada

2 kom canvasa v meri 600x400mm.

Canvas + slepi okvir: 400x600 mm (XXL)
Način tiska: Digitalni XXL tisk
Medij: Canvas - 100 % bombaž, mat - 380g/m2
Tisk: 4/0 - barvno enostransko (CMYK)
Dodelava: Napenjanje platna na 3D-okvir oz. podokvir / 38x50 mm
Širina: 600 mm
Višina: 400 mm

Facebook ni povezan z nagradno igro, ga ne sponzorira, ne omogoča, ne upravlja in ne zbira podatkov. Vsi sodelujoči v nagradnem natečaju se strinjajo, da Facebook ne prevzema odgovornosti za nagradni natečaj.

7. Vrednost nagrad in akontacija dohodnine

Vrednost nagrade ne presega 42 EUR. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.

8. Žrebanje nagrajencev

Naključno žrebanje bo potekalo 11.4.2018, v katerem se bodo določili nagrajenci. V žrebanje se uvrstijo vsi, ki sodelujejo od začetka nagradne igre do trenutka pred žrebanjem. V primeru, da je izbran izžrebanec, ki na podlagi teh Pravil ne izpolnjuje pogojev za udeleženca v nagradni igri oziroma ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade, se izžreba naslednji udeleženec.

 Uporabnik lahko prejme le eno nagrado.

 Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

9. Obveščanje nagrajencev

Uporabniki morajo svoje podatke (ime, priimek, naslov) poslati v zasebnem sporočilu na Facebook stran Tiskarna Demago ali na elektronski naslov: info@demago.si najkasneje do petka, 13.4.2018 do 15.00. Tisti nagrajenec, ki svojih podatkov ne bo poslal pravočasno, do nagrade ne bo upravičen in se izžreba drugega nagrajenca kateremu se podeli nagrada. Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v nagradni igri izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo navedenih podatkov. Pritožba na žreb nagrajenca na podlagi teh Pravil ni mogoča.

10. Prevzem nagrade

Pogoj za pridobitev nagrade je, je soglašanje udeležencev s temi Pravili in izpolnjevanje pogojev za udeležbo v nagradni igri.

 

Nagrajenci bodo nagrado prejeli po pošti na naslov, ki so ga poslali v zasebno sporočilo na Facebook strani Tiskarna Demago ali po elektronski pošti, po tem ko so bili izžrebani in obveščeni.

 

Organizator si pridržujeta pravico, da ne podelita nagrad, če: - nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade, - se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, - nagrajenec preko elektronske pošte ne javi svojega naslova in zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov).

11. Obveznosti nagrajenca glede prevzema nagrade

Če izžrebanec ne izpolnjuje s temi Pravili določenih pogojev za sprejem nagrade oziroma sprejem nagrade odkloni ali ne posreduje potrebnih podatkov v navedenih rokih, se smatra, da nagrade ne želi sprejeti in je organizator v tem primeru do izžrebanca prost vseh obveznosti.

 

12. Varovanje osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da organizator vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/2007- UPB1).

Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane podatke za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene.

 Udeleženec nagradne igre lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov: info@demago.si Organizator bo v tem primeru zagotovil izbris podatkov v roku 5 delovnih dni.

 Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

 

Maribor, 4.4.2018

 

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

059 934 933

041 625 157

info@demago.si