Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Top izdelki

Najpogosteje iskani izdelki na enem mestu! Katerega potrebujete danes?

Predstavite izdelek, storitev ali vaše podjetja s tiskom letakov ali zloženk!

 

Letaki in zloženke so zagotovo najbolj vsesplošno uporabljena tiskovina za predstavitev izdelkov in storitev ter podjetja samega. Kakovost letakov tako zavestno in nezavedno gradi celostno podobo podjetja, s pomočjo letakov lahko obveščate o družbenih, kulturnih ali športnih dogodkih, konferencah, festivalih, koncertih, prireditvah, dnevih odprtih vrat in še bi lahko naštevali.

V preteklosti so promocijske in reklamne letake ali zloženke tiskali v velikih količinah na offsetnih strojih, saj se v majhnih količinah tovrsten tisk ni izplačal. S prihodom digitalne tehnologije se je to korenito spremenilo, kajti digitalni tiskalnik vam lahko natisne vsak reklamni letak ali zloženko od nekaj kosov v offset kvaliteti in to za delček cene!

Reklamne letake in zloženke tiskamo na najsodobnejših profesionalnih tiskarskih strojih HP Indigo, ki zagotavljajo najvišjo kakovost tiska, so živih barv in nudijo popolnoma natančno barvno ujemanje.

Najbolj priljubljen format za tisk letakov je A4 ali A5. Pri zloženkah je na prvem mestu zagotovo zloženka v formatu A4, ki jo strojno preložimo na manjši format 99x210 mm. Letake in zloženke najpogosteje tiskamo na 130 g/m2 premazni papir po obeh straneh papirja. Če jih tiskamo v večjih količinah, lahko uporabimo tudi cenejši 115 g/m2 papir in s tem zmanjšamo strošek tiska.

Pri papirjih z gramaturo višjo od 150 g/m2, je na voljo tudi opcija zaščite s plastificirno folijo v standardni mat ali sijaj izvedbi in premium Soft-Touch ali ASC folijo odporno na praske.

Cena tiska se razlikuje glede na izbran format, kakovost papirja, barve in število izvodov. Večje je število izvodov, nižja je cena na enoto. Pred oddajo končnega naročila lahko v spletnem kalkulatorju na podlagi različnih parametrov in števila izvodov natančno predvidite ceno tiska letakov ali zloženk.
V tiskarni Demago Print smo specializirani za hiter digitalni tisk letakov in zloženk na različne materiale, hkrati pa vam lahko ponudimo tudi ekskluzivne dovršitve s pomočjo katerih boste zagotovo pritegnili pozornost. Za lažje naročanje so letaki in zloženke razdeljeni na štiri kategorije.

V kategoriji Standard boste lahko izbirali med standardnimi premaznimi ali nepremaznimi papirji v gramaturah od 100-400 g/m2. Pri papirjih z gramaturo višjo od 150 g/m2, lahko izberete tudi opcijo zaščite s plastificirno folijo.

V kategoriji Eco, so na voljo 100% reciklirani papirji. Nepremazni papir z naravnim barvnim odtenkom je izdelan iz že uporabljenega papirja, brez dodatkov optičnih belil in je primeren za visokokakovosten tisk v vseh standardnih gramaturah. Okolju prijazna izbira!

Če želite, da so vaši letaki ali zloženke nekaj posebnega in jih ljudje zagotovo opazijo, potem je opcija tiska s 3D UV Spot lakom ali 3D Metallik Folijo odlična izbira, kajti z oplemenitenjem s svetlečim lakom ali kovinsko folijo dosežemo neverjetne vizualne učinke.

Letaki so na voljo tudi v nestandardnih dimenzijah, kar pomeni, da je lahko letak poljubno obrezan na vašo želeno dimenzijo, v kolikor pa želite letak, ki ni pravilne oblike, pa izberite opcijo CNC izreza, s pomočjo katerega vam lahko letake izrežemo v kakršnokoli obliko.

Letaki Monotex so tiskani na trpežen sintetični material PET, ki je odporen na vodo in vlago.

Če želite vaše potencialne kupce nagovarjati bolj osebno, izberite kategorijo Letaki VPD ali zloženke VDP.
Plakati in posterji

 

Za številna mala in srednja podjetja je tisk plakatov, učinkovita in stroškovno ugodna rešitev promocije in prepoznavnosti blagovne znamke.

Ko gre za oglaševanje ali promocijo pomembnih dogodkov, so plakati, ki se nahajajo na primernih lokacijah, zelo pomembno sredstvo obveščanja, saj so zaradi velikosti vidni tudi iz večje razdalje.

Plakati ponujajo poceni in zelo učinkovito rešitev, za prenos vašega sporočila v javnost. Ena od največjih prednosti promocijskih plakatov je ta, da jih lahko namestite na primerno podlago skoraj povsod na lokacijah, ki najbolj ustrezajo vaši ciljni skupini.

Glede na vaše potrebe vam v tiskarni Demago Print nudimo kvaliteten tisk plakatov in posterjev do dimenzije B2+ (740x510 mm), že od enega kosa naprej.

Če boste izračunali strošek tiskanja plakatov, boste ugotovili, da je gre za relativno poceni način oglaševanja. Upoštevajte dejstvo, da bolj pogosto je vaš logotip ali blagovna znamka vidna, večja je verjetnost, da si jo ljudje zapomnijo.

Želite povečati fotografijo in jo natisniti na premium papir? V naši ponudbi lahko izberete tudi tisk na posebne strukturirane design papirje. Kakovosten HP Indigo foto print zagotavlja vrhunsko kvaliteto fotografije tako pri majhnih, kot pri večjih formatih. Za lažje naročanje so plakati in posterji razdeljeni na štiri kategorije.
V kategoriji Plakati - Standard boste lahko izbirali med standardnimi premaznimi, nepremaznimi in Eco papirji v gramaturah od 115-170 g/m2.

Če bodo plakati za dalj časa izpostavljeni zunanjim vplivom, izberite kategorijo Plakati - Outdoor, kjer sta na voljo opciji zaščite s plastificirno folijo ali UV lakom.

V kategoriji Poster - Creative boste lahko izbirali med posebnimi kreativnimi papirji, ki očarajo že ob dotiku. Papirji so primerni za tisk fotografij ali reprodukcij umetniških del.

Za vse kreativne duše je na voljo kategorija Plakat 3D UV Spot ali Plakat 3D Metallic Foil, kjer lahko izberete opcijo oplemenitenja s tiskom zlate ali srebrne kovinske folije, parcialni svetleč lak ali kombinacijo obojega.

Za ustvarjanje dramatičnih in izraznih umetniških del, lahko izkoristite tehniko tiska bele barve na temne papirje, kjer bela barva izstopa in poudarja detajle. Edinstven in unikaten digitalni tisk posterjev z belo barvo na temne papirje najdete v skupini Poster - Premium White.

Razglednice

 

V poplavi e-sporočil, ki jih dnevno prejemamo, je tisk tradicionalnih razglednic zagotovo zanimiva ideja. Starejša generacija že od nekdaj obožuje razglednice, mlajši pa se bodo ob prejemu razglednice po pošti zagotovo počutili posebno.

Odpovejte se standardnim razglednicam, ki so na voljo v trgovinah in natisnite lastne razglednice po meri, ki jih lahko uporabite za promocijo vašega izdelka, za izvedbo nagradnih iger ali kot nova generacija razglednic, ki na hrbtni strani nosijo ciljne podatke oz. QR kodo, s katero lahko stranko povežete z vašo spletno stranjo, GPS lokacijo...

Odlične priložnosti za pošiljanje razglednic so tudi praznični dnevi kot so božič, novo leto, velika noč, dan žena, materinski dan, valentinovo...

Standardni formati razglednic so A6, lahko pa izberete tudi večji A5 format ali format 210x99 mm, na izbiro pa je tudi opcija tiska razglednice v poljubnem formatu, ki ustreza vam.

Razglednice se tiskajo na debelejše oz. trše kartone, torej gramature 300 ali 350 g/m2. Priporočamo izbiro voluminoznega kartona Metsa Board, v debelini 500 µm. Gre za karton, ki je po eni strani premazan in nudi odličen tisk fotografij in po drugi strani nepremazan, kar omogoča pisanje sporočil s pisalom.
Spletno naročanje tiska razglednic je enostavno in hitro. Razglednice so razdeljene v štiri kategorije.

V kategoriji Razglednice - Standard so na voljo poleg voluminoznega kartona tudi premazni, nepremazni in eco kartoni v gramaturah od 300-400 g/m2 in opcija enostranskega plastificiranja ali UV lakiranja.

V kategoriji Razglednice - 3D UV Spot boste imeli možnost izbire oplemenitenja s svetlečim reliefnim lakom, s katerim lahko poudarite ključne elemente na sprednji strani razglednice.

Razglednice - 3D Metallik Foil so odlična izbira, ko želite vaše sporočilo poudariti s kovinsko zlato ali srebrno barvo.

Ker se razglednice praviloma pošiljajo po pošti, vam nudimo tudi storitev VDP tiska, kar pomeni, da je vsaka razglednica tiskana drugače. Ponavadi so ti variabilni podatki ime, priimek in naslov prejemnika, lahko pa so tudi različne kode za popust, različna gesla, popusti...

Izkoristite možnost tiska razglednic in njihovo sentimentalno vrednost!
Vstopnice

 

Vstopnice oziroma karte za vstop so preprosta tiskovina, ki jo ljudje kupijo, da lahko vstopijo na dogodek, predstavo, koncert, razstavo ali katero koli drugo prireditev.

Tiskamo jih na premazne papirje v gramaturi 170 g/m2, enostransko ali obojestransko. Vstopnice so dobavljene v ličnih blokih po 50 ali 100 kos, bodisi lepljene ali spete v hrbtu, lahko so 1x ali 2x perforirane in oštevilčene z zaporednimi številkami.

Vstopnice, ki jih perforiramo na dveh mestih so zaradi lažjega trganja iz bloka praviloma v hrbtu spete s sponko, medtem ko so vstopnice brez perforacije ponavadi samo lepljene. Pri obeh opcijah je na voljo tudi številčenje.
Vstopnice - 3D Metallic Foil ali 3D UV Spot, so za razliko od standardnih vstopnic, dodatno potiskane z metalizirano folijo, ki je na voljo v različnih barvnih odtenkih, ali pa s parcialnim prozornim lakom. Na ta način si lahko zagotovite pravzaprav 100% zaščito proti ponarejanju.

Pri organizaciji vašega dogodka lahko izkoristite tudi možnost spletnega naročila zapestnih trakov, ki jih potiskamo po vaši grafični predlogi. Zapestni trakovi služijo različnim namenom, od identifikacije do podpore določenemu dogodku ali športni ekipi. Material zapestnih trakov je vodoodporen, odporen proti trganju, biorazgradljiv in prijazen do vaše kože, hkrati pa je mehek in upogljiv, tako da se prilega zapestju.
Koledarji

 

Koledarji so učinkovito marketinško orodje, ki omogoča podjetjem, organizacijam ali blagovnim znamkam, da promovirajo svojo prisotnost, izdelke ali storitve skozi celotno leto.

Lahko bi rekli, da so koledarji večna klasika med tiskovinami, njihova glavna sezona je seveda v mesecu novembru in decembru, kar pa ne pomeni, da vam koledar ne natisnemo kadarkoli med letom.

Ker želimo, da so koledarji vidni skozi celo leto, jih običajno obesimo na steno (stenski koledarji) ali položimo na mizo (namizni koledarji), da so vedno pri roki.

V spletni tiskarni Demago Print lahko enostavno naročite personalizirane novoletne koledarje v različnih dimenzijah in načinih vezave.
Najpogosteje izbran koledar je zagotovo 13 listni stenski koledar, ki je v glavi vezan s špiralo, v formatih od A5 do B2. Naslednja možnost izbire stenskega koledarja so t.i. dvodelni koledarji, ki so potiskani obojestransko z opcijo vezave s špiralo ali z dvema sponkama (šivani z žico).

Enolistni stenski koledarji z luknjico za obešanje, so še vedno popularna izbira za najrazličnejša društva (gasilci, športna, kulturna,društva, zadruge, organizacije...) in so na voljo do dimenzije B2. V tej skupini boste našli tudi praktične žepne koledarčke.

Personalizirani namizni koledarji z vašimi pomembnimi datumi, prazniki in dogodki, so na voljo v treh formatih.