Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Carry handle boxes (darilne škatle z ročajem)

Elegantne, stabilne in čvrste škatle z ročajem za pakiranje daril.

Prikazujem 1 do 4 (od 4 izdelkov)
Gable-boxes.png
Gable-boxes.png
Carton-bags.png
Carton-bags.png
Carry-handle-boxes.png
Carry-handle-boxes.png

Potrebujete darilno embalažo potiskano v barvah vašega podjetja oziroma s tiskom osebnega sporočila?

S tiskom personalizirane darilne embalaže po vaši kreativni predlogi boste zagotovo dosegli nepozaben prvi vtis in nepozabno izkušnjo pri prejemniku.

V naši ponudbi lahko izberete eno od treh tipov darilne embalaže, ki so na voljo v različnih dimenzijah in so primerne za pakiranje najrazličnejših promocijskih izdelkov, daril za rojstni dan, novoletnih daril, tekstilnih izdelkov...

Darilna embalaža ima relativno veliko tiskovno površino in ponuja veliko prostora za personaliziran tisk po vaši želji, ponavadi je potiskana po zunanji strani, redkeje po obeh straneh.

Barvni tisk je možen po celotni površini materiala, lahko pa se odločite za elegantno in minimalistično opcijo tiska s Premium belo barvo in tako ohranite originalno barvo embalažnega kartona v črni ali kraft barvi.

Zapomnite si, da je prva stvar, ki jo kupec zazna na embalaži, vaša grafična kreativa, s katero imate priložnost narediti nepozaben vtis.

Da bo temu tako, je seveda za napozaben vtis potreben tudi brezhiben tisk, katerega vam v tiskarni Demago Print zagotavljamo že vrsto let.

Izberite dimenzijo in darilno škatlo naročite preko spleta!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si