Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Carry handle boxes (Darilne škatle z ročajem)

Elegantne, stabilne in čvrste škatle z ročajem za pakiranje daril.

Prikazujem 1 do 4 (od 4 izdelkov)
Carry-handle-boxes.png
Carry-handle-boxes.png

Potrebujete darilno embalažo potiskano v barvah vašega podjetja oziroma s tiskom osebnega sporočila?

S tiskom personalizirane darilne embalaže po vaši kreativni predlogi boste zagotovo dosegli nepozaben prvi vtis in nepozabno izkušnjo pri prejemniku.

V naši ponudbi lahko izberete eno od treh tipov darilne embalaže, ki so na voljo v različnih dimenzijah in so primerne za pakiranje najrazličnejših promocijskih izdelkov, daril za rojstni dan, novoletnih daril, tekstilnih izdelkov...

Darilna embalaža ima relativno veliko tiskovno površino in ponuja veliko prostora za personaliziran tisk po vaši želji, ponavadi je potiskana po zunanji strani, redkeje po obeh straneh.

Barvni tisk je možen po celotni površini materiala, lahko pa se odločite za elegantno in minimalistično opcijo tiska s Premium belo barvo in tako ohranite originalno barvo embalažnega kartona v črni ali kraft barvi.

Zapomnite si, da je prva stvar, ki jo kupec zazna na embalaži, vaša grafična kreativa, s katero imate priložnost narediti nepozaben vtis.

Da bo temu tako, je seveda za napozaben vtis potreben tudi brezhiben tisk, katerega vam v tiskarni Demago Print zagotavljamo že vrsto let.

Izberite dimenzijo in darilno škatlo naročite preko spleta!

Škatle z avtomatskim dnom so idealne za hitro pakiranje različnih izdelkov, daril, igrač, hrane...

 

Škatle z avtomatskim dnom (Auto-lock bottom) so idealne za številne aplikacije, od hitro potrošnih izdelkov do težjih predmetov. Gre za vrsto embalaže izdelane iz enega kosa kartona, ki dobi svojo obliko s pomočjo orodja za izsek oziroma štance, pri tem pa je dno škatle zasnovano tako, da se samodejno zaklene, ko je škatla razprta.

Tudi ta vrsta embalaže je zasnovana z zavihki in režami, ki se med seboj ujemajo in zagotavljajo, da škatla ostane sestavljena brez potrebe po dodatnih pritrdilnih sredstvih in se lahko sestavi v tridimenzionalno škatlo.

Za razliko od standardno lepljene embalaže, ki jo lepimo po eni stranici (Straight line), je ta vrsta embalaže lepljena v treh točkah, zato ta način lepljenja imenujemo tudi trotočkovno lepljenje, ki je v primerjavi z enotočkovnim lepljenjem tehnično zahtevnejše. V obeh primerih lepljenja embalaže je le ta lepljena vedno na strani (lepilni jeziček), v primeru trotočkovnega lepljenja pa se v fazi sestavljanja škatle na lepilni liniji na zavihkih, ki predstavljajo dno škatle, dodatno v dveh točkah nanese lepilo.
S trotočkovnim lepljenjem tako dobimo škatle, pri katerih se dno škatle samodejno sestavi, kar omogoča hitrejše sestavljanje, zaradi dodatnega lepljenja dna škatle, pa ima ta vrsta embalaže v primerjavi s standardnim dnom z zavihki tudi povečano nosilnost. Embalaža z avtomatskim zapiranjem je primerna za pakiranje najrazličnejših izdelkov, kot so darila, igrače, promocijski izdelki, tekstilni izdelki, pakiranje hitre hrane in še bi lahko naštevali.

V spletni tiskarni Demago Print lahko v tej kategoriji (škatle z avtomatskim dnom) izbirate t.i. darilno embalažo z ročaji in embalažo za pakiranje hrane. Izkoristite priložnost tiska embalaže s prilagojenim grafičnim dizajnom po vaši predlogi in si natisnite unikatno embalažo, ki bo spodbujala višjo percepcijo kakovosti izdelka, ki ga prodajate!

V kolikor ne najdete ustrezne embalaže z avtomatskim zapiranjem, nam preprosto pošljite povpraševanje in naša ekipa strokovnjakov vam bo na podlagi vaših želja svetovala tako pri izrisu mreže in pri izdelavi prototipa oziroma vzorca škatle za vaš projekt.