Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Dvodelna embalaža (Brez lepljenja)

Elegantne, stabilne in čvrste izvlečne (drsne) škatle in škatle s pokrovom za pakiranje najrazličnejših izdelkov.

Kakovostne in privlačne dvodelne škatle za pakiranje s pokrovom ali ovojem

 

Dvodelna embalaža je priljubljena vrsta embalaže, ki je sestavljena iz dveh ločenih delov, ki se popolnoma prilegata drug drugemu. Ta vrsta embalaže je zaradi svoje funkcionalnosti, trpežnosti in estetske privlačnosti idealna rešitev za številne embalažne potrebe, zlasti v premium sektorju, za pakiranje darilnih artiklov (nakit, ure, parfumi), za pakiranje visokotehnoloških izdelkov (pametni telefoni, slušalke in druge elektronske naprave), pakiranje promocijskh izdelkov...

Dvodelne škatle so zaradi svoje robustnosti, funkcionalnosti in estetskega čara široko uporabljene v industriji pakiranja in so izjemno priljubljene pri potrošnikih, ki iščejo kakovostno in privlačno embalažo za svoje izdelke. Dvodelna embalaža zagotavlja odlično zaščito vsebine, hkrati pa nudi izjemno uporabniško izkušnjo pri odpiranju in zapiranju, s pomočjo visokokakovostnih premium zaključkov, kot so 3D UV lakiranje ali digitalni toplotni tisk, pa lahko še dodatno izboljšamo izgled embalaže. 

Pri načrtovanju dvodelne embalaže je pomembno upoštevati težo in občutljivost izdelka, da zagotovite ustrezno zaščito. Prav tako je ključnega pomena razmisliti o ciljni publiki in namenu embalaže, saj lahko to vpliva na izbiro materialov in dizajna.
Dvodelne škatle s pokrovom, znane tudi kot Telescope boxes ali teleskopske škatle, sestojijo iz dveh ločenih delov in sicer iz pokrova, ki je običajno globlji in se prilega čez osnovni del ali podstavek. Ta zasnova omogoča, da pokrov delno ali v celoti prekriva podstavek, kar zagotavlja dodatno zaščito in stabilnost vsebine škatle. Te škatle so priljubljene za pakiranje različnih izdelkov, od potrošniške elektronike do darilnih artiklov in luksuznega blaga.

Dvodelne izvlečne škatle, znane tudi kot Sliding boxes, imajo zasnovo, ki spominja na predal. Sestavljene so iz dveh glavnih delov in sicer iz zunanjega ovoja in notranjega predala, ki se ga izvleče. Ta vrsta embalaže je zelo priljubljena za luksuzne izdelke, darila in visokokakovostno potrošno blago, saj ponuja edinstveno uporabniško izkušnjo in izboljšuje estetiko izdelka.

V kolikor ne najdete ustrezne embalaže, nam preprosto pošljite povpraševanje in naša ekipa strokovnjakov vam bo na podlagi vaših želja svetovala tako pri izrisu mreže in pri izdelavi prototipa oziroma vzorca škatle za vaš projekt.