Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Označevanje / Promocija

Izdelki za označevanje in pospeševanje prodaje. Izberite skupino in nadaljujte!

Izdelki za označevanje in promocijo za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke!

 

Označevanje in promocija sta ključna elementa trženja, ki podjetjem pomagata izboljšati prepoznavnost blagovne znamke, spodbujata prodajo in graditita dolgoročne odnose s strankami. Uspešna promocija zahteva jasno razumevanje ciljne publike in strateško načrtovanje, da se zagotovi, da so vsa marketinška prizadevanja usklajena z cilji blagovne znamke.

V tiskarni Demago Print smo za vas pripravili pestro izbiro izdelkov za označevanje in promocijo, vključno z embalažo, namiznimi stojali in etiketami, s pomočjo katerih si lahko zagotovite da bo vaše sporočilo doseglo širšo publiko in na ta način povečajate svojo konkurenčnost na trgu.

Wobblerji oz. poličniki so marketinški materiali, ki visijo na vidnem mestu v trgovinah ali prodajnih mestih. Ime izhaja iz angleške besede »wobble«, ki pomeni nihajno gibanje. Ti marketinški materiali so oblikovani tako, da pritegnejo pozornost kupcev in jih usmerjajo k določenim izdelkom ali promocijam. Običajno so zalepljeni na robu police ali stojala v trgovinah, kar omogoča, da se premikajo zaradi zračnega pretoka ali dotikov kupcev, s čimer pritegnejo pozornost in spodbujajo nakup izdelka.

Wobblerji so učinkovito marketinško orodje, saj lahko pomagajo pri izpostavljanju določenih izdelkov, sezonskih ponudb ali akcij, s čimer spodbujajo prodajo in usmerjajo pozornost kupcev na posebne ponudbe.

Wobblerje tiskamo najpogosteje na premazni 300 g/m2 karton, barvno po eni strani, saj je grafika vidna iz sprednje strani. Lahko so tudi plastificirani z mat ali gloss plastifikacijo, za piko na i, pa jih lahko oplemenitimo s parcialnim 3D lakom. Za apliciranje na podlago, vam na potiskan papir prilepimo prozorni PVC nosilec z obojestranskim lepilnim trakom, kar vam omogoča hitro in enostavno lepljenje na podlago.
Swing tagi so majhni kartonski ali papirnati obeski, ki so pritrjeni na izdelke, običajno s pomočjo vrvice ali traku, in visijo na njih. Te oznake so običajno oblikovane kot majhne kartonske kartice ali obeski, ki imajo informacije o izdelku, kot so cena, velikost, material, navodila za vzdrževanje, blagovna znamka ali logotip ter druge pomembne informacije. 

Swing tagi so pomemben marketinški element, ki pomaga kupcem hitro dobiti ključne informacije o izdelku, ne da bi jih bilo treba prebrati na embalaži ali izdelku samem.

Poleg funkcionalnosti so tudi del estetike izdelka, saj lahko dodajo vizualni element in obogatijo splošni videz izdelka. Te oznake so pogosto uporabljene v modni industriji, pri nakitu, kozmetiki in drugih izdelkih, kjer je pomembno predstaviti specifične informacije o izdelku ali izpostaviti znamko...

Namizna stojala so praktično in učinkovito sredstvo za komunikacijo v restavracijah, na konferencah, dogodkih, prireditvah in v poslovnih prostorih. Uporabljajo se za različne namene, kot so označevanje miz, predstavitev jedilnikov, obveščanje o promocijah ali navodilih in za prikazovanje informacij na sestankih.

Kartonska stojala Table Cards in displeji so ekonomična, večkratno uporabna stojala, ki nudijo dolgoročno rešitev, so izjemno prilagodljivo orodje za učinkovito komuniciranje ključnih informacij v različnih okoljih, povečujejo organizacijsko učinkovitost in izboljšujejo uporabniško izkušnjo. V bistvu gre za hitro sestavljivo in enostavno preloženo embalažo manjših dimenzij, ki jo ponavadi odložimo na vidno mesto v zaprtih prostorih kot so sejmi, kongresi, restavracije, razstave...