Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Etikete po obliki

Tisk pravokotnih in okroglih etiket na roli! Izberite obliko etikete, ki vam ustreza!

Etikete-okrogle-gallery.jpg
Etikete-okrogle-gallery.jpg
Etikete-pravokotne-gallery.jpg
Etikete-pravokotne-gallery.jpg
Etikete-ovalne-gallery.jpg
Etikete-ovalne-gallery.jpg
Etikete-kvadratne-gallery.jpg
Etikete-kvadratne-gallery.jpg
Namen uporabe samolepilnih etiket je zelo širok in jih najpogosteje uporabljamo za označevanje steklenic, plastenk, prehrambenih oz. živilskih izdelkov, kozmetike, kartonske embalaže...

Najpogosteje izbrana oblika je zagotovo pravokotna oziroma kvadratna etiketa, ki izmed vseh geometrijskih likov dopušča največ prostora za tisk logotipa proizvajalca in podatkov oziroma besedil.

Pravokotne etikete so primerne za lepljenje na podolgovate izdelke, kot so naprimer steklenice, embalaže, tube...

Za tisk okroglih ali ovalnih etiket se odločimo praviloma takrat, ko etikete apliciramo na izdelke podobnih oblik (pokrovi za kreme, marmelade, med, pekovski izdelki...), oziroma ko potrebujemo etikete za označevanje blagovne znamke, informativne oznake, opisne oznake, oznake ocene, etikete za promocijo in marketing...
V naši ponudbi boste lahko izbrali tudi etikete, ki jih lahko poljubno izrežemo v kakršnokoli nepravilno obliko, katera se bo popolnoma prilagodila vašemu izdelku.

Etikete poljubnih oblik so videti zanimivejše in v primerjavi s standardnimi oblikami zagotovo izstopajo.

Izberite obliko etikete in nadaljujte na spletni kalkulator, kjer boste izbrali dimenzijo in samolepilni material, ter količino etiket, ki jo potrebujete.

Na podlagi izbranih parametrov boste lahko natančno ugotovili strošek izdelave etiket za vaše izdelke in z nekaj preprostimi kliki opravili spletno naročilo.