Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo dne 03.05.2024 zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Hvala za razumevanje.

Etikete za strojno apliciranje

Potrebujete etikete na roli za strojno apliciranje? Na voljo opcija digitalnega izseka ali klasičnega izseka z orodjem. Izberite ustrezno kategorijo!

Etikete-za-strojno-apliciranje-gallery.jpg
Etikete-za-strojno-apliciranje-gallery.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-4.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-4.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-2.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-2.jpg
Etikete za strojno apliciranje so dobavljene na dolgih rolah, ki zagotavljajo neprekinjeno oskrbo in nemoteno delovanje naprave za etiketiranje.

Strojno apliciranje etiket se pogosto uporablja v prehrambeni, farmacevtski, kozmetični embalažni industriji in številnih drugih sektorjih, kjer je potrebna avtomatizirana in neprekinjena označitev oz. lepljenje na izdelke.

Prednosti strojnega apliciranja etiket so povečanje učinkovitosti proizvodnje, večja natančnost in hitrejša obdelava velikih količin izdelkov.

To je zlasti pomembno v okoljih z visoko proizvodno kapaciteto, kjer je ročno lepljenje etiket nepraktično ali neučinkovito.

Na podlagi količine oziroma naklade etiket, ki jih potrebujete sta na voljo dva načina izreza etiket in sicer digitalni Cnc izrez ali klasični izsek z orodjem (Die Cut).
Digitalni Cnc izrez je v primerjavi s klasičnim izsekovanjem počasnejši, kar pomeni da je ta način primeren za tisk etiket nižjih naklad od 100 do nekaj tisoč kos.

Die Cut - klasično izsekovanje etiket je v primerjavi z digitalnim izsekovanjem veliko hitrejše, zato se za ta način izsekovanja odločimo v primeru večjih naklad (od 500 do 100.000 kos).

V naši bazi imamo na izbiro preko 500 dimenzij brezplačnih izsekovalnih orodij, v kolikor pa želene dimenzije nimamo, pa je potrebno izdelati novo orodje. Strošek izdelave orodja je v tem primeru + 100€+DDV!

Pri naročilu etiket za strojno apliciranje bodite pozorni na položaj etikete na rolci (širina v prečni in dolžina etikete v vzdolžni smeri), orientacija etikete na rolci (A1 - A8), notranji premer jedra role (25, 40, 76 mm), največji zunanji premer role, število etiket na roli, razmak med etiketami v vzdolžni smeri...