Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Letaki

Super hiter digitalni tisk letakov na standardne, eko ali sintetične materiale z opcijo 3D UV spot lakiranja ali premium tiskom reliefne metalik folije. Izberite skupino letakov in nadaljujte!

Letaki so nepogrešljiva tiskovina pri promociji vašega podjetja ali dogodka!

 

Najbolj vsesplošno uporabljena tiskovina so zagotovo letaki. Služijo za promocijo na različnih dogodkih, konferencah, festivalih, koncertih, prireditvah, dnevih odprtih vrat in še bi lahko naštevali.

So idealno orodje, ko želite razširiti informacije o vašem podjetju, produktu ali novostih.

Zaradi svoje pestrosti formatov, ki se gibljejo od velikosti A7 do A3, so možnosti res neskončne.

Standardne letake vam lahko natisnemo enostransko ali obojestransko. Pred tiskom pa se je potrebno odločiti tudi glede gramature in vrste papirja.

Na voljo so tako premazni in nepremazni papirji, ter 100% reciklirani papirji. Premazni papirji so v mat izvedbi, nepremazni papir je bel, primeren za tiskovine na katere lahko kasneje s kemičnim svinčnikom pišete, medtem ko je recikliran papir rahlo rumenkast in prav tako omogoča pisanje s kemičnimi pisali.

Če se letaki tiskajo v večjih nakladah in so namenjeni širši množici, vam predlagamo izbiro nižje gramature, kot npr. 115 ali 130 g/m2 premazni mat, ki je tudi sicer najpogosteje izbran papir.

V primeru, ko so vaši letaki namenjeni ožji množici in bi radi, da delujejo bolj premium, potem vam predlagamo, da se odločite za višje gramature papirja, od 200-300 g/m2, po možnosti z dodatkom plastifikacije - mat, gloss ali Soft touch. Plastifikacija letakov je možna od gramature 170 g/m2 naprej!
V skupini Letaki 3D UV spot so na voljo letaki, ki so tiskani na premazne papirje, plastificirani z mat folijo in kot pove že samo ime, so dodatno parcialno potiskani s prozornim 3D lakom. 3D UV parcialno lakiranje je nanos svetlečega laka na točno določeno mesto s katerim želimo poudariti posamezne detajle na tiskovini (npr. logotip, slogan...). Pri tem se svetloba od različno potiskanih površin drugače odbija in tako obogati videz tiskovin.

Letaki 3D Metallic Foil - digitalni tisk z metalik zlato ali srebrno folijo predstavlja vrhunsko združitev tehnologije in estetike v svetu tiskanja. Ta inovativna tehnika omogoča ustvarjanje izjemno privlačnih in prestižnih letakov, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost in ustvarili trajen vtis.

Če želite vaše kupce nagovarjeti osebno, izberite skupino letakov VDP. V tem primeru bo letak tiskan z enako grafično podobo oziroma designom in različnimi podatki iz MS Excel baze, ki jih ustvarimo s posebno programsko opremo. Najpogosteje so variabilni podatki ime in priimek, naslov, kraj, QR kode, EAN številke...

V skupini Monotex so na voljo letaki, ki so tiskani na sintetične materiale (PP). Material je vodoodporen, odporen na madeže, neraztrgljiv, ter izjemno trajen. Na izbiro v gramaturah od 150g/m2 do 360g/m2.