Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

26.10.2018 10. obletnica spletne tiskarne

Ponosni smo, da je naša spletna tiskarna v mesecu oktobru praznovala že svoj 10. rojstni dan.

V vsem tem času se je spletna platforma iz osnovne ideje in oblike z nenehnim razvojem, izboljšavami in iskanjem novih rešitev, preoblikovala v spletno tiskarno, ki uporabniku nudi ogromno uporabnih informacij, slikovnih prikazov, enostavnega naročanja, dodelan uporabniški račun za spremljanje aktualnih in zaključenih naročil in še marsikaj.

Vse pohvale, pozitivni komentarji in mnenja, ki nam jih namenijo naše stranke so tisto, kar nas žene naprej. Hkrati nam to daje občutek, da smo na pravi poti.

Kljub temu, da smo že nekaj dosegli, o čemer pričajo predvsem naše zadovoljne stranke, ki jih ni malo, pa je možnosti za izboljšave še ogromno.

In lahko vam obljubimo, da se bomo tudi v naslednji dekadi trudili, da bo naša spletna tiskarna še boljša, modernejša, z večjo ponudbo in uporabniku prijaznejša.

Leto 2018 je bilo za podjetje Demago uspešno leto. Veseli smo, da se nam je uspelo preseliti v nove, moderne prostore. Zadovoljni smo, da smo se kadrovsko močno okrepili

In seveda nenazadnje, da smo bili uspešni tudi pri nakupu proizvodnih strojev, ki nam bodo v veliko pomoč pri širjenju našega asortimana v bližnji prihodnosti.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si