Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Pisarna

Identiteta podjetja se prične z odličnim tiskom! Poskrbeli bomo, da bo temu tako.

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je skrb za prepoznavnost podjetja ključnega pomena!

Prepričani smo, da z izdelki iz skupine Pisarna, katere vaši zaposleni dnevno uporabljajo v komunikaciji s kupci, morajo vsebovati tudi logotip in ime podjetja, ne glede ali ste mikro ali srednje veliko podjetje.

S prihodom digitalne tehnologije, je tako možno natisniti tudi zelo nizke naklade pisarniških tiskovin kot so kuverte, dopisni listi, bloki za pisanje,... Tako boste z nizko investicijo v tisk npr. vašemu kupcu, račun za storitev ali izdelek izročili v kuverti z logotipom vašega podjetja, ponudbo v lični poslovni mapi...

Izkoristite torej prednosti in koristi tiska pisarniških tiskovin, saj na ta način krepite blagovno znamko in prepoznavnost vašega podjetja. Konec koncev veste, da so v poslu majhne podrobnosti zelo pomembne.
Seveda, kot pri vseh oblikah trženja, morajo biti vaše pisarniške tiskovine skrbno oblikovane, da z njimi naredite dober vtis.

Če potrebujete pomoč pri oblikovanju logotipa ali pripravi za tisk, si lahko v aplikaciji E-Market  poiščete grafičnega oblikovalca, kateri vam bo pri tem pomagal.
Dopisni listi in kuverte

 

Kljub obdobju vsesplošne digitalizacije, je dopisni list še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja, od malega do velikega. Preko njih komunicirate tako s svojimi obstoječimi strankami, poslovnimi partnerji in kot s potencialnimi naročniki.

Dopisni listi so praviloma tiskani barvno enostransko (4/0) na nepremazne ali reciklirane papirje v nižjih gramaturah v formatu A4. Nepremazni papirji omogočajo pisanje s pisalom in žigosanje z žigom. Grafična priprava dopisnega lista praviloma vsebuje osnovne podatke podjetja, kot so logotip, ime podjetja, naslov, telefon, E-mail, slogan ali izjavo o filozofiji podjetja. Logotipi morajo biti ustrezno veliki, da so opazni, vendar ne preveliki.

Dopisni listi so na voljo v dveh kategorijah in sicer Standard ali Hot-Foil.

Dopisni listi Hot Foil so premium dopisni listi, ki jih dodatno oplemenitimo s toplotnim ali globokim tiskom. V obeh primerih je potrebna izdelava klišeja, s katerim na tiskovno podlago ob visoki temperaturi apliciramo kovinsko folijo ali pa z visokim pritiskom material izbočimo oz. ubočimo. Končni rezultat je edinstven in prefinjen sijoč metaliziran grafični element ali unikatna reliefna površina.
Kljub temu, da je trend tiska kuvert, zaradi elektronskega poslovanja iz leto v leto manjši, je razlogov za tisk kuvert še vedno veliko. V osnovi so kuverte oz. vrečke, namenjene pošiljanju poslovne dokumentacije po pošti. Njihov glavni namen je zaščititi vsebino pred poškodbami, umazanijo ali nepooblaščenim pogledom med pošiljanjem. 

Formati kuvert so standardni, tu ni odstopanja, saj se tiska na kuverte, ki so že v naprej izsekane in zlepljene. V naši ponudbi boste zraven najpogosteje izbrane "amerikanke", našli tudi različne kuverte ter vrečke v C in B formatih. Večina dimenzij je na voljo brez okenca, nekatere pa tudi z okencem.

Kuverte za digitalni tisk so na voljo v gramaturah od 100-120 g/m2 kar pomeni, da je papir dovolj debel, da ne prepušča, torej se od zunaj ne vidi, kaj se nahaja v kuverti. Personaliziran tisk kuvert je možen samo po sprednji strani z opcijo potiska zavihka (delno).

Kuverte so na voljo v dveh kategorijah in sicer Kuverte-Standard, ter Kuverte-Hot-Foil. Slednje omogočajo opcijo oplemenitenja s klasičnim toplotnim tiskom folije v različnih kovinskih barvah, s pomočjo katerih lahko dosežete dodatno estetsko privlačnost ali posebne učinke.
Pisalni in kopirni bloki

 

Pisalni bloki so sklopi listov papirja, pritrjenih skupaj na vrhu ali na strani, običajno s pomočjo lepila. Te bloke uporabljamo za pisanje, risanje ali zapisovanje različnih informacij.

Lahko so v obliki beležnice, ki jo nosimo s seboj, ali večjih blokov za domačo ali pisarniško uporabo. Pogosto vključujejo linije ali kvadratke, ki pomagajo pri urejenem pisanju, obstajajo pa tudi prazni bloki brez vzorcev, ki omogočajo prosto risanje ali beleženje.

Pisalni bloki so vsestransko uporaben in praktičen pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Tiskamo jih na tanjše brezlesne papirje, najpogosteje enostransko, lahko pa so potiskani tudi po obeh straneh. Število listov v bloku je poljubno in se giblje od 20 do 120 listov. Po naših izkušnjah je najpogosteje izbran pisalni blok s 50 listi.

Ne glede na izbrano število listov, imajo vsi bloki podložni list iz debelejšega ne potiskanega kartona in so lepljeni v glavi ali v hrbtu. Na voljo je tudi opcija s potiskanim ovitkom oz. ovojem.
Za razliko od pisalnih blokov so NCR samokopirni bloki tiskani na poseben papir, ki prepušča pisanje iz enega na drug list in tako dobimo original in kopijo. Uporabljajo se za tisk dobavnic, pogodb, izdajnic, prejemnic, delovnih nalogov, računov...

Najpogosteje so kopirni bloki tiskani enostransko, redkeje po obeh straneh. Na voljo sta dve kategoriji samokopirnih blokov in sicer lepljeni ali speti s sponko.

Slednja možnost se uporablja, kadar so listi perforirani, obe možnosti pa omogočata enostavno trganje listov. Kopirni bloki speti s sponko so bolj kompaktni, zato priporočamo to izbiro kadar potrebujete trajnejši izdelek. Skupno število kopirnih listov v enem bloku je ponavadi 100 listov.

Dodatna možnost, ki jo lahko izberete je numeracija, kar pomeni, da so listi numerirani bodisi z zaporednimi številkami, različnimi kodami, kraticami in podobno.
Poslovne mape za dokumente

 

S tiskom poslovnih map si lahko zagotovite urejeno in varno shranjevanje pomembne dokumentacije, kar je še posebej pomembno v poslovnem okolju.

Poslovna mapa v celostni podobi vašega podjetja, je primerna tako za promocijo, kot poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.

Poslovne mape so najpogosteje izdelane iz debelejšega premaznega kartona. Ker so poslovne mape dosti v obtoku, je priporočljivo, da so zaščitene s plastifikacijo.

Tiskamo jih barvno enostransko ali obojestransko, na voljo pa je tudi opcija tiska z dodatnimi tremi barvami (Orange, Violet, Green), s pomočjo katerih lahko tiskamo tudi Pantone barve. 

Ključni element izdelave poslovne mape z zavihkom je izsekovanje, s katerim mapa dobi končno obliko. Na izbiro imamo 21 brezplačnih orodij za izsekovanje, v dimenziji A4 ali A5 in debelino hrbta od 0-20 mm. Vsako od orodij ima na zavihku tudi režo, v katero lahko vstavite vizitko z vašimi podatki.
Spletno naročanje tiska poslovnih map je enostavno in hitro. Poslovne mape so razdeljene v tri kategorije.

V kategoriji Poslovne mape - Standard so na voljo premazni, nepremazni in eco kartoni v gramaturah od 300-350 g/m2 in opcija plastificiranja.

V kategoriji Poslovne mape - 3D UV Spot boste imeli možnost izbire oplemenitenja s svetlečim reliefnim lakom, s katerim lahko poudarite ključne elemente.

Poslovne mape - 3D Metallik Foil so odlična izbira, ko želite vaše sporočilo poudariti s kovinsko zlato ali srebrno barvo.

Poslovne mape - Premium White so tiskane na posebne papirje v temnejših barvnih tonih. Tiskamo jih z belo barvo, kar je za marsikoga novost. Če se želite predstaviti drugače, izkoristite možnost tiska edinstvenih poslovnih map z belo barvo.
Namizne podloge

 

Namizne podloge so namenjene zapisovanju pomembnih informacij, njihova uporaba na pisalni mizi je zelo preprosta, saj za zapisovanje potrebujete le namizno podlogo in kemični svinčnik.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste v naglici kakšen pomemben podatek zapisali na listek in ga pustili na vaši pisalni mizi, pa ga pozneje nikakor niste mogli najti? Namizne podloge, ki vam jih po vaših željah natisnemo, vam ta problem enostavno rešijo in pomembne podatke boste imeli vedno pred očmi.

Knjižni blok, ki je na voljo v 25 ali 50 listih, je v glavi lepljen na debelejši podložni karton, po želji pa lahko izberete opcijo PVC zavihka, ki ga vlepimo s spodnje strani in tako dodatno zaščitimo liste.
Ker gre za zelo praktičen izdelek, ki je nepogrešljiv v vsaki pisarni, lahko seveda namizne podloge v barvah vašega podjetja brezplačno razdelite med vaše sodelavce, poslovne partnerje ali potencialne stranke in na ta način promovirate vašo blagovno znamko.

Kljub digitalni revoluciji so namizne podloge še vedno zelo priljubljena in praktična tiskovina.

Tiskamo jih v dimenziji 594x400 mm, praviloma enostransko na tanjše nepremazne papirje, ki omogočajo pisanje s pisalom in so na voljo v dveh kategorijah in sicer Standard ali Eco.
Ostali izdelki

 

Namizne zastavice so manjše zastave, pritrjene na tanki palici oz. stojalu, ki se postavijo na mizo ali delovno površino. Pogosto so uporabljene za dekoracijo ali kot promocijski material na poslovnih dogodkih, konferencah, sejmih ali pa kot del dekoracije v pisarnah. Namen namiznih zastavic je ponavadi, da pritegnejo pozornost, označujejo posebna mesta ali preprosto dodajo dekorativni element v okolje, kjer so postavljene.

Sestavni del izdelka je PVC stojalo v beli barvi in potiskan list kartona (logotip podjetja, državna zastava, slogan ali kakšen drug vzorec), v dimenziji 90x230 mm, ki je lahko zaščiten s plastifikacijo in po želji oplemeniten s 3D svetlečim reliefnim lakom ali metalizirano folijo v osnovni zlati ali srebrni barvi.


Roll-up mini stojala so prenosljiva stojala za promocijo, običajno uporabljena na sejmih, konferencah, trgovinah ali drugih dogodkih, lahko pa jih uporabite tudi kot promocijsko darilo.

Sestavljena so iz preprostega stojala iz eloksiranega aluminija, na katerega je pritrjena grafika, ki jo je mogoče zviti navzgor ali navzdol. S svojo kompaktno zasnovo, mini Roll up stojala zavzamejo zelo malo prostora in so na voljo v formatu A4 ali A3. Odličen pripomoček za oglaševanje na mizi, recepciji ali v predprostoru!
Namizne podloge za miško so odličen in nepogrešljiv pripomoček na vsaki delovni mizi, kjer se nahaja računalnik. Podloga je sestavljena iz spodnje nedrseče plasti in zgornje plasti iz trpežnega prozornega PP materiala, ki je fino-zrnat in omogoča hitro in kvalitetno delo z miško.

Poljubno potiskan list z vašim logotipom ali pomembnimi informacijami, ki jih želite imeti vedno pri roki, se enostavno vloži med zgornjo in spodnjo plast. Podloga za miško je na voljo v dveh standardnih formatih in sicer 230x195 mm in 420x297 mm, debeline 2,5 mm.


Registratorji oz. fascikli se uporabljajo za arhiviranje pomembne dokumentacije, kot so pogodbe, računi, dobavnice ipd. in so uporabni tako doma, na terenu ali delovnem mestu. Izdelani so iz trpežne lepenke, na katero zalepimo prevlečni material, ki ga natisnemo po vaši grafični predlogi.

Prevlečni material je plastificiran z mat ali sijajno plastifikacijo. Za vpenjanje listov je na voljo mehanizem z dvema ali štirimi obročki. V registrator lahko shranjujemo dokumentacijo v formatu A4, na voljo pa so tri debeline hrbta: 41 mm, 59 mm in 74 mm.