Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Namizna stojala

Namizna stojala so ključen element sodobnih delovnih prostorov, ki omogočajo organizacijo, preglednost in bolj učinkovito delo.

Namizna stojala za obveščanje, označevanje, informiranje ali dekoracijo prostorov.

 

Namizne zastavice so manjše zastave, pritrjene na tanki palici oz. stojalu, ki se postavijo na mizo ali delovno površino. Pogosto so uporabljene za dekoracijo ali kot promocijski material na poslovnih dogodkih, konferencah, sejmih ali pa kot del dekoracije v pisarnah. Namen namiznih zastavic je ponavadi, da pritegnejo pozornost, označujejo posebna mesta ali preprosto dodajo dekorativni element v okolje, kjer so postavljene.

Sestavni del izdelka je PVC stojalo v beli barvi in potiskan list kartona (logotip podjetja, državna zastava, slogan ali kakšen drug vzorec), v dimenziji 90x230 mm, ki je lahko zaščiten s plastifikacijo in po želji oplemeniten s 3D svetlečim reliefnim lakom ali metalizirano folijo v osnovni zlati ali srebrni barvi.

Roll-up mini stojala so prenosljiva stojala za promocijo, običajno uporabljena na sejmih, konferencah, trgovinah ali drugih dogodkih, lahko pa jih uporabite tudi kot promocijsko darilo.

Sestavljena so iz preprostega stojala iz eloksiranega aluminija, na katerega je pritrjena grafika, ki jo je mogoče zviti navzgor ali navzdol. S svojo kompaktno zasnovo, mini Roll up stojala zavzamejo zelo malo prostora in so na voljo v formatu.
Namizna stojala oziroma displeji so lahko učinkovito sredstvo za promocijo vaše blagovne znamke. V bistvu gre za hitro sestavljivo in enostavno preloženo embalažo manjših dimenzij, ki jo ponavadi odložimo na vidno mesto, najpogosteje je to miza ali prodajni pult.

Namizna trikotna stojala, ki spominjajo na šotor nudijo tisk reklamnega sporočila po obeh straneh, najpogosteje se pa koristijo v zaprtih prostorih kot so sejmi, kongresi, restavracije, razstave... Na voljo so v različnih dimenzijah in oblikah, ker so dobavljiva nesestavljena ne zasedajo dosti prostora, sestavljanje stojal je hitro in enostavno.