Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vizitke - MultiLoft (debelina vizitke 0,9 mm!)

Multiloft 920 g/m2 - XXL debelina vizitk, z možnostjo izbire sredice v različnih barvnih tonih!

Izjemne Multiloft vizitke z barvno sredico - poudarite vašo unikatnost!

Multiloft vizitke z barvno sredico so idealna izbira za tiste, ki želijo izstopati z edinstvenimi in prestižnimi vizitkami. Te vizitke so izdelane iz več plasti visokokakovostnega papirja, med katerimi je barvna sredica, kar ustvarja izjemen vizualni in taktilen učinek!Multiloft vizitke so primerna izbira, če si želite debelejših vizitk. Ta vrsta vizitk je tiskana na poseben, nepremazni papir v gramaturi 325 g/m2, ki ga zlagamo enega na drugega in tako dosežemo želeno debelino oz. efekt masivnosti. 

Kot rečeno je vizitka sestavljena iz dveh plasti potiskanega papirja, med njiju pa vstavimo barvno sredico in dobimo sendvič vizitko, ki je v primerjavi z ostalimi enoslojnimi vizitkami prava “debeluška”.

Potiskan papir iz obeh strani s pomočjo visokega pritiska apliciramo na barvno sredico v gramaturi 270 g/m2 in tako dosežemo skupno gramaturo 920 g/m2.

Na podlagi grafične postavitve in barv, ki prevladujejo na vaši vizitki, si lahko izberete barvno sredico, ki se najbolj ujema z ostalimi elementi na vizitki. Najbolj nevtralni izbor je seveda sredica v črni barvi.

Vendar zakaj ne bi izbrali sredice v rdeči, modri, oranžni ali rumeni barvi?

Ko smo ravno pri grafiki, pa naj vas opozorimo, da pri pripravi datoteke za tisk na robovih vizitk ne uporabljate temnejših barv, ker zaradi specifičnosti papirja in debeline nanosa barve, lahko ta pri razrezu rahlo popoka oz. je nazobčana.

Glede na naravno barvo papirja, priporočamo da se pri oblikovanju izognete večjim barvnim nanosom, saj bo le tako papir ostal v svoji popolnosti.

Zaradi načina sestavljanja Multiloft vizitk, ki je večplasten, lahko pri razrezu pride do minimalnega zamika vsebine med prvo in drugo stranjo vizitke. Zato vas prosimo, da vse grafične elemente, ki niso tiskani v živi rob, odmaknete od roba porezave naznoter, za vsaj 8-10 mm (safe margin)!

Glede načina tiskanja - enostransko ali obojestransko, ni posebnosti, izvedljivi sta obe opciji, medtem pa izvedba plastificiranja Multiloft vizitk ni mogoča!