Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Darilne vrečke za steklenice - Premium

Darilne vrečke za pakiranje vin, šampanjcev, žganih pijač in drugih steklenic.

Odkrijte kakovostne in elegantne darilne vrečke za steklenice prilagojen vašim potrebam.

Želite ustvariti čudovite darilne vrečke za steklenice za vaše naslednje priložnosti? Odkrijte naše elegantne in kakovostne vrečke po naročilu. Nudimo visokokakovosten tisk in dodelavo s sodobnimi tiskarskimi tehnologijami!



Darilne vrečke za steklenice so odlična izbira za pakiranje vin, šampanjcev, žganih pijač in drugih steklenic. So praktične in estetsko privlačne, kar jih naredi idealne za različne priložnosti.

Darilne vrečke za steklenice nudijo dodatno zaščito pred poškodbami med prenašanjem, kar zagotavlja, da bo vaše darilo prispelo v popolnem stanju.

Kakovostne darilne vrečke dodajo pridih elegance in prestiža vsakemu darilu. Na voljo so v različnih velikostih in možnosti dodelav, kar omogoča izbiro popolne vrečke za vsako priložnost.

Darilne vrečke je mogoče prilagoditi z vašim logotipom, sporočilom ali dizajnom, kar jih naredi idealne za pakiranje in obdarvanje ob rojstnodnevnih praznovanjih.

Kakovostne darilne vrečke so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in so prijazne do okolja.
Priložnosti za uporabo personaliziranih darilnih vrečk je veliko. So odlične za pakiranje steklenic za rojstne dneve, za poročna darila ali zahvale, za poslovna darila, promocijske izdelke, praznična darila in še bi lahko naštevali.

V tiskarni Demago Print vam nudimo kvaliteten tisk in izdelavo darilnih vrečk za steklenice. Tiskamo jih na standardne premazne ali nepremazne papirje v gramaturi 170 ali 250 g/m2. Ker so vrečke izpostavljene mehanskim poškodbam jih pred izsekovanjem plastificiramo s folijo v mat ali sijaj izvedbi. Sledi ročno sestavljanje vrečk (lepljenje, vstavljanje ojačitev, vstavljanje vrvice...).

Postopek naročanja je enostaven in hiter. Preprosto izberite eno od štirih kategorij, ki so na voljo in nadaljujte na spletni izračun, kjer boste natančno predvideli ceno izdelave personaliziranih darilnih vrečk za steklenice.