Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Pisalni bloki

Izberite dimenzijo in nadaljujte naročilo!

Prikazujem 1 do 6 (od 6 izdelkov)
PISALNI-BLOK-2-9-2017.jpg
PISALNI-BLOK-2-9-2017.jpg
Pisalni bloki so kljub digitalni revoluciji, še vedno zelo priljubljena in praktična tiskovina.

Namenjeni so zapisovanju, njihova uporaba je zelo preprosta, saj za zapisovanje potrebujete le pisalni blok in kemični svinčnik.

Lahko bi rekli, da gre za pripomoček, ki ga dnevno potrebuje vsakdo izmed nas.

Pisalni bloki so tako nepogrešljiv pripomoček vsakega natakarja, receptorja v hotelu, nenazadnje vas pričakajo tudi v hotelski sobi, spremljajo vas na pomebnih sestankih, seminarjih...

Pisalni bloki so lahko tudi odličen promocijski izdelek, katerega brezplačno razdelite vašim poslovnim partnerjem.

Pisalne bloke tiskamo na nepremazne offset ali reciklirane papirje nižjih gramatur od 80-120 g/m2, število listov v enem bloku, pa je lahko poljubno in se giblje od 20 do 100 listov.
Najpogosteje se odločimo za 50 listni pisalni blok.

Grafično oblikovanje pisalnega bloka ponavadi izhaja iz dopisnega lista, torej na vrhu v glavi je ponavadi logotip in naslov podjetja, centralni del, ki je namenjen pisanju pa je tiskan s tankimi vodoravnimi črtami, kombinacijo vodoravnih in navpičnih črt (karo), lahko pa ostane tudi nepotiskan. Izbira je seveda vaša.

Pisalni blok je lahko lepljen v glavi ali v hrbtu in je podložen z debelejšim kartonom.

S pomočjo personaliziranih poslovnih daril si zagotovite večjo prepoznavnost in ohranjate vaš posel!

Poslovna oz. promocijska darila so namenjena trženju in profesionalnemu razvoju blagovne znamke.

Tisk poslovnih daril, je v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju ena izmed nujnih marketinških dejavnosti na katero ne gre pozabiti.

Neglede s čim se vaše podjetje ukvarja, bodisi s turizmom, prodajo nepremičnin, ali prodajo vrhunskih izdelkov, vedno poslujete oz. prodajate ljudem, ki se po naravi veselimo vsakega brezplačnega darila.

Čeprav so v zadnjem času privlačne razne digitalne strategije trženja preko socialnih omrežij, je tisk poslovnih daril zagotovo še vedno številka 1.

Tako lahko z minimalnim vložkom v tisk poslovnih daril učinkovito skrbite za prepoznavnost vašega podjetja, kajti gre za tisk na uporabne izdelke, ki so dnevno v uporabi.

Zakaj bi torej plačevali klike na socialnih ali digitalnih omrežjih, če pa imate priložnost obdariti vašega potencialnega kupca s trajnim izdelkom, ki bo vsakodnevno v uporabi in le ta ga bo s tiskom vašega sporočila oz. logotipa, vsakodnevno opozarjal na vaše podjetje.
V tiskarni Demago Print imamo za vas na voljo kopico uporabnih izdelkov, ki jih potiskamo z vašim logotipom ali reklamnim sporočilom, katero bo vaše kupce opominjalo, da so cenjeni in spoštovani skozi celotno leto.

Najpogosteje izbran izdelkek je zagotovo voščilnica, ki jo po navadi pošljemo po pošti ali priložimo darilnemu paketu. Še vedno aktualna je izbira tiska tradicionalnih novoletnih koledarjev, ki so lahko čudovito darilo za vaše bližnje ali poslovne partnerje.

V naši ponudbi najdete tudi promocijske pisalne bloke in namizne podloge, ki so zelo praktičen izdelek v vsaki pisarni. Lahko se odločite tudi za tisk rokovnikov, ki so po navadi vezani s špiralo, bodisi z mehko ali trdo platnico.

Za piko na I, pa se lahko odločite in vaša poslovna darila pakirate v personalizirane darilne škatle ali darilne vrečke.

Stopite korak naprej in s pomočjo personaliziranega tiska dosežite večjo prepoznavnost vašega podjetja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si