Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo dne 03.05.2024 zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Hvala za razumevanje.

Vrečke

Personaliziran tisk nosilnih vrečk za posebne priložnosti ali za vsak dan! Premium darilne vrečke z možnostjo oplemenitenja s 3D UV Spot lakom ali toplotnim tiskom metalik folije v zlati ali srebrni barvi. Izberite skupino in nadaljujte.

Darilne vrečke so priročna rešitev za hitro in elegantno pakiranje daril, ter lahko pomembno prispevajo k celotnemu doživetju prejemanja darila!

 

Papirnate nosilne vrečke so nepogrešljiv izdelek vsakega trgovca in so lahko odlično sredstvo promocije vaše blagovne znamke, v kolikor so potiskane v barvah vašega podjetja oziroma z vašim logotipom ali sporočilom.

Vrečke so na voljo v različnih oblikah in velikostih, običajno namenjene pakiranju oziroma prenašanju izdelkov. Ker so priročna rešitev za hitro in elegantno pakiranje so posebej priljubljene za pakiranje daril ob različnih dogodkih, kot so rojstni dnevi, poroke, božič, obletnice...

V spletni tiskarni Demago Print lahko izbirate med navadnimi Budged vrečkami, ki so primerne za dnevno oz. masovno uporabo in premium darilne vrečke, ki so namenjene za pakiranje izdelkov ob posebnih priložnostih.

Premium darilne vrečke so luksuznega izgleda, plastificirane s folijo v mat ali sijaj izvedbi, z možnostjo 3D parcialnega lakiranja ali digitalnega toplotnega tiska.

Omogočajo barvni tisk po celotni površini in so na voljo v različnih dimenzijah (pokončne, ležeče ali kvadratne). Na izbiro so tudi darilne vrečke za pakiranje vinskih steklenic v 7 različnih velikostih.

Kot rečeno so Premium darilne vrečke potiskane ponavadi po celotni površini, na izbiro imamo premazne, nepremazne in reciklirane papirje, lahko pa se odločite tudi za tisk na Premium črn papir, katerega lahko potiskamo tudi z belo barvo.

Zgornji del in dno vrečke sta ojačana s podložnim kartonom, nosilna pletena akrilna vrvica je na voljo v 10 različnih barvnih odtenkih.
Papirnate vrečke Budget so izdelane iz naravnega Kraft papirja gramature 100 g/m2, v rjavi oz. natur ali v beli barvi in so primerne za masovno uporabo.

Papir ima oznako FSC, kar pomeni, da je pridobljen iz gozdov s trajnostnim upravljanjem, po uporabi pa je nosilno vrečko možno reciklirati.

Ta vrsta vrečk je tiskana s tehnologijo fleksotiska, kar pomeni, da je za tisk potrebna izdelava klišeja. Tehnologija omogoča tisk vektorskih grafik (npr. logotip podjetja, besedilo...), z eno ali dvema barvama po eni strani vrečke ali po obeh straneh z enakim motivom.

Izberite skupino, ki vam ustreza in nosilno vrečko potiskano po vaših željah enostavno naročite preko spletne aplikacije!