Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Plakati, posterji

Ugoden in hiter tisk plakatov in posterjev do formata B2!

Plakati in posterji

 

Za številna mala in srednja podjetja je tisk plakatov, učinkovita in stroškovno ugodna rešitev promocije in prepoznavnosti blagovne znamke.

Ko gre za oglaševanje ali promocijo pomembnih dogodkov, so plakati, ki se nahajajo na primernih lokacijah, zelo pomembno sredstvo obveščanja, saj so zaradi velikosti vidni tudi iz večje razdalje.

Plakati ponujajo poceni in zelo učinkovito rešitev, za prenos vašega sporočila v javnost. Ena od največjih prednosti promocijskih plakatov je ta, da jih lahko namestite na primerno podlago skoraj povsod na lokacijah, ki najbolj ustrezajo vaši ciljni skupini.

Glede na vaše potrebe vam v tiskarni Demago Print nudimo kvaliteten tisk plakatov in posterjev do dimenzije B2+ (740x510 mm), že od enega kosa naprej.

Če boste izračunali strošek tiskanja plakatov, boste ugotovili, da je gre za relativno poceni način oglaševanja. Upoštevajte dejstvo, da bolj pogosto je vaš logotip ali blagovna znamka vidna, večja je verjetnost, da si jo ljudje zapomnijo.

Želite povečati fotografijo in jo natisniti na premium papir? V naši ponudbi lahko izberete tudi tisk na posebne strukturirane design papirje. Kakovosten HP Indigo foto print zagotavlja vrhunsko kvaliteto fotografije tako pri majhnih, kot pri večjih formatih. Za lažje naročanje so plakati in posterji razdeljeni na štiri kategorije.
V kategoriji Plakati - Standard boste lahko izbirali med standardnimi premaznimi, nepremaznimi in Eco papirji v gramaturah od 115-170 g/m2.

Če bodo plakati za dalj časa izpostavljeni zunanjim vplivom, izberite kategorijo Plakati - Outdoor, kjer sta na voljo opciji zaščite s plastificirno folijo ali UV lakom.

V kategoriji Poster - Creative boste lahko izbirali med posebnimi kreativnimi papirji, ki očarajo že ob dotiku. Papirji so primerni za tisk fotografij ali reprodukcij umetniških del.

Za vse kreativne duše je na voljo kategorija Plakat 3D UV Spot ali Plakat 3D Metallic Foil, kjer lahko izberete opcijo oplemenitenja s tiskom zlate ali srebrne kovinske folije, parcialni svetleč lak ali kombinacijo obojega.

Za ustvarjanje dramatičnih in izraznih umetniških del, lahko izkoristite tehniko tiska bele barve na temne papirje, kjer bela barva izstopa in poudarja detajle. Edinstven in unikaten digitalni tisk posterjev z belo barvo na temne papirje najdete v skupini Poster - Premium White.