Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Ostali izdelki

Namizne podloge za miško so odličen in nepogrešljiv pripomoček na vsaki delovni mizi, kjer se nahaja računalnik. Podloga je sestavljena iz spodnje nedrseče plasti in zgornje plasti iz trpežnega prozornega PP materiala, ki je fino-zrnat in omogoča hitro in kvalitetno delo z miško.

Poljubno potiskan list z vašim logotipom ali pomembnimi informacijami, ki jih želite imeti vedno pri roki, se enostavno vloži med zgornjo in spodnjo plast. Podloga za miško je na voljo v dveh standardnih formatih in sicer 230x195 mm in 420x297 mm, debeline 2,5 mm.


Registratorji oz. fascikli se uporabljajo za arhiviranje pomembne dokumentacije, kot so pogodbe, računi, dobavnice ipd. in so uporabni tako doma, na terenu ali delovnem mestu. Izdelani so iz trpežne lepenke, na katero zalepimo prevlečni material, ki ga natisnemo po vaši grafični predlogi.

Prevlečni material je plastificiran z mat ali sijajno plastifikacijo. Za vpenjanje listov je na voljo mehanizem z dvema ali štirimi obročki. V registrator lahko shranjujemo dokumentacijo v formatu A4, na voljo pa so tri debeline hrbta: 41 mm, 59 mm in 74 mm.
Če želite vaše obstoječe ali potencialne kupce nagovoriti bolj osebno je slikovna personalizacija zagotovo prava izbira. Personalizirana slikovna sporočila zagotavljajo pri prejemniku emocionalno dodano vrednost, hkrati pa učinek osebnega darila.

Naročilo personaliziranih razglednic je preprosto, od vas pričakujemo le MS Excel dokument, v katerem so navedena imena, ki jih želite imeti natiskana v sliki.

Seveda vam lahko na drugo stran natisnemo design po vaši predlogi in po želji dodamo variabilne podatke  kot so ime, priimek, naslov,...

Nudimo tudi storitev distribucije, kar pomeni, da vaše personalizirane razglednice odpošljemo na naslove prejemnikov.