Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vstopnice

Digitalni tisk vstopnic za vašo prireditev, zabavo, dogodek!

Vstopnice za prireditve, koncerte, predstave, športne dogodke in druge javne ali zasebne dogodke!

 

Digitalni tisk vstopnic je postal nepogrešljiv del prireditvene industrije, saj omogoča hitro in učinkovito izdelavo vstopnic. S sodobno tehnologijo digitalnega tiska lahko ustvarjamo visoko kakovostne vstopnice z različnimi varnostnimi elementi in prilagodljivimi dizajni, ki izpolnjujejo potrebe organizatorjev in zagotavljajo enostavno identifikacijo ter vstop obiskovalcev na dogodek.

Tiskamo jih na premazne papirje nižjih gramatur (130 ali 170 g/m2), enostransko ali obojestransko in jih lahko 1x ali 2x perforiramo. Vstopnice, ki jih perforiramo na dveh mestih so zaradi lažjega trganja iz bloka praviloma v hrbtu spete s sponko, medtem ko so vstopnice brez perforacije ponavadi samo lepljene. Vstopnice so dobavljene v ličnih blokih po 50 ali 100 kos, pri obeh opcijah pa je na voljo tudi številčenje oziroma numeracija.

V naši ponudbi boste našli tudi vstopnice 3D Metallic Foil in 3D UV Spot, katere so za razliko od standardnih vstopnic, dodatno potiskane z metalizirano folijo, ki je na voljo v različnih barvnih odtenkih, ali pa s parcialnim prozornim lakom. Na ta način si lahko zagotovite pravzaprav 100% zaščito proti ponarejanju.
Naslednja možnost je tisk vstopnic z belo barvo na črn papir. Kombinacija tiska bele barve in črnega papirja je lahko zelo učinkovito orodje proti ponarejanju.

Pri organizaciji vašega dogodka lahko izkoristite tudi možnost spletnega naročila zapestnih trakov, ki jih potiskamo po vaši grafični predlogi. Zapestni trakovi služijo različnim namenom, od identifikacije do podpore določenemu dogodku ali športni ekipi. Material zapestnih trakov je vodoodporen, odporen proti trganju, biorazgradljiv in prijazen do vaše kože, hkrati pa je mehek in upogljiv, tako da se prilega zapestju.

Izberite kategorijo, ki vam ustreza in nadaljujte spletno naročilo!