Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Darilne vrečke - Premium

Barvni tisk darilnih vrečk z vašim logotipom, sporočilom ali dizajnom!

Stilne in praktične darilne vrečke za vse priložnosti!

Odkrijte naše elegantne in kakovostne darilne vrečke, primerne za vse priložnosti. Nudimo vam personaliziran visokokakovosten tisk in dodelavo s sodobnimi tiskarskimi tehnologijami!



Zakaj izbrati darilne vrečke? Darilne vrečke so praktičen in eleganten način za pakiranje daril. So vsestranske in primerne za vse priložnosti, od rojstnih dni in porok do poslovnih dogodkov in prazničnih daril. Poleg tega ponujajo veliko možnosti za personalizacijo, kar omogoča, da vaše darilo izstopa. 

Darilne vrečke so enostavne za uporabo in ne zahtevajo dodatnega pakiranja. Preprosto postavite darilo v vrečko in dodajte nekaj papirnate dekoracije za popoln zaključek.

Kakovostne darilne vrečke dodajo pridih elegance in prestiža vsakemu darilu. Na voljo so v različnih velikostih, kar vam omogoča, da izberete popolno vrečko za vsako priložnost.

Darilne vrečke je mogoče prilagoditi z vašim logotipom, sporočilom ali dizajnom, kar jih naredi idealne za promocijska darila ali posebne dogodke.

Kakovostne darilne vrečke so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in so prijazne do okolja.
Priložnosti za uporabo personaliziranih darilnih vrečk je veliko. So odlične za pakiranje daril za rojstne dneve, za poročna darila ali zahvale, za poslovna darila, promocijske izdelke, praznična darila in še bi lahko naštevali.

V tiskarni Demago Print vam nudimo kvaliteten tisk in izdelavo darilnih vrečk. Tiskamo jih na standardne premazne ali nepremazne papirje v gramaturi 170 ali 250 g/m2. Ker so vrečke izpostavljene mehanskim poškodbam jih pred izsekovanjem plastificiramo s folijo v mat ali sijaj izvedbi. Sledi ročno sestavljanje vrečk (lepljenje, vstavljanje ojačitev, vstavljanje vrvice...).

Postopek naročanja je enostaven in hiter. Preprosto izberite eno od štirih kategorij, ki so na voljo in nadaljujte na spletni izračun, kjer boste natančno predvideli ceno izdelave personaliziranih darilnih vrečk.