Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vabila

Organizirate pomemben dogodek, želite izkazati spoštovanje, ljubezen, prijateljstvo? Nudimo vam hiter in kvaliteten tisk vabil, čestitk, voščilnic...

Pritegnete pozornost in spodbudajate udeležbo s tiskom personaliziranih vabil!

Bistven del organizacije dogodkov je zagotovo tisk vabil z vašim osebnim sporočilom. V času digitalne komunikacije ima tiskano vabilo še posebej močan vpliv, saj predstavlja trajen in otipljiv spomin!Vabila so posebna vrsta komunikacijskega sredstva, ki se uporabljajo za povabljanje ljudi na različne dogodke in prireditve. So formalna ali neformalna obvestila, poslana vnaprej, da bi se prejemniki pripravili in udeležili določenega dogodka in vsebujejo pa različna sporočila, dizajne in pogosto tudi osebne note.

Vabila igrajo ključno vlogo pri uspešni organizaciji dogodkov. Zagotavljajo, da so vsi povabljeni pravočasno obveščeni o dogodku, omogočajo organizatorjem načrtovanje števila udeležencev in pripravo ustreznih priprav. Poleg tega vabila prispevajo k vzdušju in pričakovanju, saj s svojim dizajnom in vsebino napovedujejo vrsto in kakovost dogodka. Ne glede na to, ali gre za osebne, poslovne ali kulturne prireditve, je pomembno, da so vabila skrbno zasnovana in informativna, da pritegnejo pozornost in spodbudijo udeležbo.

Osebna vabila se uporabljajo za manj formalne dogodke, kot so družinska srečanja, pikniki, poletne zabave, rojstni dnevi ali obletnice. Ta vrsta vabil običajno vsebuje datum, čas, lokacijo, temo zabave in posebna navodila, kot so oblačilni kodeks ali prošnja za potrditev udeležbe.

Vabila za kulturne dogodke, kot so gledališke predstave, koncerti, razstave in filmske projekcije, vključujejo informacije o programu, nastopajočih, lokaciji, govornikih in času dogodka.

Poslovna vabila se uporabljajo za poslovne dogodke, kot so konference, seminarji, delavnice, poslovna kosila in srečanja. So običajno bolj formalna in vsebujejo informacije o nastopajočih, lokaciji, govornikih in času dogodka.
Voščilnice so čudovit način, da nekomu polepšamo dan in izkažemo svoje občutke. Ne glede na priložnost, so voščilnice vedno dobrodošel znak pozornosti in skrbi, z njimi lahko delimo srečo, ljubezen in podporo ter ustvarjamo nepozabne trenutke za svoje najdražje.

Najpogosteje se za tisk vabil odločimo ob pomembnih dogodkih kot so rojstni dan, abraham, poroka, krst, božič, novo leto, birma, obletnice...

Vabila in čestitke lahko enostavno naročite preko spletne aplikacije, izbirate pa lahko med standardnimi vabili, ki so tiskana na običajne papirje, lahko se odločite za tisk na kreativne papirje.

V kolikor organizirate zelo pomemben dogodek, pa lahko izberete premium vabila, ki so po želji oplemenitena s 3D UV Spot lakom, metalik folijo, klasičnim toplotnim tiskom, slepim tiskom,...

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem. Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.


Tisk darilnih bonov, certifikatov, diplom!

Visokokakovosten tisk in napredne dodelave so bistvenega pomena za ustvarjanje prestižnih darilnih bonov, certifikatov ali diplom. Z uporabo pravih tehnik tiska, kakovostnih materialov in natančno izvedbo lahko dosežete rezultate, ki bodo navdušili prejemnike.Darilni boni in certifikati so priljubljena izbira za obdarovanje, saj omogočajo prejemniku, da si sam izbere darilo po lastni želji. Primerni so za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, prazniki, obletnice, poroke in poslovna darila.

Darilni boni omogočajo prejemniku, da izbere darilo, ki si ga resnično želi ali potrebuje. To zmanjšuje tveganje, da bi bilo darilo neuporabno ali neželeno. Darilni boni so enostavni za nakup in pogosto na voljo v različnih vrednostih, kar omogoča prilagodljivost glede na proračun obdarovalca.

Številni darilni boni omogočajo personalizacijo z imenom prejemnika, posebnim sporočilom ali prilagojenim dizajnom, kar poveča vrednost darila. so primerni za skoraj vse priložnosti, od osebnih praznovanj do poslovnih dogodkov.

So vsestransko darilo, ki se lahko prilagodi specifičnim potrebam in željam prejemnika. S skrbno izbiro in personalizacijo lahko darilni bon postane nepozabno darilo, ki bo prejemniku prineslo veliko veselja in zadovoljstva.
Certifikati so dokumenti, ki služijo kot dokaz o dosežku, izobrazbi, veščinah ali udeležbi na določeni dejavnosti. Uporabljajo se v različnih kontekstih, kot so izobraževalni programi, tečaji, poslovni seminarji, športne prireditve in druge priložnosti.

Kvaliteten tisk certifikatov je pomemben, saj dokumentom doda formalnost in prestiž. Certifikati niso le dokumenti, temveč tudi priznanja, ki imajo trajno vrednost za prejemnike.  S pravilnim oblikovanjem, izbiro tehnike tiska in kvalitetnim papirjem lahko ustvarite certifikate, ki bodo ponosno prikazani in cenjeni še dolgo časa.

Diplome predstavljajo pomembne dosežke in morajo biti izdelane z visoko stopnjo pozornosti do detajlov. Digitalni tisk omogoča visoko kakovost tiska z ostrimi detajli in živimi barvami, kar pomeni, da bodo vaše diplome izgledale profesionalno, verodostojno in bodo trajno shranjene kot dragoceni dokumenti. Diploma je lahko tudi prilagojena z imenom prejemnika, datumom, številko diplome in drugimi specifičnimi podatki.