Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Produktna embalaža (Enotočkovno lepljenje)

Primarna zložljiva embalaža zagotavlja neposredno zaščito pred zunanjimi vplivi in igra ključno vlogo pri privabljanju potrošnikov na prodajnih mestih!

Zložljiva kartonska embalaža je ena izmed najbolj razširjenih in vsestranskih oblik embalaže!

 

Zložljiva embalaža, pogosto imenovana tudi kot zložljive škatle, kartonske škatle ali produktna embalaža, se uporablja za širok spekter izdelkov, vključno s hrano, kozmetiko, elektroniko, igračami in številnimi drugimi potrošniškimi dobrinami. Njihova priljubljenost izhaja iz kombinacije funkcionalnosti, ekonomičnosti in možnosti za kreativen dizajn.

Ta vrsta embalaže je bistvenega pomena za varnost, integriteto in trženje izdelka, saj zagotavlja neposredno zaščito pred zunanjimi vplivi in igra ključno vlogo pri privabljanju potrošnikov na prodajnih mestih. Primarna embalaža ščiti izdelek pred mehanskimi poškodbami, umazanijo, vlago in drugimi zunanjimi dejavniki, ki bi lahko vplivali na kakovost ali varnost izdelka. To je še posebej pomembno za izdelke, ki so občutljivi na svetlobo, zračno vlago ali temperaturne spremembe.

Poleg zaščitnih funkcij, primarna zložljiva embalaža igra ključno vlogo pri oblikovanju in trženju izdelka. Na embalaži so običajno natisnjene informacije o izdelku, kot so sestavine, rok uporabnosti, navodila za uporabo, proizvajalec in druge zakonsko zahtevane oznake. Atraktivno oblikovanje embalaže lahko močno vpliva na nakupne odločitve potrošnikov.

Zložljive škatle so izdelane iz različnih vrst debelejšega papirja oziroma embalažnih kartonov (GC1, FBB, GC2...). Na podlagi dimenzije in teže izdelka, ki ga pakiramo v škatlo so embalažni kartoni na voljo v različnih gramaturah oziroma debelinah, s katero zagotovimo trdnost, vzdržljivost in estetiko embalaže.

Zložljiva embalaža je zasnovana tako, da se enostavno sestavi brez potrebe po lepilu ali drugih dodatnih sredstvih za povezovanje. Škatle so predhodno izrezane in opremljene z zavihki ter režami, ki se med sestavljanjem ujemajo in zagotavljajo strukturno integriteto škatle. Ta zasnova omogoča, da se škatle zložijo ravno, kar zmanjšuje stroške transporta in skladiščenja.

V tiskarni Demago Print smo specializirani za tisk in izdelavo produktne embalaže za pakiranje najazličnejših izdelkov. Tehnologija digitalnega tiska, nam omogoča tisk embalaže v malih serijah, ki je idealna izbira za startupe, za testiranje trga, za mala in srednje velika podjetja, ter za posebne promocijske dogodke, kjer so zahteve po količini nizke, potreba po prilagoditvi pa visoka.

V naši spletni tiskarni boste tako lahko naročili tisk zložljivih škatlic že od 10 kos naprej, omogočamo pa tudi tisk različnih mutacij oziroma motivov znotraj enega naročila, kar pomeni, da vam lahko škatlice enake dimenzije potiskamo z različnimi designi, kar je posebej dobrodošlo pri testiranju trga.
Naš pristop ni le prilagodljiv, ampak tudi spodbuja inovativnost in kreativnost pri oblikovanju embalaže, saj ponujamo tudi različne možnosti oplemenitenja škatlic, kot so naprimer svetleč 3D UV Spot lak ali tisk z metalik folijami. V kategoriji Produktna embalaža lahko izbirate med naslednjimi obikami škatlic:

Folding boxes - zložljive škatle
so zagotovo najpogosteje izbran produkt iz segmenta primarne embalaže! Preprosto in poceni embalažo iz kartona pravzaprav uporabljamo za pakiranje v vseh segmentih industrije, bodisi v farmaciji (pakiranje zdravil, sirupov, tablet...), kozmetiki (pakiranje ličil, krem, parfumov, deodorantov, mila...), tekstilni industriji (oblačila, dodatki), prehrambeni industriji (pakiranje čokolade, slaščic, prehranskih dodatkov...), pakiranje elektronskih izdelkov, daril, sveč, nakita, stekleničk (CBD, konopljino olje...) in še bi lahko naštevali. Na voljo 1357 brezplačnih dimenzij!

Wine boxes - škatle za pakiranje steklenic so namenjene ne le zaščiti steklenic med transportom, ampak tudi izboljšanju vizualne privlačnosti, kar je ključno za prodajo in obdarovanje. Te vrsta embalaže služi tudi kot učinkovito marketinško orodje, steklenica v personalizirani embalaži izstopa na prodajnih policah in na ta način privlači potencialne kupce. Škatle za steklenice potiskane z vašim sporočilom so lahko kreativno poslovno darilo za vaše poslovne partnerje ali druge posebne dogodke. Izkoristite priložnost personaliziranega tiska, s katerim bo steklenica vina, olivnega olja, balzamičnega kisa unikatno darilo.

Pillow boxes so zaradi svoje edinstvene oblike in preprostosti sestavljanja priljubljena vrsta embalaže, ki spominjajo na obliko vzglavnika (pojštrčka), kar jim daje privlačen in sodoben videz. So izjemno prilagodljive in se uporabljajo za pakiranje različnih izdelkov kot so kozmetika, ličila, parfumi, nakit, manjšimi darili, promocijskimi artikli, izdelki za nego kože... Škatlice so na voljo v različnih velikostih in jih je mogoče prilagoditi z logotipi, blagovnimi znamkami ali drugimi personaliziranimi grafičnimi elementi.

Pouch boxes embalaža združuje funkcionalnost in estetski videz, zaradi česar je odlična izbira za podjetja, ki želijo izboljšati uporabniško izkušnjo in hkrati zagotoviti odlično zaščito svojih izdelkov. Pogosto se uporabljajo za pakiranje kave, čajev, začimb, suhih mešanic, oreščkov in drugih živil, ki zahtevajo svežino, prav tako so idealne za pakiranje izdelkov, kot so maske za obraz, kreme, losjoni, ki potrebujejo dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi.