Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Na roli 33 cm - Cnc Cut (digitalni izsek)

Etikete na roli že od 100 kos naprej. Možnost izbire poljubne dimenzije in oblike!

CNC-Cut-Standard-gallery-1.png
CNC-Cut-Standard-gallery-1.png
Kadar potrebujete manjše količine etiket (+100 kos) in boste etikete na izdelke lepili ročno, je kategorija CNC CUT pravilna in cenovno ugodna izbira.

CNC CUT je digitalni postopek izrezovanja etiket, pri katerem za izrezovanje ne potrebujemo izsekovalnega orodja oziroma štance.

Izrezovanje poteka s pomočjo dveh rezalnih nožkov, vpetih v rezalni glavi, ki sta računalniško krmiljeni in preko optične kamere zaznata markerje in režeta z izredno natančnostjo.

Stroj ima možnost plastificiranja, ločevanje odvečnega materiala (mreže) in navijanje etiket na rolo širine 33 cm.

Tehnologijo digitalnega izreza etiket iz role koristimo predvsem takrat, ko gre za količinsko manjša naročila etiket, saj je postopek dodelave oziroma razreza počasnejši v primerjavi s klasičnim izsekovanjem s štanco.
Največja prednost digitalne tehnologije izreza, pa je seveda tudi možnost izrezovanja poljubne dimenzije in oblike, brez uporabe izsekovalnega orodja, kar pomeni da odpade strošek izdelave izsekovalnega orodja.

Kadar potrebujete višje naklade etiket in boste etikete aplicirali s pomočjo etiketirke, vam svetujemo, da izberete skupino:
Etikete na roli DIE CUT.

V kolikor potrebujete nižje naklade od 25 kos naprej in boste etikete lepili ročno preverite tudi skupino Nalepke na poli.

Nadaljujte spletni izračun in etikete na roli preprosto naročite preko spletne aplikacije!

Etikete na roli so zagotovo eden od najpogosteje iskanih samolepilnih izdelkov!

 

Za tisk etiket na roli se odločimo takrat, ko etikete na izdelke apliciramo strojno oziroma s strojem za etiketiranje, seveda pa je etikete iz role možno na izdelke lepiti tudi ročno.

Namen uporabe etiket je zelo širok, najpogosteje se uporabljajo kot vinske etikete oziroma etikete za steklenice, plastenke, etikete za prehrambene oziroma živilske izdelke, etikete za kozmetiko, etikete za katronsko embalažo in tulce, pakiranje, varnostne, opozorilne, promocijske etikete...

Za pravilno izbiro etiket moramo slediti določenim funkcionalnim in kakovostnim kriterijem, na osnovi katerih se lahko pravilno odločimo, katero vrsto tiska, materiala in dodelave je najprimernejša.

V fazi določanja izvedbe je ključnega pomena pridobitev informacij o: namembnosti etikete, morebitnih zakonskih predpisih, vezanih na področje uporabe etikete, življenjski dobi izdelka oziroma etikete na njem, pogojih etiketiranja, primarni embalaži izdelka...

V tiskarni Demago Print vam nudimo profesionalno in kvalitetno storitev tiska etiket iz role do širine 33 cm, pri tem pa je lahko največja širina izsekane etikete 305 mm, največja dolžina pa 630 mm.

Tehnologija digitalnega tiska nam omogoča zraven barvnega CMYK tiska, tudi tisk z belo barvo, ki pride v poštev na prozornih ali metaliziranih materialih.

Na voljo imamo pestro izbiro samolepilnih materialov za tisk in sicer premazne papirje, nepremazne strukturirane papirje za steklenice, sintetične prozorne, metalizirane ali bele PP in PET samolepilne materiale. Pri večini od materialov za tisk je možno izbirati tudi različne kombinacije lepil.

Za dodatno zaščito barve pred drgnjenjem in površinskimi poškodbami, vam lahko etikete tudi UV lakiramo ali plastificiramo.

Kot pove že samo ime, so etikete na roli navite na ožje rolce, zato jih je potrebno pred navitjem na rolco izsekati ali izrezati v želeno obliko oziroma dimenzijo.

Izsekovanje etiket je torej ključni del dodelave, s katero etiketi določimo končno obliko oziroma dimenzijo in jo s tem ločimo od podlage.

Klasično izsekovanja etiket (Die-Cut) poteka na rotacijskem stroju za izsekovanje, s pomočjo izsekovalnega orodja oziroma magnetne štance, katera s pritiskom v samolepilni material izseka oziroma zareže v material končno obliko.

Sledi postopek ločevanje odvečnega materiala (mreže), prečni razrez in previjanje etiket na rolce primerne širine. Ker gre za modularen stroj, je etikete možno tudi laminirati, plastificirati ali oplemeniti z nanosom parcialnega laka in toplotne folije.

Največja prednost izsekovanja z izsekovalnim orodjem je zagotovo hitrost stroja, zato je ta način dodelave primeren za manjše, srednje in višje naklade od cca. 1000 kos naprej.

Na razpolago imamo izdelanih že več kot 700 brezplačnih orodij za izsek, najrazličnejših oblik in dimenzij, v kolikor pa želene dimenzije ne najdete, pa vam proti doplačilu lahko izdelamo novo orodje za izsek.

Za lažje iskanje dimenzij, so etikete na roli razdeljne v štiri podskupine: pravokotne, ovalne, kvadratne in okrogle oblike.

Izberite obliko in položaj etikete na rolci in nadaljujte spletni nakup!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si