Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Ceniki za pijače in hrano (Večlistni - speti z žico)

Tisk obsežnih gostinskih jedilnikov, cenikov ali vinskih kart. Izberite kategorijo in naročite tisk cenikov preko spletne aplikacije.

Gostinski ceniki in jedilniki vezani z žico (Saddle-Stitched) - kombinacija praktičnosti in elegance.

Eden izmed najbolj priljubljenih načinov vezave za cenike in jedilnike je vezava z žico, znana tudi kot Saddle-Stitched. Robustna in vzdržljiva vezava zagotavlja, da strani ostanejo trdno skupaj tudi pri pogosti uporabi, strani se odpirajo ravno, kar gostom olajša branje in pregledovanje ponudbe!



V svetu gostinstva so detajli tisti, ki štejejo. Eden od teh pomembnih detajlov so gostinski namizni ceniki in jedilniki. Ti ceniki niso le praktično orodje za predstavitev jedi in pijač, temveč tudi pomemben del celostne podobe vašega gostinskega obrata.

Gostinski ceniki so bistveni del vsake restavracije, kavarne ali bara. So prva stvar, ki jo gostje opazijo, ko se usedejo za mizo, in pogosto odločajo o prvem vtisu. Kakovostno oblikovani in natisnjeni ceniki ne samo, da izboljšajo izgled vaše gostilne, ampak tudi izboljšajo izkušnjo vaših gostov.

Namizni ceniki imajo več funkcij. Z jasno in pregledno ponudbo jedi in pijač gostom olajšamo izbiro, informiramo o ponudbi in cenah pijač, lahko izpostavimo posebne ponudbe, dnevne jedi ali nove artikle,... Dobra postavitev in izpostavitev priljubljenih jedi ali pijač lahko neposredno vpliva na povečanje prodaje.

Pri oblikovanju namiznih cenikov je pomembno upoštevati vizualno privlačnost, zato uporabite barve, pisave in slike, ki so skladne z vašo blagovno znamko in ambientom gostinskega obrata, hkrati pa bodite pozorni na bralnost in poskrbite za jasen in pregleden dizajn z dovolj prostora med elementi, da bo cenik enostaven za branje.
V tiskarni Demago Print uporabljamo najboljše materiale in kakovosten tisk na različne standardne papirje. Namizne jedilnike in cenike tiskamo na standardne premazne v gramaturi od 200 g/m2 naprej in jih plastificiramo s folijo v mat ali sijaj izvedbi.

Ceniki in jedilniki vezani z žico imajo eleganten in urejen videz, kar prispeva k profesionalni podobi vašega obrata. Na voljo so v standardnih formatih, z opcijo izbire od 8 do 24 strani.

V naši ponudbi najdete tudi jedilnike z opcijo oplemenitenja platnice s 3D UV Spot lakom ali digitalnim toplotnim tiskom metalik folije v zlati ali srebrni barvi.

Postopek naročanja je enostaven in hiter. Preprosto izberite eno od treh kategorij, ki so na voljo in nadaljujte na spletni izračun, kjer boste natančno predvideli ceno izdelave personaliziranih gostinskih cenikov.