Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Stenski in namizni koledarji

Čudovito darilo za vaše bližnje ali poslovne partnerje!

Odlično marketinško orodje, ki s svojo vsebino opozarja skozi celo leto!

Lahko bi rekli, da so koledarji večna klasika med tiskovinami, njihova glavna sezona je seveda v mesecu novembru in decembru, kar pa ne pomeni, da vam koledar ne natisnemo kadarkoli med letom.

Koledarji so lahko čudovito darilo za vaše bližnje, za stranke in seveda nenazadnje za poslovne partnerje.

Še vedno so učinkovito marketinško orodje, ki ga mnogi podjetniki s pridom uporabljajo za promocijo in prepoznavnost svoje organizacije.

Izbirate lahko med enolistnimi t.i. gasilskimi koledarji, stenskimi koledarji s poljubno izbiro števila listov in namiznimi koledarji v obliki trikotnika, ki so prav tako na voljo z opcijo izbire poljubnega števila listov.

Stenski koledarji so ponavadi vezani s špiralo, z možnostjo izbire špirale v beli, srebrni ali črni barvi, na izbiro pa je tudi opcija koledarja, ki je v hrbtu spet z žico.
Tiskamo jih od malih do večjih naklad, količino si izberete sami, glede na potrebe, ki jih imate.

Formati koledarjev so različni in sicer B2, A2, povečan A3, A4, A5, pokončno ali ležeče usmerjeni, žepni koledarji v formatu vizitke...

Tiskani so enostransko ali obojestransko barvno v CMYK barvni lestvici.

Najpogosteje so koledarji tiskani na premazne papirje, bodisi v mat ali gloss izvedbi. Opcijsko so v ponudbi tudi nepremazni in reciklirani papirji različnih gramatur.

Ne glede na to, ali gre za stenske ali namizne koledarje, so ti tiskani izdelki nepogrešljivo orodje za organizacijo časa in načrtovanje prihodnosti tako v domačem okolju kot tudi v pisarni.

S svojo funkcionalnostjo, preglednostjo in estetskimi značilnostmi pomagajo ljudem ohranjati urejenost in učinkovitost v vsakdanjem življenju. Izberite skupino koledarjev in nadaljujte na izračun!