Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Dopisni listi - Standard (Tisk na standardne ali reciklirane papirje)

Tisk standardnih dopisnih listov za vsakodnevno uporabo!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
dopisni_listi-intro.png
dopisni_listi-intro.png
Dopisni list je še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja!

Kljub obdobju vsesplošne digitalizacije, je dopisni list še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja, od malega do velikega.

Preko njih komunicirate tako s svojimi obstoječimi strankami, poslovnimi partnerji in kot s potencialnimi naročniki.

Podjetje se tudi z dopisnimi listi prezentira na trgu, zato ni smiselno stvari prepuščati naključju, ampak vam predlagamo, da si vzamete čas in pregledate različne možnosti, ki so vam na voljo.

Le tako boste izbrali tisto, ki bo najboljša za vas in vaše podjetje.

Dopisni listi se tiskajo v A4 formatu, torej 210x297 mm, na nepremazne papirje nižjih gramatur.
Podjetja, ki so bolj naravnana k trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje, se odločajo za reciklirane papirje.

Ker pa se včasih pojavi tudi potreba po vlaganju dopisnih listov v rednike, vam je na voljo luknjanje, bodisi 2-krat, bodisi 4-krat.

Na voljo sta dve skupini in sicer STANDARD in HOT FOIL dopisni listi.

Imeni sicer že povesta vse, pa kljub temu še nekaj besed o Premium izvedbi ne bo odveč.

V želji, da bi zadovoljili čim širši množici okusov, so na voljo Premium dopisni listi, pri katerih je glavna razlika v možnostih dodelave, in sicer govorimo o slepem in o toplotnem tisku s folijo.

Pri obeh načinih se izbrani grafični element, najpogosteje logotip podjetja, izboči (slepi tisk) ali obdela z metalizirano folijo (toplotni tisk).

Dopisni listi in kuverte so ključni element vaše identitete!

 

V sodobnem digitalnem svetu se zdi, da je pisanje in pošiljanje pisem postalo redkost, vendar pa klasični dopisni listi in kuverte še vedno ostajajo pomemben del komunikacije tako v poslovnem kot tudi v osebnem svetu.

Čeprav smo se v veliki meri obrnili k elektronski pošti, sporočilom in družbenim omrežjem za hitro in trenutno komunikacijo, se še vedno pojavljajo situacije, ko je uporaba dopisnega lista in kuverte neprecenljiva.

Dopisni listi in kuverte niso le preprosti materiali za pisanje in pošiljanje pisem, ampak so tudi pomemben del vtisa, ki ga naredimo na prejemnika. Prav tako lahko pomagajo krepiti identiteto blagovne znamke in vzpostavljati profesionalen videz v poslovnem svetu!

Dopisni list, ki je poslan v kuverti s tiskom vašega logotipa lahko ustvari bolj oseben in intimen vtis kot elektronsko sporočilo. To je še posebej pomembno pri pomembnih osebnih ali poslovnih komunikacijah, kot so zahvale, povabila ali uradna pisma.

V poslovnem svetu lahko uporaba kakovostnih dopisnih listov in kuvert dodaja profesionalen pridih vaši komunikaciji in okrepi zaupanje strank, poslovnih partnerjev in potencialnih strank v vaše podjetje ali organizacijo.
V tiskarni Demago Print lahko naročite dopisne liste in kuverte, ki smo jih razdelili v dve kategoriji in sicer Standard ali Hot-Foil.

Standardni dopisni listi so ponavadi tiskani na nepremazne - brezlesne papirje v gramaturi 90, 100 ali po želji 120 g/m2, v naši ponudbi pa najdete tudi 100% reciklirane papirje.

Hot Foil so premium dopisni listi, ki jih dodatno oplemenitimo s toplotnim ali globokim tiskom. V obeh primerih je potrebna izdelava klišeja, s katerim na tiskovno podlago ob visoki temperaturi apliciramo kovinsko folijo ali pa z visokim pritiskom material izbočimo ali ubočimo. Končni rezultat je edinstven in prefinjen sijoč metaliziran grafični element ali unikatna reliefna površina.

Enaka hierarhija velja tudi pri izbiri kuvert, kjer je na voljo tisk standardnih kuvert ali vrečk v različnih dimenzijah in skupina kuvert Hot Foil, kjer boste lahko izbrali metalik folije v različnih barvnih odtenkih.