Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Dopisni listi (Standard / Hot Foil)

Standardni dopisni listi za vsak dan, ali Hot Foil dopisni list z opcijo toplotnega ali slepega tiska. Izbira je vaša!

Prikazujem 1 do 2 (od 2 izdelkov)
no_image.jpg
no_image.jpg
Dopisni list je še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja!

Kljub obdobju vsesplošne digitalizacije, je dopisni list še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja, od malega do velikega.

Preko njih komunicirate tako s svojimi obstoječimi strankami, poslovnimi partnerji in kot s potencialnimi naročniki.

Podjetje se tudi z dopisnimi listi prezentira na trgu, zato ni smiselno stvari prepuščati naključju, ampak vam predlagamo, da si vzamete čas in pregledate različne možnosti, ki so vam na voljo.

Le tako boste izbrali tisto, ki bo najboljša za vas in vaše podjetje.

Dopisni listi se tiskajo v A4 formatu, torej 210x297 mm, na nepremazne papirje nižjih gramatur.
Podjetja, ki so bolj naravnana k trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje, se odločajo za reciklirane papirje.

Ker pa se včasih pojavi tudi potreba po vlaganju dopisnih listov v rednike, vam je na voljo luknjanje, bodisi 2-krat, bodisi 4-krat.

Na voljo sta dve skupini in sicer STANDARD in HOT FOIL dopisni listi.

Imeni sicer že povesta vse, pa kljub temu še nekaj besed o Premium izvedbi ne bo odveč.

V želji, da bi zadovoljili čim širši množici okusov, so na voljo Premium dopisni listi, pri katerih je glavna razlika v možnostih dodelave, in sicer govorimo o slepem in o toplotnem tisku s folijo.

Pri obeh načinih se izbrani grafični element, najpogosteje logotip podjetja, izboči (slepi tisk) ali obdela z metalizirano folijo (toplotni tisk).

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je skrb za prepoznavnost podjetja ključnega pomena!

Prepričani smo, da z izdelki iz skupine Pisarna, katere vaši zaposleni dnevno uporabljajo v komunikaciji s kupci, morajo vsebovati tudi logotip in ime podjetja, ne glede ali ste mikro ali srednje veliko podjetje.

S prihodom digitalne tehnologije, je tako možno natisniti tudi zelo nizke naklade pisarniških tiskovin kot so kuverte, dopisni listi, bloki za pisanje,...

Tako boste z nizko investicijo v tisk npr. vašemu kupcu, račun za storitev ali izdelek izročili v kuverti z logotipom vašega podjetja.

Če imate potrebo po večjih nakladah, pa vam seveda pisarniške tiskovine z vašim logotipom natisnemo v klasični offset tehniki.
Izkoristite torej prednosti in koristi tiska pisarniških tiskovin, saj na ta način krepite blagovno znamko in prepoznavnost vašega podjetja. Konec koncev veste, da so v poslu majhne podrobnosti zelo pomembne.

Seveda, kot pri vseh oblikah trženja, morajo biti vaše pisarniške tiskovine skrbno oblikovane, da z njimi naredite dober vtis. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju logotipa ali pripravi za tisk, si lahko v aplikaciji E-Market  poiščete grafičnega oblikovalca, kateri vam bo pri tem pomagal.

Izberite izdelek, ki ga potrebujete in opravite naročilo preko spleta, mi pa se bomo potrudili, da bo izdelek kakovosten in v skladu z vašimi pričakovanji.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si