Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Kuverte - Standard (Tisk standardnih kuvert)

Izberite dimenzijo kuverte oziroma vrečke, ki vam ustreza!

Prikazujem 1 do 11 (od 11 izdelkov)
Kuverte-vrecke-4-2-2020.png
Kuverte-vrecke-4-2-2020.png
Kuverta-2017-2.png
Kuverta-2017-2.png
Kuverta-2017-1.png
Kuverta-2017-1.png
Kuverta-vrečka1.png
Kuverta-vrečka1.png
Kuverta-vrečka.png
Kuverta-vrečka.png
Kuverta-amerikanka.png
Kuverta-amerikanka.png
Poslovna komunikacija brez kuvert ni mogoča. Gre za tiskovine, ki so nujno potrebne skoraj vsakodnevno.

Formati kuvert so standardni, tu ni odstopanja, saj se tiska na kuverte, ki so že v naprej izsekane in zlepljene.

V ponudbi so poleg "amerikank", tudi različne kuverte ter vrečke C in B formatov. Nekatere dimenzije vam lahko tiskamo tako v izvedbi brez okenca, kot tudi z okencem.

Naj vas na tem mestu opozorimo, da v primeru, da se odločite za kuverte z okencem, pozicijo okenca, upoštevate že pri pripravi grafike! Prepričani smo, da si ne želite, da bi vaša grafika potekala čez okno kuverte.

Zato vam predlagamo, da si prenesete naše predloge, kjer je označena pozicija okenca.

Vse kuverte se tiskajo samo po sprednji strani z opcijo potiska zavihka (delno).
V digitalni tehniki so kuverte tiskane iz vseh štirih barv (CMYK), tako da je skoraj ni barve, ki je ne bi šlo natisniti.

Gramatura kuvert je od 80 do 120 g/m2 in kar je najpomembnejše, je papir dovolj debel, da ne prepušča, torej se od zunaj ne vidi, kaj se nahaja v kuverti.

Kaj je kuverta in kaj je vrečka? Kuverto odpiramo po daljši stranici, medtem ko vrečko odpiramo po krajši stranici, v obeh primerih pa je material in tisk enak.

Dopisni listi in kuverte so ključni element vaše identitete!

 

V sodobnem digitalnem svetu se zdi, da je pisanje in pošiljanje pisem postalo redkost, vendar pa klasični dopisni listi in kuverte še vedno ostajajo pomemben del komunikacije tako v poslovnem kot tudi v osebnem svetu.

Čeprav smo se v veliki meri obrnili k elektronski pošti, sporočilom in družbenim omrežjem za hitro in trenutno komunikacijo, se še vedno pojavljajo situacije, ko je uporaba dopisnega lista in kuverte neprecenljiva.

Dopisni listi in kuverte niso le preprosti materiali za pisanje in pošiljanje pisem, ampak so tudi pomemben del vtisa, ki ga naredimo na prejemnika. Prav tako lahko pomagajo krepiti identiteto blagovne znamke in vzpostavljati profesionalen videz v poslovnem svetu!

Dopisni list, ki je poslan v kuverti s tiskom vašega logotipa lahko ustvari bolj oseben in intimen vtis kot elektronsko sporočilo. To je še posebej pomembno pri pomembnih osebnih ali poslovnih komunikacijah, kot so zahvale, povabila ali uradna pisma.

V poslovnem svetu lahko uporaba kakovostnih dopisnih listov in kuvert dodaja profesionalen pridih vaši komunikaciji in okrepi zaupanje strank, poslovnih partnerjev in potencialnih strank v vaše podjetje ali organizacijo.
V tiskarni Demago Print lahko naročite dopisne liste in kuverte, ki smo jih razdelili v dve kategoriji in sicer Standard ali Hot-Foil.

Standardni dopisni listi so ponavadi tiskani na nepremazne - brezlesne papirje v gramaturi 90, 100 ali po želji 120 g/m2, v naši ponudbi pa najdete tudi 100% reciklirane papirje.

Hot Foil so premium dopisni listi, ki jih dodatno oplemenitimo s toplotnim ali globokim tiskom. V obeh primerih je potrebna izdelava klišeja, s katerim na tiskovno podlago ob visoki temperaturi apliciramo kovinsko folijo ali pa z visokim pritiskom material izbočimo ali ubočimo. Končni rezultat je edinstven in prefinjen sijoč metaliziran grafični element ali unikatna reliefna površina.

Enaka hierarhija velja tudi pri izbiri kuvert, kjer je na voljo tisk standardnih kuvert ali vrečk v različnih dimenzijah in skupina kuvert Hot Foil, kjer boste lahko izbrali metalik folije v različnih barvnih odtenkih.