Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Poslovne mape - Standard (Tisk na standardne papirje)

Poslovne mape za shranjevanje dokumentov. Izberite dimenzijo in debelino hrbta, ki vam ustreza!

Ni produktov
Folder-A4.png
Folder-A4.png

Lična poslovna mapa v celostni podobi vašega podjetja, je primerna tako za promocijo, kot poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.

Poslovne mape tiskamo z najmodernejšo tehnologijo HP Indigo, katera omogoča zraven standardnega barvnega tiska (CMYK), tudi tisk z dodatnimi tremi barvami (Orange, Violet, Green).

Tako imenovan IndiChrome (CMYK+OGV), zagotavlja tisk preko 90% barv iz Pantone lestvice.

Poslovne mape lahko tiskamo po obeh straneh ali po eni strani. Pravila ni. Ključni faktor odločitve je všečnost. Nekateri prisegajo na minimalizem, spet drugim je všeč razkošje.

Tiskamo jih na debelejše oz. trše kartone, najpogosteje na premazne, redkeje na nepremazne in reciklirane.

Ker so poslovne mape dosti v obtoku, je priporočljivo, da so zaščitene s plastifikacijo.

Marsikdo pa si želi grafični element ali elemente na mapi tudi poudariti. V tem primeru vam priporočamo izbiro UV parcialnega lakiranja, s katerim dosežemo, da so poljubni grafični elementi svetleči.

V kombinaciji z mat plastifikacijo, bo vaša mapa zasijala v vsej svoji perfekciji.

Prepričani smo, da boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni in boste svoje podjetje z veseljem predstavljali kjerkoli in kadarkoli.

Ko so mape natisnjene sledi izsekovanje z orodjem oz. štanco. Na izbiro je 20 različnih modelov oziroma oblik v dimenziji A4 ali A5, debeline hrbta 0 mm do 28 mm.

Ker je paleta možnosti res pestra, verjamemo, da lahko vsakdo najde primerno obliko mape, ki mu bo ustrezala.

Če pa kljub vsemu med obstoječimi orodji ne najdete svojega modela, je možna izdelava novega orodja in izsekovanje unikatne poslovne mape po vaši predlogi.

Poslovne mape z zavihkom so najbolj razširjena vrsta tiskovine za shranjevanje dokumentov!

 

Nepogrešljiva tiskovina, ki jo v poslovnem svetu dnevno srečujemo se najpogosteje uporablja za vlaganje dokumentov, kot so računi, ponudbe, certifikati, vrednostni papirji...

V tiskarni Demago Print ponujamo tisk personaliziranih poslovnih map, ki bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam, saj so zasnovane za učinkovito shranjevanje in upravljanje pomembnih promocijskih in poslovnih dokumentov.

Poslovne mape so izdelane z uporabo vrhunskih materialov in najnovejših tehnologij tiskanja, kar zagotavlja vzdržljivost, dolgo življenjsko dobo in uglajen videz, s katerim odražate profesionalnost vašega podjetja.

Tiskamo jih z najmodernejšo tehnologijo HP Indigo, ki omogoča zraven standardnega barvnega tiska (CMYK), tudi tisk z dodatnimi tremi barvami (Orange, Violet, Green). Tako imenovan IndiChrome (CMYK+OGV), zagotavlja tisk preko 90% barv iz Pantone lestvice

Materiali za tisk poslovnih map so najpogosteje debelejši premazni kartoni, redkeje nepremazni in reciklirani, potiskani enostransko ali obojestransko. Ker so poslovne mape dosti v obtoku, je priporočljivo, da so zaščitene s plastifikacijo.

Ključni element izdelave poslovne mape z zavihkom je izsekovanje, s katerim mapa dobi končno obliko. Na izbiro imamo 21 brezplačnih orodij za izsekovanje, v dimenziji A4 ali A5 in debelino hrbta od 0-20 mm. Vsako od orodij ima na zavihku tudi režo, v katero lahko vstavite vizitko z vašimi podatki.
Če pa kljub vsemu med obstoječimi orodji ne najdete svojega modela, je možna izdelava novega orodja in izsekovanje unikatne poslovne mape po vaši predlogi.

Marsikdo pa si želi grafični element ali elemente na mapi tudi poudariti. V tem primeru vam priporočamo izbiro 3D UV parcialnega lakiranja, s katerim dosežemo, da so poljubni grafični elementi svetleči. V kombinaciji z mat plastifikacijo, bo vaša mapa zasijala v vsej svoji perfekciji.

Če želite pridih elegance in profesionalnosti je na voljo izbira tiska s 3D metalik folijo v kovinski zlati ali srebrni barvi. Z inovativno tehniko tiskanja lahko ustvarite izjemno realistične in privlačne tridimenzionalne učinke, s katerimi boste navdušili vaše stranke in poslovne partnerje.

Ker je paleta možnosti res pestra, verjamemo, da lahko vsakdo najde primerno obliko mape, ki mu bo ustrezala. Oblikujte svoje poslovne mape z vašim pečatom in jih prilagodite s svojim logotipom, barvno shemo in besedilom in tako krepite prepoznavnost vaše blagovne znamke med strankami in konkurenti.

Prepričani smo, da boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni in boste svoje podjetje z veseljem predstavljali kjerkoli in kadarkoli.