Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Registratorji - fascikli

Tisk unikatnih fasciklov v barvah vašega podjetja!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
no_image_621.png
no_image_621.png

Registratorji oz. fascikli se uporabljajo za arhiviranje pomembne dokumentacije, kot so pogodbe, računi, dobavnice ipd. in so uporabni tako doma, na terenu ali delovnem mestu.

Registratorji so v osnovi izdelani iz trpežne lepenke, katera bo zagotovo dolga leta ščitila vašo pomembno dokumentacijo.

Kot rečeno je osnova registratorja lepenka, na katero zalepimo prevlečni material, ki ga natisnemo po vaši grafični predlogi.

Odločite se lahko za tisk po zunanji strani (4/0), ali po obeh straneh (4/4).

Prevlečni material je nato plastificiran z mat ali sijajno plastifikacijo.

V registrator lahko shranjujemo dokumentacijo v formatu A4, na voljo pa so tri debeline hrbta: 41 mm, 59 mm in 74 mm.

Debelino hrbta 41 mm izberite v primeru višine polnjenja do 25 mm, 59 mm za višino polnjenja do 40 mm in 74 mm za višino polnjenja do 52 mm.

Za vpenjanje listov je na voljo mehanizem z dvema ali štirimi obročki.

Izberite fascikel, ki vam ustreza in nadaljujte na izračun cene.

Če vam standardne dimenzije ne ustrezajo, vam lahko seveda izdelamo registratorje po vaših zahtevah.

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je skrb za prepoznavnost podjetja ključnega pomena!

Prepričani smo, da z izdelki iz skupine Pisarna, katere vaši zaposleni dnevno uporabljajo v komunikaciji s kupci, morajo vsebovati tudi logotip in ime podjetja, ne glede ali ste mikro ali srednje veliko podjetje.

S prihodom digitalne tehnologije, je tako možno natisniti tudi zelo nizke naklade pisarniških tiskovin kot so kuverte, dopisni listi, bloki za pisanje,...

Tako boste z nizko investicijo v tisk npr. vašemu kupcu, račun za storitev ali izdelek izročili v kuverti z logotipom vašega podjetja.

Če imate potrebo po večjih nakladah, pa vam seveda pisarniške tiskovine z vašim logotipom natisnemo v klasični offset tehniki.
Izkoristite torej prednosti in koristi tiska pisarniških tiskovin, saj na ta način krepite blagovno znamko in prepoznavnost vašega podjetja. Konec koncev veste, da so v poslu majhne podrobnosti zelo pomembne.

Seveda, kot pri vseh oblikah trženja, morajo biti vaše pisarniške tiskovine skrbno oblikovane, da z njimi naredite dober vtis. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju logotipa ali pripravi za tisk, si lahko v aplikaciji E-Market  poiščete grafičnega oblikovalca, kateri vam bo pri tem pomagal.

Izberite izdelek, ki ga potrebujete in opravite naročilo preko spleta, mi pa se bomo potrudili, da bo izdelek kakovosten in v skladu z vašimi pričakovanji.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si