Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Registratorji (Fascikli za poslovno dokumentacijo)

Tisk unikatnih fasciklov v barvah vašega podjetja!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
no_image_621.png
no_image_621.png

Registratorji oz. fascikli se uporabljajo za arhiviranje pomembne dokumentacije, kot so pogodbe, računi, dobavnice ipd. in so uporabni tako doma, na terenu ali delovnem mestu.

Registratorji so v osnovi izdelani iz trpežne lepenke, katera bo zagotovo dolga leta ščitila vašo pomembno dokumentacijo.

Kot rečeno je osnova registratorja lepenka, na katero zalepimo prevlečni material, ki ga natisnemo po vaši grafični predlogi.

Odločite se lahko za tisk po zunanji strani (4/0), ali po obeh straneh (4/4).

Prevlečni material je nato plastificiran z mat ali sijajno plastifikacijo.

V registrator lahko shranjujemo dokumentacijo v formatu A4, na voljo pa so tri debeline hrbta: 41 mm, 59 mm in 74 mm.

Debelino hrbta 41 mm izberite v primeru višine polnjenja do 25 mm, 59 mm za višino polnjenja do 40 mm in 74 mm za višino polnjenja do 52 mm.

Za vpenjanje listov je na voljo mehanizem z dvema ali štirimi obročki.

Izberite fascikel, ki vam ustreza in nadaljujte na izračun cene.

Če vam standardne dimenzije ne ustrezajo, vam lahko seveda izdelamo registratorje po vaših zahtevah.
Namizne podloge za miško so odličen in nepogrešljiv pripomoček na vsaki delovni mizi, kjer se nahaja računalnik. Podloga je sestavljena iz spodnje nedrseče plasti in zgornje plasti iz trpežnega prozornega PP materiala, ki je fino-zrnat in omogoča hitro in kvalitetno delo z miško.

Poljubno potiskan list z vašim logotipom ali pomembnimi informacijami, ki jih želite imeti vedno pri roki, se enostavno vloži med zgornjo in spodnjo plast. Podloga za miško je na voljo v dveh standardnih formatih in sicer 230x195 mm in 420x297 mm, debeline 2,5 mm.


Registratorji oz. fascikli se uporabljajo za arhiviranje pomembne dokumentacije, kot so pogodbe, računi, dobavnice ipd. in so uporabni tako doma, na terenu ali delovnem mestu. Izdelani so iz trpežne lepenke, na katero zalepimo prevlečni material, ki ga natisnemo po vaši grafični predlogi.

Prevlečni material je plastificiran z mat ali sijajno plastifikacijo. Za vpenjanje listov je na voljo mehanizem z dvema ali štirimi obročki. V registrator lahko shranjujemo dokumentacijo v formatu A4, na voljo pa so tri debeline hrbta: 41 mm, 59 mm in 74 mm.
Če želite vaše obstoječe ali potencialne kupce nagovoriti bolj osebno je slikovna personalizacija zagotovo prava izbira. Personalizirana slikovna sporočila zagotavljajo pri prejemniku emocionalno dodano vrednost, hkrati pa učinek osebnega darila.

Naročilo personaliziranih razglednic je preprosto, od vas pričakujemo le MS Excel dokument, v katerem so navedena imena, ki jih želite imeti natiskana v sliki.

Seveda vam lahko na drugo stran natisnemo design po vaši predlogi in po želji dodamo variabilne podatke  kot so ime, priimek, naslov,...

Nudimo tudi storitev distribucije, kar pomeni, da vaše personalizirane razglednice odpošljemo na naslove prejemnikov.