Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Poslovne mape (Standard)

Poslovne mape za shranjevanje dokumentov. Izberite dimenzijo in debelino hrbta, ki vam ustreza!

Ni produktov
Folder-A4.png
Folder-A4.png

Lična poslovna mapa v celostni podobi vašega podjetja, je primerna tako za promocijo, kot poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.

Poslovne mape tiskamo z najmodernejšo tehnologijo HP Indigo, katera omogoča zraven standardnega barvnega tiska (CMYK), tudi tisk z dodatnimi tremi barvami (Orange, Violet, Green).

Tako imenovan IndiChrome (CMYK+OGV), zagotavlja tisk preko 90% barv iz Pantone lestvice.

Poslovne mape lahko tiskamo po obeh straneh ali po eni strani. Pravila ni. Ključni faktor odločitve je všečnost. Nekateri prisegajo na minimalizem, spet drugim je všeč razkošje.

Tiskamo jih na debelejše oz. trše kartone, najpogosteje na premazne, redkeje na nepremazne in reciklirane.

Ker so poslovne mape dosti v obtoku, je priporočljivo, da so zaščitene s plastifikacijo.

Marsikdo pa si želi grafični element ali elemente na mapi tudi poudariti. V tem primeru vam priporočamo izbiro UV parcialnega lakiranja, s katerim dosežemo, da so poljubni grafični elementi svetleči.

V kombinaciji z mat plastifikacijo, bo vaša mapa zasijala v vsej svoji perfekciji.

Prepričani smo, da boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni in boste svoje podjetje z veseljem predstavljali kjerkoli in kadarkoli.

Ko so mape natisnjene sledi izsekovanje z orodjem oz. štanco. Na izbiro je 20 različnih modelov oziroma oblik v dimenziji A4 ali A5, debeline hrbta 1 mm do 28 mm.

Ker je paleta možnosti res pestra, verjamemo, da lahko vsakdo najde primerno obliko mape, ki mu bo ustrezala.

Če pa kljub vsemu med obstoječimi orodji ne najdete svojega modela, je možna izdelava novega orodja in izsekovanje unikatne poslovne mape po vaši predlogi.
S tiskom personalizirane embalaže v barvah vašega podjetja in vašim osebnim sporočilom lahko vsebino, ki jo pakirate predstavite na višjem nivoju in na ta način ustvarite nepozaben prvi vtis, s katerim si zagotovo povečate možnost uspeha oziroma prodaje.

V skupini mape in ovoji so na razpolago tri vrste zložljive embalaže, ki so namenjene pakiranju tanjših izdelkov, kot so npr. dokumenti, ponudbe, predstavitvene brošure, darilni boni, vrednostni kuponi, tehnični izdelki...

Flat bags - ploščate vrečke oz. mape so vrsta zložljive embalaže, ki je primerna za pakiranje tankih izdelkov.

Ker gre za stabilno in čvrsto zložljivo embalažo, ki je lepljena stransko in na dnu, je ta vrsta embalaže primerna tudi za pošiljanje po pošti.

Izdelki se v vrečko pakirajo iz zgornje strani, zgornja loputa z zatičem omogoča večkratno zapiranje in odpiranje.
Zložljive mape z zatičem - Plug cases, so posebna vrsta zložljive embalaže, ki je ni potrebno lepiti. Gre za enostavno in priročno poceni embalažo, ki ima 4 zavihke (dva krajša in dva daljša).

Sestavljanje je hitro in enostavno, najprej se preložita krajša zavihka, nato zavihek z režo, v katerega zataknete zavihek z zatičem in tako dobite kompaktno in čvrsto mapo.

Poslovne mape za dokumente so najbolj razširjena vrsta tiskovine za shranjevanje dokumentov in so na razpolago v dimenziji A4 in A5.

Nepogrešljiva tiskovina, ki jo v poslovnem svetu dnevno srečujemo se najpogosteje uporablja za vlaganje dokumentov, kot so računi, ponudbe, certifikati, vrednostni papirji...

Izberite skupino in izkoristite možnost fleksibilnega digitalnega tiska v kombinaciji CNC izreza, ki omogoča naročila že od 10 kos naprej!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si