Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Poslovne mape - Standard (Tisk na standardne papirje)

Poslovne mape za shranjevanje dokumentov. Izberite dimenzijo in debelino hrbta, ki vam ustreza!

Folder-A4.png
Folder-A4.png

Lična poslovna mapa v celostni podobi vašega podjetja, je primerna tako za promocijo, kot poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.

Poslovne mape tiskamo z najmodernejšo tehnologijo HP Indigo, katera omogoča zraven standardnega barvnega tiska (CMYK), tudi tisk z dodatnimi tremi barvami (Orange, Violet, Green).

Tako imenovan IndiChrome (CMYK+OGV), zagotavlja tisk preko 90% barv iz Pantone lestvice.

Poslovne mape lahko tiskamo po obeh straneh ali po eni strani. Pravila ni. Ključni faktor odločitve je všečnost. Nekateri prisegajo na minimalizem, spet drugim je všeč razkošje.

Tiskamo jih na debelejše oz. trše kartone, najpogosteje na premazne, redkeje na nepremazne in reciklirane.

Ker so poslovne mape dosti v obtoku, je priporočljivo, da so zaščitene s plastifikacijo.

Marsikdo pa si želi grafični element ali elemente na mapi tudi poudariti. V tem primeru vam priporočamo izbiro UV parcialnega lakiranja, s katerim dosežemo, da so poljubni grafični elementi svetleči.

V kombinaciji z mat plastifikacijo, bo vaša mapa zasijala v vsej svoji perfekciji.

Prepričani smo, da boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni in boste svoje podjetje z veseljem predstavljali kjerkoli in kadarkoli.

Ko so mape natisnjene sledi izsekovanje z orodjem oz. štanco. Na izbiro je 20 različnih modelov oziroma oblik v dimenziji A4 ali A5, debeline hrbta 0 mm do 28 mm.

Ker je paleta možnosti res pestra, verjamemo, da lahko vsakdo najde primerno obliko mape, ki mu bo ustrezala.

Če pa kljub vsemu med obstoječimi orodji ne najdete svojega modela, je možna izdelava novega orodja in izsekovanje unikatne poslovne mape po vaši predlogi.