Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Pizza boxes (Škatle za pakiranje lažjih izdelkov)

Enodelna embalaža za pakiranje hitre hrane.

Prikazujem 1 do 6 (od 6 izdelkov)
Embalaza-pizza-boxes-intro.png
Embalaza-pizza-boxes-intro.png

Pizza škatle so enodelna različica zložljive embalaže, ki je primerna za pakiranje najrazličnejših jedi, najpogosteje je to slastna pizza, lahko pa jih koristimo seveda tudi za pakiranje drugih izdelkov.

Embalaža je na voljo v kvadratni ali osemkotni obliki in nudi hitro in enostavno sestavljanje.

Embalaža ima veliko tiskovno površino in tako ponuja veliko prostora za personaliziran tisk po vaši želji.

Embalaža je potiskana po zunanji strani, črnobelo ali barvno po celotni površini materiala.

Tako kot pri vseh embalažnih izdelkih iz skupine zložljiva embalaža, so na voljo kvalitetni embalažni kartoni (GC1, GZ, GT2)

Izberite eno od dimenzij in nadaljujte spletno naročilo!

Promocijska embalaža izboljša zaznavanje blagovne znamke in dodaja občutek ekskluzivnosti!

 

Škatle brez lepljenja so vrsta embalaže, ki je zasnovana tako, da se lahko sestavi brez uporabe lepila ali drugih pritrdilnih sredstev. Gre za vrsto embalaže izdelane iz enega kosa kartona, ki dobi svojo obliko s pomočjo orodja za izsek oziroma štance. Škatle so zasnovane z zavihki in režami, ki se med seboj ujemajo in zagotavljajo, da škatla ostane sestavljena brez potrebe po dodatnih pritrdilnih sredstvih in se lahko sestavi v tridimenzionalno škatlo.

Ker gre za izjemno praktično in enostavno sestavljivo embalažo, ki je prilagojena za hitro sestavljanje in razstavljanje, se ta vrsta embalaže uporablja v številnih industrijskih panogah. Embalaža je primerna za pakiranje hrane ali promocijo najrazličnejših izdelkov, s prilagojenim grafičnim dizajnom po vaši predlogi, pa si lahko natisnete unikatno embalažo ki bo spodbujala višjo percepcijo kakovosti izdelka, ki ga prodajate.
 
Enodelna embalaža za pakiranje ni samo praktičen način zaščite izdelka, ampak je tudi močno marketinško orodje, ki lahko izboljša blagovno znamko in izkušnjo potrošnikov. Pravilno načrtovana promocijska embalaža lahko znatno vpliva na uspešnost trženjskih prizadevanj in na končno zadovoljstvo strank.
Embalaža je na voljo v različnih dimenzijah in oblikah in ima relativno veliko tiskovno površino, katera ponuja veliko prostora za personaliziran tisk po vaši želji, ponavadi je potiskana samo iz zunanje strani, barvni tisk je možen po celotni površini materiala.

V naši ponudbi najdete različne vrste enodelne zložljive embalaže, ki jo lahko uporabljate bodisi za pakiranje promocijskih izdelkov, za pakiranje poslovnih daril, za pakiranje hitre hrane in še bi lahko naštevali.

Če ste lastnik restavracije, stojnice ali prirejate piknik, je na voljo izbira t.i. Take Away embalaže za pakiranje hamburgerjev (Burger boxes), slaščic (Cake boxes), slastne pizze (Pizza boxes). Pop up boxes je zelo priljubljena embalaža na Japonskem, zato jo nemalokrat imenujemo tudi Japan Boxes oz. Asia Food Boxes.

Ne glede na to kaj boste pakirali, izkoristite priložnost in naročite embalažo potiskano po vaši predlogi enostavno preko spletne aplikacije, z možnostjo naročila že od 10 kos naprej.