Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vabila

Organizirate pomemben dogodek? Izberite temu primerno vabilo in kuverto.

Kvaliteten tisk vabil oz. voščilnic na standardne ali posebne-design papirje, z opcijo izbire kuverte!

Abraham, poroka, krst, božič, novo leto, rojstni dan, birma, obletnica in ostale slovesnosti so dogodki, pri katerih boste potrebovali vabila.

Pošljite nam grafiko, mi pa vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega papirja, da bo vaše vabilo zablestelo v polnem sijaju.

Tu bo odločitev zahtevna, predvsem z vidika raznolikih opcij.

Tako imate na voljo skupino Standard, v kateri boste lahko izbirali tisk na standardne premazne papirje z opcijo plastificiranja in skupino Creative, kjer najdete kreativne - design papirje.

Gre za papirje, ki izstopajo bodisi, po barvi ali strukturi. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji.

V skupini 3D UV spot so na voljo vabila, ki so tiskana na debelejše premazne papirje, plastificirana z mat ali prefinjeno soft-touch folijo.

Sledi postopek UV spot lakiranja, kjer se izbrani grafični element s posebnim postopkom natisne s svetlečim lakom in tako dobimo na tem mestu svetleč reliefni videz.

V skupini Hot foil boste lahko naročili vabila, ki so dodatno tiskana z metalizirano folijo v zlati, srebrni ali bakreni barvi.

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem.

Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.

Če vam to ne odgovarja pa izberete kombinacijo kuverte in papirja za vabilo, ki se vam zdi najbolj primerna za vas.

S klikom na skupino nadaljujte naročilo!