Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Vabila, čestitke, voščilnice

Tisk vabil za rojstni dan, tisk poslovnih vabil, tisk čestitk, tisk zahval... Izberite kategorijo, ki vam ustreza!

Odkrijte visokokakovostna vabila, čestitke in zahvale, prilagojena vašim željam!

Vabila, čestitke, zahvale, poročna vabila, rojstnodnevne čestitke, praznične čestitke, zahvalne kartice igrajo ključno vlogo pri uspešni organizaciji dogodkov.



Vabila so prvi vtis, ki ga bodo gostje dobili o vašem dogodku, zato je pomembno, da so lepo oblikovana in kakovostno izdelana. Ponujamo vam širok izbor materialov za tisk in možnosti dodelav, s katerimi lahko ustvarite popolna vabila za vaš dogodek.

V tiskarni Demago Print vam nudimo elegantne rešitve za vse priložnosti s sodobnimi tiskarskimi tehnikami. Naša elegantna vabila so popolna za vsako priložnost, od porok in rojstnih dni do poslovnih dogodkov.

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem. Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.
Vabila in čestitke lahko enostavno naročite preko spletne aplikacije že od 10 kos naprej. Spletna aplikacija omogoča zraven izbire različnih opcij tudi natančen izračun stroška oziroma cene tiska vabil. Izbirate lahko med cenovno ugodnimi standardnimi vabili, ki so tiskana na običajne papirje, lahko se odločite za tisk na posebne oziroma kreativne papirje, v kolikor pa organizirate zelo pomemben dogodek, pa lahko izberete premium vabila, ki so po želji oplemenitena s 3D UV Spot lakom, metalik folijo, klasičnim toplotnim tiskom, slepim tiskom,...

Za lažjo odločitev smo izbiro vabil razdelili na več podkategorij, pri vsaki od njih pa si lahko preberete kratek opis. V primeru dodatnih vprašanj smo vam seveda na razpolago preko telefona, elektronske pošte ali online pomoči vsak delovni dan med 8-16h.







Vabila, čestitke, voščilnice - Standard

 

Ta vrsta vabil so cenovno najugodnejša izbira in so po izgledu tudi najbolj preprosta. Papirji, ki jih uporabljamo za tisk standardnih vabil so premazni, nepremazni ali reciklirani papirji, v gramaturah od 250 g/m2 naprej in so lahko potiskana po eni ali obeh straneh.

Opcijsko je na voljo tudi plastifikacija vabil s standardno mat ali gloss plastifikacijo, ter popularno Soft-Touch plastifikacijo, ki je sicer vizualno mat, a na otip deluje žametno in prefinjeno.

Standardna vabila so na voljo v klasičnih formatih, bodisi preložena ali nepreložena.
.







Vabila, čestitke, voščilnice - 3D UV Spot

 

Ena od možnosti oplemenitenja tiskovin, ki jo nudimo v tiskarni Demago Print je 3D UV parcialni tisk s prozornim reliefnim lakom. Gre za napredno tiskarsko tehniko, s katero lahko na tiskovini ustvarimo tridimenzionalni (3D) efekt, ki dodaja globino in sijaj izbranim elementom dizajna, kot so besedilo, logotipi ali grafike. Ker je debelina nanosa laka cca 380 µm, ga zlahka začutimo tudi pod prsti.

Ta način oplemenitenja je primeren predvsem za tisk na gladke površine, zato pred postopkom tiska s 3d prozornim lakom, potiskan papir plastificiramo z mat, antiscratch ali soft touch plastifikacijo. Tako kot tisk, je lahko tudi 3D UV spot lakiranje eno ali obojestranko, prav tako je lahko lakiranih več različnih grafičnih elementov.

Edina omejitev pri tem je debelina linij, ki jih želite lakirati. Ne pozabite, da ima nanos UV gloss laka toleranco približno ± 0,5 mm, zato ni priporočljivo, da se nanos aplicira na zelo majhna besedila ali tanke črte, saj vam v tem primeru ne moremo zagotoviti popolne registracije!







.

Vabila, čestitke, voščilnice - 3D Metallic Foil

 

Seveda pa so tu še različni posebni efekti, s katerimi lahko dosežemo VAU EFEKT. Ena izmed njih je zagotovo digitalni toplotni tisk z metalizirano folijo, s katero lahko dosežete neverjetne vizualne učinke, ki jih s tradicionalnim tiskom zelo težko dosežemo. Razkošni in privlačni učinki reliefne metalik folije imajo nedvomno edinstven vizualni učinek, ki zahteva pozornost.

Digitalni toplotni tisk folije je razmeroma nova tehnologija tiska oziroma oplemenitenja tiskovin, pri kateri so poljubni grafični elementi dodatno potiskani z zlato, srebrno ali metalik folijo v različnih barvnih odtenkih. Tudi za to vrsto premium dodelave, potrebujemo gladko in mat površino papirja, ki jo dosežemo s predhodnim plastificiranjem.

Digitalni toplotni tisk je za razliko od tradicionalnih tehnik bistveno hitrejša in cenejša opcija oplemenitenja tiskovin, saj ne zahteva izdelavo dragih klišejev in je zato primerna za tisk majhnih in srednjih naklad.

V primerjavi s klasičnim toplotnim tiskom, velja izpostaviti dejstvo, da ima ta tehnologija določene omejitve. Kot rečeno je za tisk potrebna gladka površina (predhodna plastifikacija papirja), pozornost pa je potrebno nameniti tudi grafičnim elementom, ki jih želite tiskati.

Zelo pomembno je, da pri pripravi za tisk upoštevate dejstvo, da gre pri digitalnem tisku folije v bistvu za reliefni - izbočen tisk (cca. 0,4 mm), zato uporabo zelo majhnih pisav in tankih linij odsvetujemo, saj se lahko zgodi, da tisk ne bo dovolj oster. Preberite več

.







Vabila, čestitke, voščilnice - Creative

 

Vabila iz skupine Creativ tiskamo na tako imenovane kreativne-design papirje. To so papirji, ki izstopajo bodisi po barvi ali strukturi. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Kreativne papirje lahko v osnovi razdelimo na barvne, strukturirane in metalizirane papirje. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji, ki dajo vabilu nekaj več.

Pri teh čestitkah je potrebno poudariti dve stvari. Prva se tiče plastificiranja čestitk, saj te opcije ni na izbiro, ker enostavna ni smiselna, saj bi s plastifikacijo uničili ravno tisto, zaradi česar ste se odločili za izbiro kreativnega papirja, torej strukturo papirja, metaliziran efekt, bleščeči odsev itd. S plastifikacijo bi npr. čestitke tiskane na metaliziran zlat papir, izgubile zlat odsev in s tem lahko dosežemo tudi obratni učinek kot smo si želeli.

Naslednja stvar pa se nanaša na barvno pokritost. Pri tem velja izpostaviti, da večje so pokrivne barvne površine, manj se posledično vidi originalna barva oz. struktura papirja, zato predlagamo, da se pri oblikovanju izognete večjim barvnim nanosom, saj bo le tako papir ostal v svoji popolnosti.
.







Vabila, čestitke, voščilnice - 3D Sleeking

 

Sleeking vabila so posebna vrsta vabil, ki jih praviloma ne tiskamo s klasičnim CMYK tiskom, ampak so določeni deli tiskovine, kot so besedilo, logotipi ali dekorativni elementi tiskani z metalik folijo. Sleeking je sodobna digitalna tehnika, ki omogoča natančno in enakomerno nanašanje metalik folije na papirje z ustrezno površino, ki je ni potrebno plastificirati. 

Vabila Sleeking tiskamo na kvaliteten voluminozni papir znamke Gardapat 13, v gramaturi 250 g/m2, ki je na voljo v beli ali rahlo bež barvi. Material zagotavlja ustrezno površino za natančen tisk reliefnega UV laka, na katerega se s toploto in pritiskom nanaša posebna metalik folija v različnih barvnih odtenkih.

Za razliko od tradicionalnih tehnik je ta vrsta tehnologije bistveno hitrejša in cenejša opcija oplemenitenja tiskovin, saj ne zahteva izdelavo dragih klišejev in je zato primerna za tisk majhnih in srednjih naklad.

V primerjavi s klasičnim toplotnim tiskom, velja izpostaviti dejstvo, da ima ta tehnologija določene omejitve. Zelo pomembno je, da pri pripravi za tisk upoštevate dejstvo, da gre pri digitalnem tisku folije v bistvu za reliefni - izbočen tisk (cca. 0,4 mm), zato uporabo zelo majhnih pisav in tankih linij odsvetujemo, saj se lahko zgodi, da tisk ne bo dovolj oster. Preberite več.
.