Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Vabila - Creative (design papirji)

Digitalni tisk vabil na posebne - design papirje, z možnostjo izbire kuverte iz enakega materiala.

Prikazujem 1 do 18 (od 18 izdelkov)
Vabila-kreative-1.png
Vabila-kreative-1.png
Vabila-kreative.png
Vabila-kreative.png
Vabila oz. voščilnice iz skupine Creativ tiskamo na tako imenovane kreativne-design papirje, ki se od klasičnih premaznih in nepremaznih papirjev razlikujejo po barvi in strukturi.

Kreativne papirje lahko v osnovi razdelimo na barvne, strukturirane in metalizirane papirje.

Pri izbiri vabil iz skupine Creativ smo možnost plastifikacije izključili, saj bi s plastificiranjem uničili ravno tisto, zaradi česar ste se odločili za izbiro kreativnega papirja, torej strukturo papirja, metaliziran efekt, bleščeči odsev in tako bi s tem dosegli obratni učinek, kot ste si ga želeli.

Opozorilo velja tudi za večje barvne pokritosti.

Pri tem velja izpostaviti, da večje so pokrivne barvne površine, manj se posledično vidi originalna barva oz. struktura papirja, zato predlagamo, da se pri oblikovanju izognete večjim barvnim nanosom, saj bo le tako papir ostal v svoji popolnosti.
K vsakemu vabilu, voščilnici ali čestitki lahko naročite tudi kuverto iz enakega materiala!

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza in nadaljujte spletni nakup!

Kvaliteten tisk vabil oz. voščilnic na standardne ali posebne-design papirje, z opcijo izbire kuverte!

Abraham, poroka, krst, božič, novo leto, rojstni dan, birma, obletnica in ostale slovesnosti so dogodki, pri katerih boste potrebovali vabila.

Pošljite nam grafiko, mi pa vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega papirja, da bo vaše vabilo zablestelo v polnem sijaju.

Tu bo odločitev zahtevna, predvsem z vidika raznolikih opcij.

Tako imate na voljo skupino Standard, v kateri boste lahko izbirali tisk na standardne premazne papirje z opcijo plastificiranja in skupino Creative, kjer najdete kreativne - design papirje.

Gre za papirje, ki izstopajo bodisi, po barvi ali strukturi. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji.

V skupini 3D UV spot so na voljo vabila, ki so tiskana na debelejše premazne papirje, plastificirana z mat ali prefinjeno soft-touch folijo.

Sledi postopek UV spot lakiranja, kjer se izbrani grafični element s posebnim postopkom natisne s svetlečim lakom in tako dobimo na tem mestu svetleč reliefni videz.

V skupini Hot foil boste lahko naročili vabila, ki so dodatno tiskana z metalizirano folijo v zlati, srebrni ali bakreni barvi.

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem.

Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.

Če vam to ne odgovarja pa izberete kombinacijo kuverte in papirja za vabilo, ki se vam zdi najbolj primerna za vas.

S klikom na skupino nadaljujte naročilo!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si