Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Vizitke - Hot Foil (Klasični toplotni ali globoki tisk)

Odkrijte prestižne vizitke s klasičnim toplotnim in globokim tiskom. Ponujamo visokokakovosten tisk, ki združuje tradicijo in eleganco za izjemen vtis.

Tisk vizitk z opcijo oplemenitenja s klasičnim toplotnim ali globokim tiskom - eleganca in kakovost!

Želite vizitke, ki odražajo vašo profesionalnost in prestiž? Izberite vizitke s klasičnim toplotnim ali globokim tiskom, ki bodo izstopale!



Vizitke so ključni element vaše poslovne identitete, ki mora odražati profesionalnost in prestiž. V tiskarni Demago Print ponujamo tisk in oplemenitenje vizitk s klasičnim toplotnim ali globokim tiskom, ki združujeta tradicijo in vrhunsko kakovost za izjemen prvi vtis.

Premium vizitke Hot Foil ali Premium Embossed so skupina vizitk, ki so oplemenitene s klasičnim toplotnim ali globokim tiskom. Za razliko od digitalnega tolotnega tiska, je pri klasičnem toplotnem ali globokem tisku potrebno izdelati orodje (kliše), s pomočjo katerega pri visoki temperaturi na material apliciramo metalik folijo, ali z visokim pritiskom material poglobimo in tako dobimo reliefni vzorec. Končni rezultat je edinstven in prefinjen sijoč metaliziran grafični element ali izbočena površina papirja.
Paleta barvnih folij za toplotni tisk je zelo raznolika - od črne, do različnih odtenkov modre, rdeče, vijolične, do metaliziranih, kot so bronasta, zlata in srebrna. Slednje so tudi najpogosteje uporabljene, zato boste nemalokrat zasledili poimenovanja kot so zlatotisk, pa tudi folijo tisk.

Pri izbiri papirja ni omejitev, saj se toplotni tisk lahko aplicira tako na standardne papirje, kot reciklirane in kreativne - design papirje. Vizitke so lahko po želji tudi plastificirane, v primeru izbire kreativnih-design papirjev, pa je plastificiranje onemogočeno.