Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Vizitke - Creative (design papirji)

Posebni design papirji v metalik barvah in papirji s prefinjeno rahlo strukturirano površino. Izberite dimenzijo vizitke, ki vam ustreza!

Prikazujem 1 do 5 (od 5 izdelkov)
vizitka-creative-9-2017.jpg
vizitka-creative-9-2017.jpg
Vizitke_Creative2.png
Vizitke_Creative2.png
Vizitke_Creative1.png
Vizitke_Creative1.png

Vizitke iz skupine Creativ tiskamo na tako imenovane kreativne-design papirje, ki se od klasičnih premaznih in nepremaznih papirjev razlikujejo po barvi in strukturi.

Kreativne papirje lahko v osnovi razdelimo na barvne, strukturirane in metalizirane papirje.

Pri teh vizitkah je potrebno poudariti dve stvari. Prva se tiče plastificiranja vizitk, saj te opcije ni na izbiro, ker enostavna ni smiselna.

S plastifikacijo, bi namreč uničili ravno tisto, zaradi česar ste se odločili za izbiro kreativnega papirja, torej strukturo papirja, metaliziran efekt, bleščeči odsev itd.

S plastifikacijo bi npr. vizitke tiskane na metaliziran zlat papir, izgubile zlat odsev in s tem lahko dosežemo tudi obratni učinek kot smo si želeli.

Naslednja stvar pa se nanaša na barvno pokritost.

Pri tem velja izpostaviti, da večje so pokrivne barvne površine, manj se posledično vidi originalna barva oz. struktura papirja, zato predlagamo, da se pri oblikovanju izognete večjim barvnim nanosom, saj bo le tako papir ostal v svoji popolnosti.

Vizitke Creative, lahko tiskamo enostransko ali obojestransko. Za piko na i so lahko zaobljeni tudi robovi, ki jih izdelamo ročno ali z izsekovalnim orodjem. Pri ročnem obljenju, lahko pride do rahlega odstopanja!

Izbirate lahko med standardnimi formati, količino vizitk si izberete poljubno, s tem da je minimalna količina 100 kos.

Prav tako so možne mutacije znotraj enega naročila.

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza in nadaljujte spletno naročilo!

Vizitka, ki jo boste z veseljem izročili poslovnemu partnerju ali stranki!

 

Vizitka spada med najmočnejša marketinška orodja, saj lahko z dobro in premišljeno pripravo, prinaša stalne prodajne rezultate. Kljub svoji majhnosti, igra pomembno vlogo pri predstaviti podjetja ali posameznika na trgu.

Zato si je pred pripravo grafike potrebno vzeti čas in dobro premisliti, na kakšen način se želite prezentirati na trgu. Pomembno je, da z vizitko poveste svojo zgodbo in predstavite sebe na svoj edinstven način.

Vizitke so največkrat obrezane na standardne formate, ki so
90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malokdo se odloči za drugo mero in tudi če že, so odstopanja minimalna. V naši ponudbi najdete tudi okrogle in preložene vizitke.

Robovi pri vizitkah so načeloma odrezani pod kotom, lahko pa se odločite za okrogle robove, ki jih naredimo ročno ali z orodjem na izsekovalnem stroju.

Dejstvo je, da format ne igra velike vloge pri vizualnem efektu, zato se tisti, ki želijo izstopati ali biti drugačni, za dosego tega cilja, poslužujejo drugih načinov, ki so vezani predvsem na različne načine dodelave vizitk, kot so plastifikacija, toplotni tisk, globoki tisk, UV parcialno lakiranje ...

Vizitke se tiskajo bodisi po eni ali obeh straneh. Kdor želi na vizitko vključiti več informacij in grafičnih elementov, je bolj primerna druga izbira.

Glede na naše izkušnje, bi z oznako KLASIČNA VIZITKA lahko poimenovali vizitko, ki je potiskana in plastificirana z mat plastifikacijo po obeh straneh, na premaznem papirju gramature 350 g/m2.

Redkeje se vizitke plastificirajo z Gloss plastifikacijo, le-to izberejo predvsem tisti, ki imajo radi sijoč efekt.

Že kar nekaj časa, je zelo popularna tudi
Soft-Touch plastifikacija, ki je sicer vizualno mat, a na otip deluje žametno in prefinjeno.

Papirji, ki jih uporabljamo za tisk vizitk so premazni, nepremazni ali reciklirani, v gramaturah od 300 g/m2 do 400 g/m2, lahko se pa tiskajo tudi na t.i. kreativne - posebne - design papirje.

To so papirji, ki izstopajo bodisi po barvi ali strukturi. Paleta le-teh gre v neskončnost. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji, ki dajo vizitki nekaj več.

Za vizitko, ki “prepriča” je potrebno zadovoljiti več kriterijev, kot so vsebina, grafika, izbira papirja…

Seveda pa so tu še različni posebni efekti, s katerimi lahko dosežemo VAU EFEKT. To so slepi oz. globoki tisk, toplotni tisk z metalizirano folijo, 3D parcialni UV tisk...

Nenazadnje pa je potrebno izpostaviti tudi “sendvič vizitke” oz.
Multiloft vizitke, za katere se odločijo tisti, ki želijo debelejšo vizitko. Le te nastanejo iz več plasti papirja, ki ga med seboj pod pritiskom združimo.

Želite da se vaša vizitka razlikuje od vseh ostalih? Potem izberite edinstvene plastične vizitke, ki so trajne in veliko bolj vzdržljive od običajnih vizitk iz papirja. Na voljo je PP material v beli ali transparentni barvi.

Za lažji pregled smo vizitke razdelili na več skupin:

• Standard: klasična in najbolj pogosta izbira,
• Creative: možnost izbire kreativnih - posebnih papirjev,
• 3D UV spot: parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: parcialno lakiranje, globoki ali toplotni tisk, ali kombinacija obojega
• Embossed: globoki oziroma slepi tisk,
• Multiloft 920 g/m2: za vse tiste, ki vam je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične vizitke tiskane z UV tiskalnikom na bel ali prozoren PP material.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si