Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Vizitke - Creative (Tisk na posebne - design papirje)

Posebni design papirji v metalik barvah in papirji s prefinjeno rahlo strukturirano površino. Izberite dimenzijo vizitke, ki vam ustreza!

Prikazujem 1 do 6 (od 6 izdelkov)
vizitka-creative-9-2017.jpg
vizitka-creative-9-2017.jpg
Vizitke_Creative2.png
Vizitke_Creative2.png
Vizitke_Creative1.png
Vizitke_Creative1.png

Vizitke iz skupine Creativ tiskamo na tako imenovane kreativne-design papirje, ki se od klasičnih premaznih in nepremaznih papirjev razlikujejo po barvi in strukturi.

Kreativne papirje lahko v osnovi razdelimo na barvne, strukturirane in metalizirane papirje.

Pri teh vizitkah je potrebno poudariti dve stvari. Prva se tiče plastificiranja vizitk, saj te opcije ni na izbiro, ker enostavna ni smiselna.

S plastifikacijo, bi namreč uničili ravno tisto, zaradi česar ste se odločili za izbiro kreativnega papirja, torej strukturo papirja, metaliziran efekt, bleščeči odsev itd.

S plastifikacijo bi npr. vizitke tiskane na metaliziran zlat papir, izgubile zlat odsev in s tem lahko dosežemo tudi obratni učinek kot smo si želeli.

Naslednja stvar pa se nanaša na barvno pokritost.

Pri tem velja izpostaviti, da večje so pokrivne barvne površine, manj se posledično vidi originalna barva oz. struktura papirja, zato predlagamo, da se pri oblikovanju izognete večjim barvnim nanosom, saj bo le tako papir ostal v svoji popolnosti.

Vizitke Creative, lahko tiskamo enostransko ali obojestransko. Za piko na i so lahko zaobljeni tudi robovi, ki jih izdelamo ročno ali z izsekovalnim orodjem. Pri ročnem obljenju, lahko pride do rahlega odstopanja!

Izbirate lahko med standardnimi formati, količino vizitk si izberete poljubno, s tem da je minimalna količina 100 kos.

Prav tako so možne mutacije znotraj enega naročila.

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza in nadaljujte spletno naročilo!
Vizitke praviloma tiskamo na debelejše kartone od 300 g/m2 naprej. Ker je izbira materialov za tisk vizitk zelo raznolika, so vizitke razdeljene v dve skupini.

Prva je skupina Standard, kjer so na voljo standardni premazni ali nepremazni papirji v osnovni beli barvi, v drugi skupini Creative, pa so na voljo posebni oziroma t.i. kreativni papirji, z rahlo strukturo v različnih barvnih odtenkih, z metalik površino v zlati ali srebrni barvi...

Med posebne papirje spadajo tudi temnejši papirji (črn, rjav, moder...). Ker to vrsto papirjev ni možno tiskati s standardnim barvnim tiskom, jih tiskamo s posebno belo barvo, katera je v tiskarski industriji nekaj neobičajnega. Papirje v temnejših barvah najdete v skupini Premium White.

V skupini vizitk 3D UV Spot in Metallic Foil, boste lahko izbrali opcijo oplemenitenja z reliefnim prozornim lakom ali tiskom metalik folije v različnih barvnih odtenkih.