Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Vizitke - Hot foil (toplotni tisk)

Prefinjene vizitke z metalizirano zlato ali srebrno folijo (toplotni tisk) v kombinaciji z globokim tiskom. Zakaj pa ne?

Prikazujem 1 do 3 (od 3 izdelkov)
toplotni-tisk-1-2018.jpg
toplotni-tisk-1-2018.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-5.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-5.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-4.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-4.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-3.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-3.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-2.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-2.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017.jpg
vizitka-gold-foil-4-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-4-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-3-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-3-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-2-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-2-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-1-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-1-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-9-2017.jpg
Vizitke-toplotni-tisk-2017.png
Vizitke-toplotni-tisk-2017.png
Gold-foil.png
Gold-foil.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-7.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-7.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-6.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-6.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-5.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-5.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-3.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-3.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-2.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-2.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-1.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-1.png

S terminom toplotni tisk (Hot foil) opišemo postopek apliciranja metaliziranih barvnih folij na primerno podlago. Pri tej vrsti dodelave je potrebna izdelava klišeja, s katerim na papir prenesemo poljuben grafični element. Postopek apliciranja izbrane folije poteka ob visoki temperaturi in pritisku na tiskovno podlago. Končni rezultat je edinstven in prefinjen sijoč metaliziran grafični element.

Paleta barvnih folij je zelo raznolika - od črne, do različnih odtenkov modre, rdeče, vijolične, do metaliziranih, kot so bronasta, zlata in srebrna. Slednje so tudi najpogosteje uporabljene, zato boste nemalokrat zasledili poimenovanja kot so zlatotisk, pa tudi folijo tisk.
Za razliko od globokega oz. slepega tiska, toplotni tisk na drugi strani vizitke ne pušča odtisa, zato so lahko te vizitke tiskane bodisi enostransko ali obojestransko. Pri izbiri papirja ni omejitev, saj se toplotni tisk lahko aplicira tako na standardne papirje, kot reciklirane in kreativne. Vizitke so lahko tudi plastificirane (v primeru izbire kreativnih-design papirjev, vam plastificiranje odsvetujemo!).

Velikokrat se soočamo z vprašanjem kaj bi nam priporočali? Če se nagibate k izbiri vizitke s toplotnim tiskom, bi lahko izpostavili 2 kombinaciji, ki sta resnično top.

Prva je kombinacija kreativnega papirja npr. Rives tradition bright white, ki je v osnovi bel in je rahlo strukturiran, ter enostranskim ali obojestranskim toplotnim tiskom z zlato ali bakreno metalik folijo.

Druga varianta, pa bi bila kombinacija enostranskega globokega+toplotnega tiska izbranega grafičnega elementa (npr. logotip) in obojestranske plastifikacije s prefinjeno žametno Soft touch plastificirno folijo.

Zagotavljamo vam, da boste z izbiro ene ali druge kombinacije in nenazadnje tudi vaše kombinacije različnih možnosti, zelo zadovoljni.

Tako boste svoje vizitke delili z veseljem, saj boste z njimi izrazili svojo unikatnost in nenazadnje tudi prestiž.

Vizitka, ki jo boste z veseljem izročili poslovnemu partnerju ali stranki!

 

Vizitka spada med najmočnejša marketinška orodja, saj lahko z dobro in premišljeno pripravo, prinaša stalne prodajne rezultate. Kljub svoji majhnosti, igra pomembno vlogo pri predstaviti podjetja ali posameznika na trgu.

Zato si je pred pripravo grafike potrebno vzeti čas in dobro premisliti, na kakšen način se želite prezentirati na trgu. Pomembno je, da z vizitko poveste svojo zgodbo in predstavite sebe na svoj edinstven način.

Vizitke so največkrat obrezane na standardne formate, ki so
90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malokdo se odloči za drugo mero in tudi če že, so odstopanja minimalna. V naši ponudbi najdete tudi okrogle in preložene vizitke.

Robovi pri vizitkah so načeloma odrezani pod kotom, lahko pa se odločite za okrogle robove, ki jih naredimo ročno ali z orodjem na izsekovalnem stroju.

Dejstvo je, da format ne igra velike vloge pri vizualnem efektu, zato se tisti, ki želijo izstopati ali biti drugačni, za dosego tega cilja, poslužujejo drugih načinov, ki so vezani predvsem na različne načine dodelave vizitk, kot so plastifikacija, toplotni tisk, globoki tisk, UV parcialno lakiranje ...

Vizitke se tiskajo bodisi po eni ali obeh straneh. Kdor želi na vizitko vključiti več informacij in grafičnih elementov, je bolj primerna druga izbira.

Glede na naše izkušnje, bi z oznako KLASIČNA VIZITKA lahko poimenovali vizitko, ki je potiskana in plastificirana z mat plastifikacijo po obeh straneh, na premaznem papirju gramature 350 g/m2.

Redkeje se vizitke plastificirajo z Gloss plastifikacijo, le-to izberejo predvsem tisti, ki imajo radi sijoč efekt.

Že kar nekaj časa, je zelo popularna tudi
Soft-Touch plastifikacija, ki je sicer vizualno mat, a na otip deluje žametno in prefinjeno.

Papirji, ki jih uporabljamo za tisk vizitk so premazni, nepremazni ali reciklirani, v gramaturah od 300 g/m2 do 400 g/m2, lahko se pa tiskajo tudi na t.i. kreativne - posebne - design papirje.

To so papirji, ki izstopajo bodisi po barvi ali strukturi. Paleta le-teh gre v neskončnost. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji, ki dajo vizitki nekaj več.

Za vizitko, ki “prepriča” je potrebno zadovoljiti več kriterijev, kot so vsebina, grafika, izbira papirja…

Seveda pa so tu še različni posebni efekti, s katerimi lahko dosežemo VAU EFEKT. To so slepi oz. globoki tisk, toplotni tisk z metalizirano folijo, 3D parcialni UV tisk...

Nenazadnje pa je potrebno izpostaviti tudi “sendvič vizitke” oz.
Multiloft vizitke, za katere se odločijo tisti, ki želijo debelejšo vizitko. Le te nastanejo iz več plasti papirja, ki ga med seboj pod pritiskom združimo.

Želite da se vaša vizitka razlikuje od vseh ostalih? Potem izberite edinstvene plastične vizitke, ki so trajne in veliko bolj vzdržljive od običajnih vizitk iz papirja. Na voljo je PP material v beli ali transparentni barvi.

Za lažji pregled smo vizitke razdelili na več skupin:

• Standard: klasična in najbolj pogosta izbira,
• Creative: možnost izbire kreativnih - posebnih papirjev,
• 3D UV spot: parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: parcialno lakiranje, globoki ali toplotni tisk, ali kombinacija obojega
• Embossed: globoki oziroma slepi tisk,
• Multiloft 920 g/m2: za vse tiste, ki vam je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične vizitke tiskane z UV tiskalnikom na bel ali prozoren PP material.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si