Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v obdobju med 05.08.2024 in 09.08.2024, zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Z obdelavo naročil pričnemo v ponedeljek, 12.08.2024. Hvala za razumevanje.

Navadne nosilne vrečke - Budget

Nosilne vrečke za trgovine, papirnate vrečke z logotipom, biorazgradljive vrečke za nakupovanje, okolju prijazne vrečke.

Navadne papirnate vrečke z ročajem so izjemno praktična, estetska in trajnostna izbira za vsakogar.

Z njihovo uporabo lahko zmanjšamo naš ekološki odtis, podpremo lokalna podjetja in spodbudimo širšo ekološko ozaveščenost. Naslednjič, ko boste potrebovali vrečko, razmislite o prehodu na papir – naš planet vam bo hvaležen!



V današnjem hitrem tempu življenja, kjer se vse vrti okoli enostavnosti in udobja, se vedno več ljudi zaveda pomembnosti trajnostnih odločitev. Ena izmed najbolj preprostih, a izjemno učinkovitih sprememb, ki jo lahko vsak posameznik sprejme, je uporaba navadnih papirnatih vrečk z ročajem. Te vrečke niso le praktične, ampak tudi izjemno prijazne do okolja.

Navadne papirnate vrečke z ročajem so izdelane iz obnovljivih virov, kar pomeni, da ne prispevajo k uničevanju okolja tako kot plastične vrečke. Papir je biološko razgradljiv in se lahko reciklira, kar zmanjšuje odpadke na odlagališčih. Ko izberemo papirnate vrečke, neposredno prispevamo k zmanjšanju onesnaževanja in ohranjanju naravnih virov.

Te vrečke niso samo okolju prijazne, ampak tudi estetsko privlačne. Na voljo so v različnih velikostih, kar omogoča njihovo uporabo v različnih situacijah – od nakupov v trgovini do prenašanja daril. Ročaji zagotavljajo udobno prenašanje, kar je še posebej priročno pri težjih predmetih. S svojim preprostim in elegantnim dizajnom so primerne za vsakogar in vsako priložnost.
V tiskarni Demago Print vam nudimo kvaliteten tisk in izdelavo navadnih papirnatih vrečk za pakiranje. Vrečke so izdelane iz naravnega Kraft papirja gramature 100 g/m2, v rjavi oz. natur ali v beli barvi. Papir ima oznako FSC, kar pomeni, da je pridobljen iz gozdov s trajnostnim upravljanjem, po uporabi pa je nosilno vrečko možno reciklirati.

Tiskamo jih s tehnologijo fleksotiska, ki je primerna za tisk vektorskih grafik (npr. logotip podjetja, besedilo...), tisk pa je možen samo z eno ali dvema barvama, po eni strani vrečke ali po obeh straneh z enakim motivom!

Postopek naročanja je enostaven in hiter. Preprosto izberite dimenzijo vrečke, ki vam ustreza, barvo materiala za tisk, število barv in količino. Izkoristite priložnost personaliziranega tiska na nosilne vrečke, saj boste na ta način z nizko investicijo krepili in promovirali vašo blagovno znamko.