Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Pop up boxes (zložljive škatle z zatičem)

Priročna enodelna zložljiva embalaža - Asia Food Boxes.

Prikazujem 1 do 35 (od 35 izdelkov)
Pop-up-boxes.png
Pop-up-boxes.png

Enodelne škatle s pokrovom (Pop Up boxes), so posebna vrsta zložljive embalaže, ki je ni potrebno lepiti.

Preprosta škatla je primerna za pakiranje najrazličnejših lahkih izdelkov, embalaža je dostavljena razprta, sestavljanje je hitro in enostavno.

Ta vrsta embalaže je zelo priljubljena na Japonskem, zato jo nemalokrat imenujemo tudi Japan Boxes oz. Asia Food Boxes.

Na razpolago imamo 35 različnih dimenzij, vašo kreativno podobo lahko natisnemo po zunanji strani, ali po obeh straneh, na izbiro so standardni embalažni kartoni v beli barvi, reciklirani in premium v črni barvi.

Ker je potiskana embalaža izpostavljena mehanskim poškodbam, je na voljo izbira lakiranja s disperzijskim lakom ali plastificiranja s plastificirno folijo, v kolikor pa želite embalažo še bolj izpostaviti, pa je na voljo oplemenitenje s 3D parcialnim lakom.

V primeru, da vam nobena od ponujenih dimenzij ne ustreza, nas kontaktirajte in naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da vaš projekt izpeljete do cilja.

Zapomnite si, da ko svoje izdelke položite na prodajno polico je prva stvar, ki jo kupec zazna na embalaži, vaša grafična kreativa, s katero imate priložnost narediti nepozaben vtis.

Da bo temu tako, je seveda za napozaben vtis potreben tudi brezhiben tisk, katerega vam v tiskarni Demago Print zagotavljamo že vrsto let.

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza, pošljite datoteko za tisk, mi pa bomo poskrbeli, da bo naročena embalaža izdelana v dogovorjenem terminu.