Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Etikete za ročno apliciranje

Tisk etiket za ročno apliciranje z možnostjo dobave na rolcah, na roli širine 33 cm ali na polah. Izberite kategorijo, ki vam ustreza.

Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-4.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-4.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-3.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-3.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-2.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-2.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-1.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-1.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery.jpg
Kot pove že samo ime, se etikete za ročno apliciranje na izdelke lepijo ročno, zato v tem primeru ne rabite biti pozorni na smer in položaj etiket na rolci.

Etikete za ročno apliciranje vam lahko dobavimo na posamičnih rolcah, na roli širine 33 cm, ali na polah.

Ne glede za katero opcijo se odločite, so etikete dobavljene na nosilni podlagi, kar omogoča hitro in enostavno apliciranje.

Ponavadi so etikete dobavljene na rolcah v širini dimenzije etikete, kar pomeni, da je material rezan tudi vzdolžno.

V primeru izbire previjanja na rolo širine 33 cm pa materiala ne režemo vzdolžno, kar pomeni da so etikete na roli v prečni smeri ena ob drugi.

Tretja opcija, ki je na voljo so etikete na poli, ki jih ne previjamo na rolo oziroma rolce, ampak jih iz potiskane role v prečni smeri režemo na liste oziroma pole.
Na podlagi količine oziroma naklade etiket, ki jih potrebujete sta na voljo dva načina izreza etiket in sicer digitalni Cnc izrez ali klasični izsek z orodjem (Die Cut).

Digitalni Cnc izrez je v primerjavi s klasičnim izsekovanjem počasnejši, kar pomeni da je ta način primeren za tisk etiket nižjih naklad od 100 do nekaj tisoč kos.

Ker ta tehnologija izreza ne potrebuje orodja za izsek, je največja prednost le te, da nismo omejeni na dimenzijo in obliko etikete, kot je to v primeru klasičnega izseka.

Die Cut - klasično izsekovanje etiket je v primerjavi z digitalnim izsekovanjem veliko hitrejše, zato se za ta način izsekovanja odločimo v primeru večjih naklad (od 500 do 100.000 kos).

V naši bazi imamo na izbiro preko 500 dimenzij brezplačnih izsekovalnih orodij, v kolikor pa želene dimenzije nimamo, pa je potrebno izdelati novo orodje. Strošek izdelave orodja je v tem primeru + 100€+DDV!