Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
 • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)
 • € + (% DDV)

Kategorija

Etikete na roli 330 mm - Cnc Cut (+ 100 kos / digitalni izrez)
Etikete na roli 330 mm - Cnc Cut (+ 100 kos / digitalni izrez)

V tej kategoriji lahko izberete etikete na roli, ki so za razliko od klasičnega previjanja na rolce, dobavljene oziroma previte na rolo širine 33 cm. Etikete izrezane z digitalnim CNC rezalnikom so dobavljene brez vzdolžnega razreza, torej ena ob drugi, pri tem pa je odvečni material (mreža) odstranjen, tako da je etiketo možno hitro in brez težav ločiti od nosilne podlage in ročno nalepiti na izdelek. Izberite obliko etikete, vpišite poljubno dimenzijo in ustrezen samolepilni material, ki bo primeren za lepljenje na vaš izdelek.

Oblika etikete

Dimenzija etikete

Širina (W) mm

W= 20 mm - 312 mm

Dolžina (L) mm

L= 20 mm - 450 mm

Izkoristek materiala je lahko optimalnejši! Optimiziraj!

Način izsekovanja

Digitalni CNC izrez(Kiss-Cut)
Širina etikete (W): mm | Dolžina etikete (L): mm | Širina role s podlago (WL): mm

MateriaL

TisK

4/0 - CMYK(Barvno)
1/0 - K(Črna)
1/0 - W(Bela)
4/0 - W+CMYK(Bela + barvno)
5/0 - CMYK+Pantone(Barvno + Pantone)
5/0 - W+CMYK+Pantone(Bela + Barvno + Pantone)

Zaščita etikete

Gloss(UV lakiranje)
Matt(UV lakiranje)
Gloss(plastificiranje)
Matt(plastificiranje)
Soft Touch Matt(plastificiranje)
Brez zaščite

Razmak med etiketami G (mm)

Notranji premer jedra role D1 (mm)

Ø 76 mm

Maksimalen premer navitja role D2 (mm)

400 mm
300 mm
250 mm
200 mm
150 mm

Apliciranje etiket

Ročno apliciranje(dobava na roli 330 mm)
Izbrali ste: Strojno apliciranje / Navitje =
Izbrali ste: Ročno apliciranje | Širina role s podlago (WL): mm

Specifikacije / tehnični list

Oblika etikete: / kos

Širina etikete (W): mm

Dolžina etikete (L): mm

Širina role s podlago (WL): mm

Material:

Tisk:

Zaščita:

Maksimalen premer role D2:

Trenutni premer role D2: mm

Smer navitja - orientacija:

Premer jedra role (D1):

Razmak med etiketami (G): mm

Naklada:

Etikete bodo dobavljene na roli širine 33 cm! Št. etiket prečno: / Št. etiket vzdolžno: Etikete bodo dobavljene na roli širine mm! Št. rol: / Št. etiket na roli:

Izberite količino / naklado

Št. različnih motivov / mutacij:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Izbrali ste količino = + DDV Skupna količina kos | mutacij = + DDV

Izberite termin izdelave / odpreme naročila

Termin izdelave velja še

€ + DDV
€ + DDV
€ + DDV

Predvidena dostava po pošti

Povzetek naročila

Etikete: na roli 33 cm - mm x mm

Količina

Cena / kos

€ + DDV

Termin izdelave

Teža

kg

Dostava

+ € + DDV

Predvidena dostava

Spletna cena izdelka

0 € + 0(22% DDV)
0,00
Potrdite dimenzijo etikete!
Namen uporabe samolepilnih etiket je zelo širok in jih najpogosteje uporabljamo za označevanje steklenic, plastenk, prehrambenih oz. živilskih izdelkov, kozmetike, kartonske embalaže...

V skupini etikete CNC-CUT / PRO so na voljo standardni materiali za tisk. Najpogosteje izbran material je zagotovo vodoodporen in neraztrgljiv sintetičen TOP WHITE (PP), ki je v kombinaciji z močnim permanentnim lepilom primeren za lepljenje na večino podlag.

V kolikor gre za etikete, ki bodo uporabljene za kratkoročne aplikacije, je na voljo premazen samolepilni papir, če pa potrebujete etikete s premium izgledom, pa izberite enega od design papirjev z rahlo strukturo. Design papirji so v kombinaciji s posebnim lepilom odpornim na nižje temperature odlična izbira za lepljenje na steklenice.

Na voljo je tudi opcija plastificiranja, s katero lahko material še dodatno zaščitite. Priporočamo, da v primeru izbire Design papirjev te opcije ne koristite!
Izsekovanje etiket je ključni del dodelave, s katero etiketi določimo končno obliko oziroma dimenzijo in jo s tem ločimo od podlage.

CNC-CUT je digitalni postopek izrezovanja etiket, pri katerem za izrezovanje ne potrebujemo izsekovalnega orodja oziroma štance saj izrezovanje poteka s pomočjo dveh rezalnih nožkov, vpetih v rezalni glavi, ki sta računalniško krmiljeni in preko optične kamere zaznata markerje in režeta z izredno natančnostjo.

Največja prednost digitalne tehnologije izreza, pa je seveda tudi možnost izrezovanja poljubne dimenzije in oblike, brez uporabe izsekovalnega orodja, kar pomeni da odpade strošek izdelave izsekovalnega orodja.

Opomba: skupina CNC CUT - PRO, je primerna izbira, kadar boste etikete aplicirali strojno. Izrezane etikete bodo dobavljene na rolcah ustrezne širine!

Za kvaliteten tisk je pravilna priprava datoteke ključnega pomena! Pri kreiranju PDF datoteke upoštevajte naslednja pravila:

PDF datoteko za tisk pripravite v grafičnih programih kot so InDesign, Illustrator, Quark X ali Corel Draw! Datoteko za tisk vedno pripravite na točen format (1:1), izjema so Jumbo plakati (1:10) in City light plakati (1:5).
V datoteki za tisk uporabljajte rasterske slike z zadostno resolucijo (dpi-dots per inch) in sicer za tisk poslovnih tiskovin minimalno od 250-300 dpi, pri tisku večjih formatov (XXL tisk) lahko uporabite tudi slike z resolucijo od 100 dpi naprej. Črna besedila oz. pisave manjše od 15 pt, kreirajte samo iz črne barve (C=0%, M=0%, Y=0%, K=100%), nikakor ne iz vseh štirih barv, ker lahko pri tisku pride do zamika barvne registracije. Velikost pisav naj ne bo manjša od 6 pt. Pisave, ki jih uporabljate v datoteki izvozite v PDF s funkcijo embedded fonts ali pa jih pretvorite v krivulje. Priporočamo, da datoteko shranite z standardom PDF: X3/2002. Vektorske črte oz. linije naj imajo minimalno debelino 0,25 pt oz. 0,1 mm.
Kadar tisk sega do roba porezave, je potrebno format datoteke povečati na vsako stran za 3 mm! V tem primeru design (barve, slike…) povlečite navzen od roba porezave!
Grafične elemente (pisave, logotipi ipd.) naj bodo od linije porezave odmaknjeni minimalno 3-5 mm ali več.
Datoteka za tisk naj vsebuje tudi oznake za porezavo (Crop Marks).
Vsi grafični elementi v datoteki za tisk (slike, barvne podlage, logotipi, pisave...) naj bodo v CMYK barvnem prostoru, nikakor pa ne v RGB. Izjema so PANTONE barve, vendar katerih tisk je možen le v offset tehniki, kjer se Pantone barva tiska kot dodatna barva). Pri shranjevanju datoteke uporabite nastavitev FOGRA39 (ISO Coated v2) za papirje in FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647) za nepremazne papirje. V kolikor bo datoteka poslana v RGB barvnem prostoru, lahko pride do barvnih razlik, za kar pa žal ne moremo odgovarjati! Priporočamo, da PDF datoteko kreirate oz. shranite s standardom PDF/X3:2002.
Prosimo, da pred pošiljanjem datoteke na naš strežnik še enkrat preverite skladnost datoteke za tisk, saj za napake, ki so posledica nepravilne priprave ne moremo prevzeti odgovornosti!

Nakup izdelkov v spletni tiskarni Demago Print, omogoča hitro in enostavno naročanje vseh vrst tiskovin z možnostjo dostave izdelkov do vaših vrat. V kolikor boste opravili spletni nakup prvič in na kakšno vprašanje nimate odgovora, smo za vas pripravili nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj:

Datoteko za tisk nam pošljite preko FTP obrazca. FTP obrazec se vam odpre v nakupovalnem procesu, korak 4. Zaželjeno je, da datoteko za tisk oddate skupaj z naročilom. Preko FTP obrazca lahko pošljete do 15 datotek naenkrat.

Za pošiljanje datotek večjih od 600 MB nam lahko datoteko pošljete tudi preko Wetransfer-ja, Dropbox-a, Google drive...

V kolikor želite oddati datoteko kasneje, lahko to storite s klikom na gumb FTP (desno na vašem monitorju v pomožni navigaciji).


Opomba:
če boste datoteko poslali kasneje oz. naslednji dan imamo pravico do spremembe termina izdelave.

Nakup v spletni tiskarni je preprost. Poteka v 4 osnovnih korakih:

 1. Izbira izdelka
 2. Izračun cene in izbira termina izdelave
 3. Nakupovalna košarica - naslov za dostavo in način plačila
 4. FTP - nalaganje datotek za tisk


1. Izbira izdelka
Izdelke lahko poiščete na dva različna načina in sicer v glavnem meniju, kjer so izdelki urejeni po skupinah ali pa s pomočjo iskalnika v katerega vpišete ime izdelka.

2. Izračun cene in termin izdelave
Ko ste poiskali izdelek ga je potrebno na podstrani izračun cene konfigurirati. Vsak izdelek ima na izbiro opcije (gramatura papirja, način tiska, morebitne dodelave...). Ko ste izbrali opcije, izberite željeno naklado oz. količino izdelka. V polju Termin izdelave kdaj potrebujete izdelek in s klikom na gumb Dodaj v košarico nadaljujte z naročilom.

3. Nakupovalna košarica
V košarici boste morali izbrati način plačila in naslov za dostavo v primeru, da paketa ne boste prevzeli na sedežu podjetja.

4. FTP
Takoj ko ste naročilo zaključili, se vam odpre okno FTP, kjer lahko naložite vaše datoteke za tisk. Ko bodo datoteke prenešene na naš strežnik, boste na vaš E-mail prejeli potrdilo, da so datoteke uspešno prenesene.


Podrobnejši opis nakupovalnega procesa si lahko ogledate na tej povezavi: Postopek naročanja

Spletno naročilo lahko prekličete, vendar v primeru da je vaš naročen izdelek že izdelan, ste znesek naročila dolžni poravnati, tudi v primeru, da ga ne prevzamete.

Dostava po pošti se izvaja preko našega pogodbenega partnerja POŠTA SLOVENIJE. Strošek dostave-poštnine je obračunan pred zaključkom spletnega naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov (razen v primeru plačila po povzetju + strošek Pošte Slovenije).

Cena dostave-poštnina je odvisna od teže paketa in se v postopku naročanja izdelka samodejno izračuna in prišteje k naročenim izdelkom.

Opomba: izdelke večjih dimenzij dostavljamo z lastnim prevozom. V tem primeru vas predhodno obvestimo in uskladimo termin dostave.

» Termin izdelave
Vsi izdelki v spletni tiskarni imajo na voljo 3 različne termine izdelave, ki jih v nakupovalnem procesu določite sami. Termin izdelave oz. datum odpreme je tisti dan, ko je izdelek pri nas izdelan in oddan dostavni službi.
Dostava paketov je na območju Slovenije predvidoma naslednji delovni dan med 9.00 - 11.00 uro, dostava v Hrvaško in Avstrijo traja predvidoma 2-3 delovne dneve, dostava v druge države EU pa lahko traja tudi do 7 delovnih dnevov.


» Sledenje paketa:

Takoj, ko bomo vaše naročilo izdelali boste na vaš E-mail prejeli obvestilo, da je vaše naročilo zaključeno. V sporočilu boste našli tudi sledilno številko (CF), s katero lahko preko spletne aplikacije sledite vašemu paketu (T&T). Podatke o naročilu lahko najdete tudi v zavihku MOJ RAČUN.Opomba:
izbran termin izdelave in dostava na vaš naslov velja v primeru, da je bilo vaše naročilo poravnano, če temu ni tako, se lahko datum dobave spremeni.


Dostava se lahko v izrednih razmerah (vreme, novoletni prazniki...) podaljša, na kar pa žal nimamo vpliva in za to ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Nudimo naslednje načine plačila:

 • Plačilo po predračunu: takoj, ko boste naročilo oddali vam spletna aplikacija avtomatsko po elektronski pošti pošlje predračun v PDF obliki (v priponki) s plačilnimi podatki. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

 • Plačilo po povzetju: naročeno blago vam pošljemo po pošti (pošta Slovenije) in ob dostavi poravnate celoten znesek za naročeno blago. Stroške plačila po povzetju nosi naročnik blaga!

 • Plačilo z gotovino ob prevzemu: plačilo z gotovino ob prevzemu lahko opravite na sedežu podjetja v Mariboru, kjer kupnino v celoti poravnate ob prevzemu blaga, med delovnim časom od pon-pet, med 8.00 in 16.00 uro ali po predhodnem dogovoru izven delovnega časa.

 • Plačilo s kreditno kartico: plačate lahko z MasterCard, Maestro, Visa, American Express...

 • Plačilo z UJP e-računom: velja za proračunske uporabnike / javna uprava

 • Plačilo po valuti: velja za podjetja, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo!


Opomba: plačilo preko spleta poteka preko sistema Hobex (https://www.hobex.at).
Vse informacije o plačilu so posredovane direktno k procesorju plačilnih instrumentov (Payment Service Providers) in nadalje v banke, tako da te podatke nikoli ne vidimo in jih zatorej nimamo shranjenih v svoji podatkovni bazi. Vsa komunikacija, tako med kupci in sistemom poteka preko varnih kanalov, ustvarjenih s 128 bitno SSL tehnologijo, 3-D Secure.

Mi smo Demago Print

 • Vaš zanesljiv partner pri tisku!
 • Možnost izdelave tiskovin v istem dnevu
 • Vrhunska strojna oprema in kvalitetna izdelava
 • Kaj menijo o nas naročniki? / Mnenja naročnikov

Potrebujete design?

V aplikaciji E-Market preprosto poiščite izvajalca, ki ustreza vašim željam, potrebam in cenovnim zmožnostim.

Izbirate lahko med grafičnimi oblikovalci, fotografi, tekstopisci in drugimi, ki jih pogosto potrebujete za uspešno predstavitev in izvajanje različnih marketinških aktivnosti...

E-Market