Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Knjige - Standard (standardni papirji)

Kakovostna, robustna, vzdržljiva trda - italijanska vezava knjig, s trdo platnico (lepenka 2,5 mm), od 24 strani naprej. Izberite format, ki vam ustreza! 

Prikazujem 1 do 8 (od 8 izdelkov)
knjiga-trda-vezava-9-2017.jpg
knjiga-trda-vezava-9-2017.jpg
Trda-italijanska-vezava-7.png
Trda-italijanska-vezava-7.png
Trda-italijanska-vezava-6.png
Trda-italijanska-vezava-6.png
Trda-italijanska-vezava-5.png
Trda-italijanska-vezava-5.png
Trda-italijanska-vezava-4.png
Trda-italijanska-vezava-4.png
Trda-italijanska-vezava-3.png
Trda-italijanska-vezava-3.png
Trda-italijanska-vezava-1.png
Trda-italijanska-vezava-1.png
Trda-italijanska-vezava-2.png
Trda-italijanska-vezava-2.png

Kadar želite natisniti ekskluzivne knjige oz. publikacije, ki morajo ohranit trajno vrednost je tradicionalna trda vezava prava odločitev. Trda oz. italijanska vezava je vzdržljiva in robustna vezava, pri kateri platnica iz trde lepenke, ščiti knjižni blok.

Trdo vezane knjige spadajo med najzahtevnejše grafične izdelke, postopek izdelave je sestavljen iz več tehnoloških operacij, zato je izdelava daljša in posledično dražja.

Za razliko od mehke vezave, kjer je knjižni blok šivan z nitjo, gre pri trdo vezani knjigi za enak postopek, le da v tem primeru na zadnjo in sprednjo stran knjižnega bloka nanesemo pas lepila na katerega zalepimo (spredaj in zadaj) vezni oziroma spojni list.

Material za vezni list je ponavadi bel brezlesni - nepremazni papir (170 g/m2), na voljo tudi v različnih barvah (rdeč, črn, zelen, rjav), lahko je pa tudi potiskan.

Sledi nanos lepila na hrbet knjižnega bloka, sušenje in obrezovanje knjižnega bloka na končni format.
Naslednja operacija je oblikovanje knjižnega bloka (raven ali okrogel hrbet), dodajanje kazalnega traka, lepljenje gaze in kapitalnega traka. S tem je knjigoveški blok končan, sledi izdelava trde platnice.

Osnova za trdo platnico sta lepenki za stranice, hrbtni vložek in potiskan prevlečni material, ki je na lepenko zalepljen z vročim lepilom.

Prevlečni material je zaščiten s plastificirno folijo, po želji pa je lahko oplemeniten s 3D parcialnim lakom ali toplotnim tiskom.

Sledi vplatničenje knjižnega bloka, pri katerem stroj z lepilom namaže knjigoveški blok - vezni list in ga prilepi v platnico. Tako dobimo trdo vezano knjigo.

Izberite format, ki vam ustreza, izračunajte strošek tiska in naročite trdo vezane knjige enostavno preko spleta.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si