To top
Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00 h
Demago Print
NE NAJDETE ODGOVORA? Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

Spletna aplikacija www.demago.si nudi vsem uporabnikom možnost preprostega izračuna in spletnega naročila vseh vrst tiskovin, ki jih najpogosteje potrebujete za promocijo vaših izdelkov, storitev, obvestil...

Pred tem je potrebno poiskati izdelek, izdelku določiti željene atribute, kot so papir, vrsta tiska, predvidena količina oz. naklada...

V kolikor potrebujete nižje naklade tiskovin (cca. 1-1000 kos) je smiselno naročiti tiskovine izdelane v tehniki digitalnega tiska, saj je cena digitalnega tiska pri nižjih nakladah ugodnejša od cene offsetnega tiska, v kolikor pa potrebujete višje naklade tiskovin, pa poiščite izdelek v skupini offset tisk.

V kolikor potrebujete višje naklade tiskovin (+1000 kos) je smiselno naročiti tiskovine izdelane v tehniki klasičnega offset tiska, saj je cena klasičnega tiska pri višjih nakladah ugodnejša od cene digitalnega tiska, v kolikor pa potrebujete nižje naklade tiskovin, pa poiščite izdelek v skupini digitalni tisk.

S pomočjo spletnega kalkulatorja natančno predvidite ceno tiska in določite termin izdelave.

Torej poišči izdelek, izračunaj ceno in pričakaj paket!

Cenik - katalogov in knjig

V zavihku Katalogi, knjige si lahko na preprost način izračunate ceno vaše željene tiskovine. Izbirate lahko med različnimi načini vezave: šivano z žico, rezkano-broširano (mehka vezava), vezano s spiralo, trda "italijanska" vezava.

Vaša naloga je, da se odločite in izberete način vezave, poiščete format vaše publikacije, določite ostale lastnosti končnega izdelka, določite datum izdelave in kreirate naročilo. Naša naloga pa je, da vam v dogovorjenem terminu izdobavimo kvalitetno tiskovino, ki bo nam in vam v skupno zadovoljstvo.

 

Naročite etikete in nalepke hitro in enostavno kar preko spleta!

V zavihku Samolepilne nalepke oz. etikete so na voljo različne oblike, materiali, velikosti, kvalitete in dodelave nalepk.

Lahko si izberete etikete na roli, ki so odlična rešitev za strojno ali ročno etiketiranje, pravokotnih, kvadratnih okroglih in ovalnih oblik.

Morda potrebujete papirnato nalepke ali nalepke iz poliestra ali pa mogoče nalepke iz posebnega barvnega papirja? Nič lažjega. V zavihku Etikete, nalepke iz pole boste našli standarne velikosti nalepk, z izborom količine oz. naklade pa boste predvideli natančno ceno izdelave nalepk.
Potem pa vas loči le še nekaj klikov in nalepke vas bodo v dogovorjenem času čakala bodisi na našem pultu, bodisi v vašem nabiralniku.

Zakaj bi svoj čas tratili za stvari, pri katerih vam lahko pomagamo mi? Pošljite nam podatke v excelovi tabeli in po ugodni ceni vam bomo natisnili personalizirane nalepke na poli.

S tehnologijo računalniškega izreza Print&cut vam lahko natisnemo in natančno izrežemo v kakršnokoli obliko po vaši predlogi.

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli ustrezen izdelek, ki ga potrebujete. Če potrebujete nasvet ali pomoč nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas.

 

XXL - velikoformatni digitalni tisk je primeren za tisk večjih formatov do širine 500 cm. Vašo datoteko lahko natisnemo na različne medije kot so papir (plakati), foto papir (hi-res print), canvas (reprodukcije umetniških slik), giclée fine-art (arhivski papirji)... Najpogosteje XXL digitalni tisk uporabljamo za tisk plakatov, PVC transparentov, PVC nalepk, trdih površin kot so Dibond, Kapafix, Forex, Perspex...
Potiskane površine vam lahko dodatno obrežemo v poljubne oblike - CNC konturni obrez.

 

Cenik izdelkov iz skupine reklamni pripomočki oz. pripomočki za vizualno komunikacijo, kjer si lahko natančno izračunate ceno izdelka in izdelek enostavno naročite preko spletne aplikacije. Na vašo željo pripomočke tudi potiskamo z vašimi prepoznavnimi znaki ali barvami. S katerim od spodnjih pripomočkov bi ustvarili največji vtis na vašo ciljno publiko?