Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo dne 03.05.2024 zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Hvala za razumevanje.

Darilne vrečke: Kvadratne

Prikazujem 1 do 2 (od 2 izdelkov)
Darilna vrečka je lahko učinkovito promocijsko sredstvo, katero lahko izkoristite za različne priložnosti, kot so na primer pakiranje novoletnih daril, pakiranje izdelkov na sejmu, pakiranje promocijskih izdelkov ali vzorcev na seminarjih...

Tako lahko na enostaven in hiter način s tiskom unikatnih darilnih oz. promocijskih vrečk po vaši predlogi, ustvarite nepozaben vtis in s tem krepite vašo blagovno znamko.

V naši ponudbi lahko izberete eno izmed 12 standardnih velikosti darilnih vrečk, bodisi pokončno, kvadratno ali ležečo z možnostjo izdelave že od 10 kos naprej.

Tiskamo jih na premazne, nepremazne ali 100% reciklirane papirje, lahko pa se odločite za tisk na premium črn kreativni papir, ki vam ga potiskamo z belo barvo oz. kombinacijo podlože bele + CMYK.
Darilne oziroma promocijske vrečke so luksuznega izgleda, plastificirane s folijo v mat ali sijaj izvedbi, na voljo tudi parcialno lakiranje s katerim lahko določene grafične elemente še bolj poudarite.

Zgornji del in dno vrečke sta ojačana s podložnimi kartoni, nosilna pletena akrilna vrvica je na voljo v 10 različnih barvnih odtenkih.

Izberite dimenzijo in naročite darilno vrečko preko spletne aplikacije!