Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Wobblers (poličniki)

Inovativno promocijsko orodje za pospeševanje prodaje!

Prikazujem 1 do 4 (od 4 izdelkov)
Wobbler-square.png
Wobbler-square.png
Wobbler-circle.png
Wobbler-circle.png
Poličniki oz. wobblerji so inovativno orodje promocije, ki se ga največkrat uporablja za pospeševanje prodaje različnih izdelkov, produktov in storitev.

Le-te lahko s pomočjo wobblerjev oz. poličnikov izpostavimo in tako na njih opozorimo tudi potencialne kupce.

Standardne velikosti poličnikov so A5 in A6, ter izsekani ali izrezani v krog dimenzij 80-140 mm, velikokrat pa so poličniki tudi nepravilnih oz. poljubnih oblik.

V tem primeru, vam lahko izdelamo orodje za izsek in vam tiskovino izsekamo - štancamo v želeno obliko, v kolikor pa gre za nižjo naklado pa poličnike izežemo s CNC rezalnikom.

Poličnike tiskamo najpogosteje na premazni 300 g/m2 karton, barvno po eni strani, saj je grafika vidna iz sprednje strani.

Wobblerje vam lahko tudi plastificiramo z mat ali gloss plastifikacijo, za piko na i, pa jih lahko oplemenitimo s parcialnim 3D lakom.
Za apliciranje na podlago, vam na poličnike prilepimo prozorni PVC nosilec, dolžine cca. 19 cm.

PVC nosilec vam seveda dobavimo z lepilnim trakom, kar vam omogoča hitro in enostavno lepljenje na podlago.

Izberite dimenzijo, ki vam ustreza in nadaljujte spletno naročilo.
Osnovni namen izdelkov za pospeševanje prodaje je povečanje interakcije med izdelkom in kupcem.

Z njimi lahko kupca obveščate o pomembnih informacijah, akcijah, razprodajah, lahko ga usmerjate ali samo promovirate vašo blagovno znamko in si na ta način povečate možnost prodaje vaših izdelkov.

V naši ponudbi najdete praktična namizna stojala v različnih oblikah in dimenzijah, ki so lahko individualno potiskana po vseh straneh in jih lahko odložite na vsako vodoravno površino.

Namizna stojala so atraktivnih oblik in jih je možno hitro in enostavno sestaviti.

Na izbiro imate tudi možnost nakupa inovativnih wobblerjev oziroma poličnikov, ki jih lahko naročite v poljubnih dimenzijah in oblikah, dobavljeni pa so z prozornim plastičnim nosilcem na katerem je nameščen lepilni trak, ki služi, da ga prilepite na primerno površino.
Wobblerji so dobavljivi v standardnih in poljubnih dimenzijah pravilnih oblik, lahko pa se odločite tudi za naročilo wobblerjev, ki so izrezani v poljubno - nepravilno obliko oz. po konturi.

V skupini obešanke boste našli vsestransko uporabne izdelke za obešanje na različne produkte, kot so oblačila, steklenice, prehrambeni izdelki...

Izberite skupino, ki vam ustreza in nadaljujte spletno naročilo.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si