Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Storitve

Izberite storitev in nadaljujte na izračun cene!

Prikazujem 1 do 7 (od 7 izdelkov)

Ali je vaša proizvodnja zasedena? Ali je naklada za vaš projekt prenizka, oziroma nerantabilna za klasičen offset tisk, morda pa potrebujete le večjo dimenzijo tiskarske pole?

Izkoristite storitev kvalitetnega digitalnega tiska, do dimenzije tiskarske pole 750x530 mm.

Lahko se odločite za tisk na standardne materiale iz naše ponudbe, kot so premazni ali nepremazni offset papirji in reciklirani papirji od gramatur 80 g/m2 - 450 g/m2, v kolikor pa željenega materiala ne najdete v naši ponudbi, pa lahko tiskamo tudi na vaš ustrezen material.

Tehnologija digitalnega tiska omogoča standarden barvni tisk (CMYK), na voljo pa so tudi tri dodatne barve OVG (Orange, Violet, Green), s katerimi lahko zagotovimo natančnost tiska preko 85% barv iz Pantone lestvice (Indigo Hexachrome). Za tisk premium izdelkov je na voljo tudi bela barva.

Prav tako imamo v naši ponudbi tisk na materiale v ploščah do dimenzije 300x200, pri tem pa je lahko maksimalna  debelina materiala 4 cm. Torej, če imate material v ploščah, nam ga dostavite, mi pa vam ga potiskamo po vaši želji!
Naša tretja storitev je oplemenitenje vaših že natisnjenih pol z digitalnim 3D UV parcialnim lakom, s katerim boste vaši tiskovini dodali piko na i. V kratkem bo na voljo tudi storitev digitalnega nanosa metaliziranih folij (toplotni tisk).

V obeh primerih vam lahko natisnjene pole tudi plastificiramo s standardno mat ali premium Soft-touch plastificirno folijo.

Ponudimo vam lahko tudi knjigoveško storitev šivanja z nitjo, s katero vam lahko vaše potiskane in znešene pole zašijemo v knjižni blok, ki je primeren za mehko ali trdo vezano knjigo.

Če potrebujete storitev lepljenja embalaže (zložljivih škatlic), vam lahko ponudimo hitro in kvalitetno lepljenje na lepilni liniji z vročim lepilom (1-3 točke).

Izdelki oz. tiskovine, ki jih najpogosteje potrebujete za predstavitev vašega izdelka, storitve ali podjetja!

 

Tako lahko v tej skupini naročite tisk cenovno ugodnih tiskovin, kot so npr. letaki, zloženke, plakati, s pomočjo katerih dajete ključne informacije o vašem podjetju ali izdelku in tako povečate prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Če se ukvarjate npr. z gostinstvom, boste v skupini za gostince in hotelirje zagotovo našli izdelek, ki ga potrebujete za uspešen posel.

Za potrebe marketinga izkoristite tisk personaliziranih tiskovin, razglednic, vabil, koledarjev...
V kategoriji Storitve Demago Print si lahko izračunate ceno storitve digitalnega tiska v formatu B2 (HP Indigo), UV direktni tisk na vaš material do dimenzije 300x200 cm, CNC razrez, 3D parcialno lakiranje na vaše tiskovine, izris embalaže, storitev lepljenja embalaže...

V tiskarni Demago Print smo specializirani za digitalni tisk, ki nam zagotavlja hiter in kvaliteten tisk na zahtevo.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si